gyereknevelés
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és hímnemû vagy vagy nõnemû?
ha szabad tudnom? :-)
csak hogy ennyire kemény vagy, azé'...
ha szabad tudnom? :-)
csak hogy ennyire kemény vagy, azé'...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a legidõsebb 15 a legfiatalabb 8 éves
Imádom õket de nem szabad ma egy gyereket gyerekként kezelni ha már visszaszájal 😄DDDDDDD
értelmesen kell megmagyarázni és megmondani neki mindent mert ugyis megérti és ha már minden kötél szakad és csak azért is ellenkezik akkor mutasd ki a fogad fehérjét (nem megütni) csak légy határozott felbõszült eréjes és nagyon dühös a szemében.
Imádom õket de nem szabad ma egy gyereket gyerekként kezelni ha már visszaszájal 😄DDDDDDD
értelmesen kell megmagyarázni és megmondani neki mindent mert ugyis megérti és ha már minden kötél szakad és csak azért is ellenkezik akkor mutasd ki a fogad fehérjét (nem megütni) csak légy határozott felbõszült eréjes és nagyon dühös a szemében.
szép kor
szeretnék annyi lenni....
de jó lenne újra az egyetemen..
a csajok, hú....
szeretnék annyi lenni....
de jó lenne újra az egyetemen..
a csajok, hú....
ez így van
hány éves vagy? ( ha meg nem sértelek)
hány éves vagy? ( ha meg nem sértelek)
4 gyerek van a közelemben
és eszméletlenek a mai gyerekek, semmi tisztelet az idõsebbek iránt, önfejüek, érzékenyebbek mint mi anno kisebbkorunkban és hasonlóképp nölnek fel mint mi csak jobban oda kell figyelni rájuk, mert nem tudhatod mikor vesz palira és mikor mond igazat.
Nekem ez a meglátásom
Kell a szigor de kiskorban, ami végigkíséri a gyereket egész életében és tisztelettudó lesz és erõsebb lesz a jelleme.
Kell a magasztalásuk is mert az önbizalomhiányos gyerek elveszett gyerek.
Csak túlzásba nem szabad esni ezekbõl.
Ennyit akartam, ez a tapasztalatom.
és eszméletlenek a mai gyerekek, semmi tisztelet az idõsebbek iránt, önfejüek, érzékenyebbek mint mi anno kisebbkorunkban és hasonlóképp nölnek fel mint mi csak jobban oda kell figyelni rájuk, mert nem tudhatod mikor vesz palira és mikor mond igazat.
Nekem ez a meglátásom
Kell a szigor de kiskorban, ami végigkíséri a gyereket egész életében és tisztelettudó lesz és erõsebb lesz a jelleme.
Kell a magasztalásuk is mert az önbizalomhiányos gyerek elveszett gyerek.
Csak túlzásba nem szabad esni ezekbõl.
Ennyit akartam, ez a tapasztalatom.
gyerekkoromra vissznézve (februárban leszek csekély 34) az volt a legnagyobb büntetés, ha attól tiltottek el, ami legjobban fájt (pl. engem a tv-tõl, akkor ment a Sandokán :-) )
ez nekem a 4,5 éves kifiamnál már bevált. Ha rosszul viselkedik, nincs számítógép :-)
tényleg
ez nekem a 4,5 éves kifiamnál már bevált. Ha rosszul viselkedik, nincs számítógép :-)
tényleg
Gyermekem ki hetedikes elkezdett mostanában linkeskedni, hazudozni stb. Tudom, hogy ez már a kamaszkor, de azért lehetne annyi esze, hogy nyilvánvaló dolgokban nem ver át. Verni nem akarom mindentõl eltiltani nem lehet. Várom hozzászolásotokat ebben a témában. Fiatalabb és idösebb forumozok véleményére is kiváncsi vagyok.
← ElőzőOldal 2 / 2