Gerjedő mikrofon!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ték
régi topicot felesleges felhozni
régi topicot felesleges felhozni
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hello!
A problémám az lenne, hogy a mikrofonom nem megy, windows-ban vmi elállítódott valszin, mert: példa képp: ha zenét hallgatok és benyomom a hangfelvevõt, akkor felveszi a zenét (természetesen nem a mikin keresztül 😊). Én nem állítottam semmit....
Segítségeteket elõre is köszönöm.
A problémám az lenne, hogy a mikrofonom nem megy, windows-ban vmi elállítódott valszin, mert: példa képp: ha zenét hallgatok és benyomom a hangfelvevõt, akkor felveszi a zenét (természetesen nem a mikin keresztül 😊). Én nem állítottam semmit....
Segítségeteket elõre is köszönöm.
a mikrofonnal lesz gond....
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Sziasztok! most vettem egy Audigy2 hangkártyát, és nagyon halkan vesz fel mikrofonnal, pedig minden csutkón van. Mi lehet a gond
most az lenne a bajom,hogy TS-en(beszélõprogi)teljesen behallatszika az ami szóla hangszóróból,mégha a mikrofont ki is húzom!
már raktam fel másik codecet,de nem lett jobb(most eltt formázva elõtte nem jelentekezett ez a hiba)
már raktam fel másik codecet,de nem lett jobb(most eltt formázva elõtte nem jelentekezett ez a hiba)
hi!
nem pontosan gerjedésrõl lenne szó,de nem akarok új témát nyitni.
sazl az a baj,hogy nem hallani mit mondok.egyszer sikerült beállítani,de akkor nagyon búgott akinél beszéltem,meg én nem is hallom.vmi Genius asztali mikrofonom van.
elõre is kösz
nem pontosan gerjedésrõl lenne szó,de nem akarok új témát nyitni.
sazl az a baj,hogy nem hallani mit mondok.egyszer sikerült beállítani,de akkor nagyon búgott akinél beszéltem,meg én nem is hallom.vmi Genius asztali mikrofonom van.
elõre is kösz
Hangerõknél a MIC-t jelöld ki a felvételnél. Ne a mixet, mer akkor visszahallja a másik amit mondott. Vagy tedd távolabb... de a legjobb ha fülessel beszélsz.
Azért talán mégsem ez a legegyszerûbb! Mindíg bemászkálni a gép mögé?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Pupcikanak igaza van!Ez a legesszerubb :-)
Fülhallgatóval próbáltad már?
a hangszórókat huzd ki és tedd el a közelébõl és akkor...
a többit már tod 😊)))
a hangszórókat huzd ki és tedd el a közelébõl és akkor...
a többit már tod 😊)))
NE is mondd nekem az optikai egér csinál elektromos zajt a mikrofonban. Ugyhogy vagy nem tudok vilkon dumalni, vagy loni, mert megsüketülök az állandó zúgástól😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
No!! Köszi a hozzászólásokat!
Távolabb tenni nem tudom a hangszórótól ezért levettem a microphone +20dB boost-ot, így viszont nagyon halk amit felveszek vele (a hangerõszabályozó max.-on van)
Távolabb tenni nem tudom a hangszórótól ezért levettem a microphone +20dB boost-ot, így viszont nagyon halk amit felveszek vele (a hangerõszabályozó max.-on van)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Üdv mindenkinek!
Olyan gondom van hogy amikor beszélgetni próbálok a neten akkor a mikrofon és a hangszórókészlet összegejed!
Ha letekerem a hangszóró hangerejét kkor meg nem hallom amit a másik mond!
Van valami tipp hoygan lehet kiküszöbölni a gerjedést?
Olyan gondom van hogy amikor beszélgetni próbálok a neten akkor a mikrofon és a hangszórókészlet összegejed!
Ha letekerem a hangszóró hangerejét kkor meg nem hallom amit a másik mond!
Van valami tipp hoygan lehet kiküszöbölni a gerjedést?