MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
//www.youtube.com/embed/lzkXw0OxzqM

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bakkerman
Bírom az ilyen képeket :) <#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Vhogy éreztem, h ma el fogja dobni Maki a vasat, benne volt, tét nélkül ment, ez a pálya meg ilyen :) Tisztelet a győztesnek, megérdemelte, a Doki is nagyot ment, a végére elfogyott a soft gumi elöl, de a Ducatit nem értem, h miért a Dovit kellett meghagyni, aki kb olyan, mint Pedrózsi a hondánál...Ebben a gyerekben csak egy átlag van, Iannone sokkal jobb, tökösebb. Suzuki jól jár vele :)

Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2016.10.23. 11:17:46

Visca El Barça!

Teljes mértékben egyetértek veled.Kis tüske maradt a tavalyi balhé miatt.Ennyi.A Doktor utódja Marquez lesz <#eljen>

bakkerman
Tehát CSAK ÉS KIZÁRÓLAG azon a manőveren múlt Rossi világbajnoki címe,amit a nyalókás húzott be végül,és csak amiatt a manőver miatt nem lesz MÁR SOHA "nagybajnok" Marquez. Megértem hogy Rossi az etalon,ő is marad egy ideig biztosan,meg a szakága királya,ugyanúgy ahogy MSC az F1-ben,de elkéne kezdeni elismerni a jelenkor nagyjait is,mert nem a semmiből nyerte Marquez ezeket a címeket,és mlég fog szerintem ennél többet is,mert piszok fiatal,és tehetséges. A tisztelet mindenképp kijár neki,és nem kell elitélni 1-2 szar húzás miatt. Minden nagy bajnoknak voltak és vannak is szar húzásai,amikkel megosztják az egész világot,de ez ilyen. Azokról sose beszélnek akik 5. helyeken kullognak
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.10.17. 18:45:56

#3382 Nem tartott fel senkit mint tavaly?Nagybajnok <#eljen>

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.16. 19:15:38

bakkerman
Es meg mindig csak 23 eves :) (24 lesz februarban)
69 futam 29 gyozelem 50 dobogo 3 VB cim,örületes szamok :D (Y)

b-type
na akkor eldőlt. szép versenyzés volt Marquez-től, az egész évet nézve is. Erős volt, ésszel ment, kemény volt...amit kellett.
Technikailag szvsz még gyengébb is volt a Honda.
szal: <#eljen><#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
ez a fura a Michelin soft gumijában, már másodszor döbbenti meg a mezőnyt, és végig nagyon gyors, stabilan gyors végig
8 futam, mind a 8 alkalommal új győztes...
Lorenzo meg szenved még szárazon is...fura egy gumi.
A Honda-k régi taktikája pont az volt hogy előre keményet tettek fel....idén meg már másodszor teszi őket paffra a puha keverék.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A fasz televan evvel a törpével, h ez mindig akkor futja élete versenyét, mikor a Dokinak áll a zászló...nem az első eset. A 40 dekája alatt nem bírt elfosni a soft gumi...eh..majd kiv leszek, mikor JLo, v MM megy az elejében akk hol lesz, kb megint a 7-9. helyen...<#gun>

Visca El Barça!

Kijárt már ez a suzukinak :) <#eljen>

Visca El Barça!

Totti5
Mekkora verseny volt<#guluszem1><#wow1><#wow1><#wow1><#worship>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

b-type
Na ezt honnan :D
Maverick: <#eljen> <#eljen>
Crutchlow->HRC, megérett úgy néz ki.
Rossi és Marquez: <#eljen> ..őrültek :) jó futam volt

Peppus
Én kérdeztem a digiseket, azt mondták szerintük náluk nem lesznek ezek az új "Vajnás" csatornák, mert nagyon drágák.
A UPC-nél már van, igaz a gold csomagban.. Szóval muszáj lesz nekik is kitalálni valamit, különben visszamegy mindenki a UPC-hez. (Aki teheti) Anno én is a Motogp miatt lettem digis..

gordon 24
Jaja! azt tudom. Remélem is, mert Én digis vagyok, és egyébként az árával a nettel stb stb-vel megvagyok elégedve (mondjuk kurvára hiányzik a Discovery ) De a Motogp-t meg nagyon szeretem nézni, szóval hiányozna.. :-( Meglátjuk! Remélem megállapodnak..
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.08.29. 17:21:19

Downhill!!

Ez ha minden igaz, a TV2 csatornája lesz, azok talán bepaszírozzák mindenhova.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

gordon 24
Jaja. Csak reméljük máshova is. Mert az UPC az csak egy elég kis része a felhasználók táborának. Digi ill a Tréonlinehoz is be kellene kerülnie.

Downhill!!

Huhh ez jó ennek most örülök, mindig csak torrentről néztem!

Ez legalább bekerül a UPC kínálatába. A szutyok digi még az online adását is leállította.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

gordon 24
Micsoda hiszti van belöle baszki. Uhhh... Ugyan az ami volt x évvel ezelőtt amikor a DIGIhez került. Meglátjuk milyen lesz. Ha olyan minőségben tudják csinálni mint az F1-et az M4 sport akkor semmi panaszunk nem lehet szerintem.

Downhill!!

Legyél itt is HG és mehet is banner alá

+1 a HG jogodhoz

Totti5
MotoGP-futamok közvetítési jogait is, így a következő évtől kezdve a néhány hete indult Spíler TV-n lesznek láthatók a nagydíjak. „a technikai sportok szerelmeseinek is megéri majd a Spíler TV-re kapcsolni, ugyanis a MotoGP 2017-es futamait is itt láthatják majd a sportág rajongói. A világ első számú motoros sorozatát 8 hónapon át követhetjük 5 kontinensen és 14 országon át. A 2017-es szezon március 20-án Katarban rajtol.

Durvább

Le a kalappal előtte

gordon 24
Azért van vér Iannoneban. Mennyire rázhatott ez már.. És végig ment vele :-)

Downhill!!

Totti5
Ez nagyon jó volt, mekkora taktikát húztak, óriási győzelem.

Képeket megoszt6sz amiket csináltok kint <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.08.20. 10:57:16

DannyL81
Köszi, akkor ezt megkeressük. Már más is ajánlotta ezt a helyet. :)

"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."

b-type
zebetyin, átmész az erdőn és ott vagy a pályán+jó hangulat

DannyL81
Sziasztok! Megyünk hétvégén Brno-ba. Nem tudtok egy jó kempinget lakóautónak? Nem lehet sehol előre foglalni. Köszi!

"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."

Pénteken sem ment nekik, mert nem bírták felmelegíteni a slickeket az első keréken, most sem jártak volna jobban...nem a semmiért maradt, amíg lehetett. Yamakkának nem fexik ez a pálya, főleg ilyen hidegben.

Visca El Barça!

Norbi1990
Rossi vagy 5 kört várt mire kijött, pedig a táblán már írták, hogy BOX.
b-type
hát ja, erre nincs mit mondani...rázta is a fejét a Yamaha-s szerelő

Totti5
Nagyszerű futamok voltak, de hogy a MotoGP élmezőnye/csapati ennyire elbénázták és odaajándékozták 0 ellenállással a győzelmet a Hondának... hihetetlen.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.17. 15:29:38

Ezt a német gokartpályát addig erőltetik a motogp-ben, míg vki kitöri a nyakát abban a 11-es kanyarban... Amúgy sem motoroknak való. Bár a Doki jól szokott itt menni :)

Visca El Barça!

Ombika
Lehet vhol digi sportot nezni online?

b-type
csak nem tudom miért lett piros :((

Totti5
Amindenit mekkora verseny volt <#wow1>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.26. 11:40:40

b-type
igaza van Marquez-nek, Rossi most jóval erősebb mint tavaly..gyakorlatilag nem lehet belekötni, tényleg qva erős, és a motor is nagyon jó

Totti5
Nagy verseny volt, Rossi<#eljen><#worship>