Zeneszerkesztõk

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Reason-t nem használ itt senki?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kedvenc acapellás helyem
a streamload-on csücsül több mint 12gb-nyi acapellám (kb 3600 db), csak elõkéne fizessek, hogy letudjam õket szedni! a freeloadereknek csak 100mb letöltési lehetõségük van sajna 😞

PiR8
DC-n vagy simán neten keress rá: accapella. Ezek csak az énekek, szám nélkül. Persze pl igy: 'Deep Dish Flashdance accapella'.

Hi!Nem tud vki oylan progit amivel egy számból ki tudnám venni az éneket?

egy bajom van az abletonnal, hogy csak a .wav-ot meg az .aif-et kezeli!
ezért minden mixelendõ számot alakíthatok át wavba mp3-ból :/
ez így elég suxx!

PiR8
Akit érdekel bõvebben az Ableton Live az bõvebben itt olvashat majd róla. Hamarosan elkészül egy alaptutorial, ami remélem mindenkinek segíteni fog, hogy el tudjon vele indulni. Aztán a többi már csak rajtatok múlik. Amugy Sasha és Gabriel & Dresden mellett egy magyar koma, Shane 54 is ezzel aprítja a jónépet. Õt már én is láttam élõben játszani a Mo-i Tiesto fellépés után a Palace-ban. Mit mondjak, meglehetõsen látványos volt...

CSOCSO
a haver most tanul vele mixelgetni.. allitolag nem egyszeru...time stretch feleseggel kell egymasra illeszteni az utemeket..lol mi?? de uberpontos lesz a mix... no mindegy...
amugy sokan hasznaljak meg az abletont...
sasha-t pedig lattam az abletonnal eloben😊
Bacsy
Az Abletont ismerem v.ki elmagyaráz6ná hogyan kell mixelni de naon dúrva az biztos <#wow1>
Egyebek közt Sasha és Gabriel & Dresden is ezt használja

CSOCSO
Abelton Liverol hallott mar valaki?
haver most ezt probalja megtanulni... eloszor mixelni vele, sztan zenet kesziteni...
MONKZ csapat olyan utos zenet rakott ossze vele hogy nagyon ottvan
A Cubase-ben alapból semmi sincs, illetve egyenlõ a semmivel.
De amit lekezel, arra a világ összes ideje kevés, hogy letöltsed.
Tudnom ajánlani a Steinberg GrooveAgent 1-2 VSTi-t ami 1-1 CD
Product_ID=2550&Langue_ID=2]Info ITT[/url]
URL=http://www.steinberg.de/ProductPage_sb39e2.html?
De csak suttogva mondom, eddig letöltöttem kb. 9 DVD dob alapot, 5 DVD van
folyamatban és számtalan DVD van amirõl fogalmam sincs milyen stílus stb...

A fruity loop nem sz@r. Hidd el! Nagyon sokat fejlõdött az utóbbi egy-két év alatt, és biztos vagyok benne hogy fog is. Amatõr zenéléshez tökéletes sztem, nagyon sokoldalú kis progi...( a vst támogatásáról nem is beszélve) Nem azt használom, úgyhogy nem elfogultságból mondom.
Nézz szét ezzel a témával foglalkozó oldalakon is hogy képben légy kicsit (pl.: absolute.hu ,...).Ott tüzetesebben kibeszélik az ilyeneket. Google-val párat találhatsz vagy a zeneszerkesztes.lap.hu-n is van "pár" link. Én is szoktam itt-ott olvasgatni, a fórumjaikból nagyon sokat tanulok.

Egyébként a Fender avatarból egybõl lejött hogy valszeg hangszeres zene lesz 😊

Én nem szeretem az uborkát, és nagyon örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon utálom.

Christiansen
Köszi a segítséget, hamarosan böngészgetek is.

A f.loopot ismerem, és egy naaagy nagy kalap...

Hát 28 hozzászólás alatt nem hinném hogy kitárgyalták volna...
Stílus? Hehe, hangszeres<#nyes>

Szamy83: Nekem mintha lenne valami 1.5ös verzió valahol, asszem az a legújabb.. de még egyszer sem indítottam el 😊 miért nem valami sequencerrel dolgozol inkább? a trackerek kora lejárt már sztem. (írok mailt!)

Christiansen: Inkább vmi sample CD után keresgélj ha dobalapok kellenek, a zeneszerkesztõ progikhoz adott sample-k álalában nem túl jó minõségûek. Ezt a címet tudom ajánlani: http://www.ueberschall.com/ . Viszont nem tudom milyen stílusú zenét szeretnél csinálni. mind1... nézz körül ott 😉
Amit ajánlok az a fruity loop és a reason. biztosan kitárgyalták már ezeket a progikat ezen a fórumon is.

Én nem szeretem az uborkát, és nagyon örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon utálom.

Chao! Megvan valakinek a renoise teljes progi? Érdekelne nagyon!
Címem: [email protected]

Köszi!
Rezsõ! Sound Forge sorozatok! Ebbõl lehet részt kivágni az mp3-ból!
Christiansen
Hehe, gondoltam hogy nem a porszívóval fogok zenét írni...<#vigyor5>

Konkrét programnevek érdekelnének (Cubase,Cakewalkon kívül),
és linkektõl még boldogabb lennék.

Ja amúgy most hogy elgondolkoztam lehet hogy a porszívóval zenéléssel
manapság meg tudnék gazdagodni. Kopirájt!<#nezze>

zolee90
persze, bármilyen felvevõprogival...vagyis nem bármilyennel szal azért elõtte olvasdd el h tudja-e a progi 😊

Christiansen
Olyan zeneszerkesztõt keresek amiben elõre gyártott dobalapok vannak!
Nem metronóm vagy dob-szerkesztõ panel!...<#ejnye1>

Amit ismerek és ne írjátok: Cubase, Cakewalk.

Vagy esetleg van ezekhez drum plugin??<#pardon1>

marsu
ha internet rádiót hallgatok, azt fel tudom venni valahogy??
rezsofiz
Hm.

sazl : c

rezsofiz
Na nekem olyan program kéne amivel mp3bol tudok részeket kivágni

sazl : c

szvsz bármelyik midiszerkesztõvel, a neten százával vannak.

Rage47
Hi!
Milyen progival lehet midi fájlokban channeleket(csatornákat) cserélni? Nagyon megköszönném segitségeteket!
Panzermeyer
Én gyártottam két számot az E-Jay Mix Station -nel már vagy 2 éve, sztem egész jó, egyszerû a használata, de kissé már elavult.

Már régen kijött az újabb és korszerûbb Techno E-Jay, az már döfi. Gyártani még nem gyártottam vele semmit, csak úgy átnézegettem benne ezt azt, majd a nyáron szenvedek vele többet.

mov ah,4ch int 21h end

lee86
köszönöm a segítséget!

&#161;Hala Madrid!

http://www.cakewalk.com/ a progi neve Sonar
létezik valahol egy ingyenes verzió is, még win 3.1 idõszakból, mert a céljaidnak tökéletesen megfelelne az is

lee86
nehogymá ne legyen egy ilyen midi buheráló sem? 😞

&#161;Hala Madrid!

lee86
hello! találtam tökjó csengõhangokat, de az a baj velük, h a teljes szám mid formátum. namost én ki szeretném belõlük vágni a számok legmarkánsabb részeit (refrán, meg ilyesmik), de nem tudom, h melyik progival érhetném el. el tudnátok látni pár tippel plz?
köszi!

&#161;Hala Madrid!

hello evrybothy!
Nem tud valaki egy letölthetõ teljesverzióju zeneszerkesztõt amivel lehet jókis technozenéket csinálni?<#banplz>

Alexease
Ha valaki MIDIzik es nem ismerne: Ingyen letoltheto, tobb mint 2000 SoundFont. Mivel ingyenesek, nem studio minoseg, de azert van kozte egy-ket jo dolog. (Csak egyessevel toltsetek, mert letilt!)
www.thesoundsite.net
FREAK
ha már topikot nyitottam, megkérdezném, használ itt valaki RENOISE trackert????

megvan a demo, és bitang a progi, kéne a full

Riszpekk

Alexease
Koszi!!!!
FREAK
IRC, EFnet, vagy DALnet, esetleg undernet

itt keress valami #audiowarez csatikat, percek alatt megtalálod

a 2.0 3 CD-s, az 1.5 2 CD-s

Riszpekk

FREAK
mindent kezel

gyárilag van benne 2 féle sampler, 2 féle analóg szinti, 1 dobgép, 1 loop player, 1 sequencer (egyszerûbb manõverekhez) 1 keverõ, kb. 8 realtime effekt (kötheted aux és insert módba) 1 erõsítõ, és egy mid interface, plusz amit kifelejtettem

a legszebb a dologban, hogy ha nyomsz egy TAB-ot, megfordítja az egészet, és hátul eléd tárul a kábelrengeteg, ahol mindent oda dugsz, ahova jólesik

MIDI meg IN/OUT, vagy használhatod csak hangmodulként külsõ szekvenszerrel hajtva, vagy csak szekvenszerként, ha külsõ hangmodulokat akarsz meghajtani, vagy önmagábanm komplett stúdióként

képben vagy?

Riszpekk

Alexease
Koszi, akkor felvetem a temata %#*$*&@# rovatban is😊))
Alexease
Tobben ajallottak mar, de nem birtam megszerezni.
Vagyis erdemes kutatni😊))
FREAK
így elsõ hallásra Reason 2.0 (1.5 is jó)

Riszpekk

Alexease
Valami egyszeru szeneszerkeszto kellene.
Ha ismered a PowerChords-ot, akkor nagyabbol sejted😊)
De hasonlo a CakeWalk is, azis tokeletes, csak az a baj, hogy a dob szerkeszto resze gazos, ugyan ugy kell felvinni mint a dallamot.\
A PowerChords azert volt nekem jo, mert "patterneket" lehettett gyartani, es azokat bedobalni egymas utan. Kulon-kulon minden hagszernek.
Vagyis, igazabol, valami "pattern" alapu szerkeszto kellene, nem baj ha nem midis (ugy sem tudom rendesen bejatszani), de kezelje a Keyboardot.
FREAK
Na, Alexease, ha idetaláltál pontosítsd a kérdést plz 😊

Riszpekk

← ElőzőOldal 2 / 2