MotoGP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ha valakinek a pályán "egy" ellenfele van arra tud koncentrálni.. Ha van neki egy "hátvédje" ezerszer nehezebb ugyan az a dolog..
De igazából még a hátvéd szereppel sem lenne baj, Ha pl csapattársak csinálnák., Láttunk már ilyet a sorozatokban.. De akkor a csapat érdeke kívánja..
Elég fura az, hogy egy kis szaros a vélt vagy valós sérelmei miatt (Argentia, Assen) eldönti, hogy ki lesz a vb és mindent megtesz azért, hogy ne a másik legyen az.. Ez eddig nem volt divat.. Jól mondta valamelyik sbk-s.. Marquez átlépett egy határt amit nem kellett volna.
Rossi?? Figyi ez a VB őt illeti.. És nem azért mert Rossi fan vagyok hanem azért mert megküzdött érte.. Marquez "munkája" és a Dorna döntése miatt nem az övé a cím..
Rosszul döntött a Dorna? Nem! Határozottan nem, mert Rossi szabálytalankodott. Ugyanakkor maximálisan megértem.. Én pofán is basztam volna a pitben ez után.
Viszont amit ő tett szabálytalan amit Marquez nem, viszont aljas és geci dolog... És ezt nem igazán lehet másképpen látni..
Downhill!!
"
Nem hiszem hogy nekem kellene elmondanom hogy mit kellett volna tennie Rossi-nak, de azért leírom, hogy ha esze van akkor hogy jöhetett volna ki ebből jól...ha igaza van/volt ha nem:
..
..ha egy versenyző úgy érzi hogy lassítják a futamon, bármikor, akkor két dolgot tehet, vagy megelőzi és otthagyja...ez a legjobb, vagy ha nem megy, akkor két-három kört megy mögötte és békén hagyja, hogy az is tudjon menni a maga tempójában, és meglátja hogy mit is jelent a másik tempója....mert lehet hogy ő is felérne, csak a folyamatos csata miatt esik vissza mindkettőjük tempója. Addig figyeli a másik ívet és gyengéit, óvja a gumiját, visszahűti, fékeket...ilyesmi.
..ha Rossi-nak igaza van, és Marquez szándékosan lassítja, akkor pedig csak arra kell menni hogy ezt később alá is tudja támasztani annak telemetriájával...becsapdázni, ezzel vagy azt nyeri hogy Marquez-t utólag kizárják, és akkor 3....azaz pontot nyer, vagy eltítják a következő futamról ha nagyon súlyosnak találják az esetet...és akkor még többet nyer.
Akár mind a kettő.
De semmiképpen sem azt teszi amit akkor, azaz a saját kezébe veszi a döntést, és kilöki,kitereli a másikat...bizonyíték nélkül.
"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
1:36 Pedrosa...
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
És olyan szintű presztízs veszteség a Hondának hogy csak na, főleg az idióta nyilatkozataikkal:)))) Tom és Terrynek több a valóságtartalma azt hiszik az emberek hülyék?:)))
Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2015.11.09. 21:06:04
"sztem meg simán biztos hogy nem előzte volna meg, iszonyat stabilan hozta Lorenzo az 1:31 időket, tavaly Marquez nyert, ennél jóval szarabb szórással, és időkkel, nem sokkal az időmérős tempó felett mentek.
Amikor Lorenzo kezdett tempót veszteni akkor mehetett volna el Marquez, de nem ment.
...
kár ezért a sok hülyeségért, és én most is azt mondom hogy rengeteget ártott ez a mocskolódás, kár volt. Egy világbajnokságot meg kell nyerni, ha az utolsó futamig nyitott marad, akkor sem így.
Szvsz Rossi besározta a VB-t, Marquez-t, Lorenzo-t...meg kell nézni mi megy minden oldalon...és ez mind egy olyan hülyeségből aminek semmi látszatja nem volt auszi után...mindenki el volt ájulva hogy mekkora qa jó futam volt, aztán Rossi elkezdte ezt az egészet...és aztán csinálta amit csinált a malájoknál, és még most is csak hergeli a népet a nyilatkozataival.
Mégis hogy akarta ezt összehozni? Nyerje meg a VB-t erőből van rá 18 futam. Lassabb, most is látszott, erőből fel sem ért volna...másoknak kellett volna összehozni neki a VB címet, és annak akit saraz és szándékosan kiterelt a pályáról??
hülyeség az egész...
"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kívülállóként nézve, ment az utóbbi időben kettejük közt az adok kapok. Multkor Rossi besokalt, megtehette, megtette.
Marquez miért ne tehette volna meg amit ma csinált? Kiemelve, hogy messze nem volt sportszerűtlen ahogy motorozott de tény hogy mit miért csinált. Azonban ez nem büntetendő, lehet taktikázni
Nem értem a sok ezer kommentet a neten! Elvették Rossitól a címet és hasonlók! Ló**szt vették el, az a mozdulat és baleset okozás büntetést érdemelt, abban a pillanatban dőlt el....
Ennek ellenére baromira sajnálom, hogy így alakult az évadzáró, jó lett volna egy kemény versenyt nézni úgy hogy Rossinak nincs a büntetés, de volt sajnos.
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.11.08. 21:18:57
!Forza Ferrari!
Visca El Barça!
Mindezek mellett persze Lorenzo nagyot ment az évben.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.08. 17:18:29
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Visca El Barça!
...ha nincs ez a felhajtás, akkor a két Honda megeszi Lorenzo-t, mert annyira elszállt a gumija egy csíkban. De látszott hogy nem mehetnek, Marquez simán megelőzhette volna, mert pontegyenlőséggel Lorenzo a bajnok akkor is.
De nem. csak a második helyért mentek.
...kár volt ezért a cirkuszért.
A futamon csak egy tucat esélye volt, hogy próbálkozzon, berakja a motort mellé, de egyszer sem tette meg.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Downhill!!
Az biztos,hogy a spanyolok nem fogják veszélyeztetni Lorenzo első helyét,szóval vagy ő dobja el a gépet,vagy Rossinak kell irdatlan nagyot mennie holnap ahhoz hogy megtartsa az első helyet a táblázaton.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.11.07. 14:55:00
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Képzelem majd azt az eszmecserét,a spanyolok Lorenzo vezetésével szemben ülnek majd a Rossi vezette olaszokkal,és farkas szemet néznek :DD
Sírok... Ez a spam kategória mind a 2 cégnél kb...
" aha jajaja, delete " :-)
Downhill!!
"
Sziasztok!
Az alábbi emailt küldtem el a Honda Európának és a Honda Hungarynak is - válasz még egyiktől sem érkezett:
Tisztelt cím!
A tegnapi, Sepangban rendezett MotoGp futamon Marc Marquez Honda versenyző hosszú időre lejáratta a Honda nevet. A futamon elkövetett minősíthetetlen viselkedése óta a Honda név hányingert, undort kelt. Milliók gondolkodnak ugyanígy a kül-, és belföldi közösségi oldalak tanúsága szerint. Szurkolók, amatőr és profi versenyzők egyaránt.
Eddig a Honda név egyet jelentett a versenyzés tisztaságával, a „győzzön a jobbik” nemes versenyzési elvvel.
Ezt Marc Marquez Phillip Islanden és – főként – Sepangban tanúsított aljas hozzáállásával teljesen megsemmisítette. A Honda név nemhogy reklám értékű lenne, helyette ellenérzést kelt. Nem ez a MotoGp versenyzéssel a Honda célja. Az eladások növelése a cél. A repsolos bőrruhában lévő vétlen gazda, és a Repsol Honda festésű CBR 1000-es tegnapi, együttes, hasonló indíttatású, szemem láttára történő leszólása, zaklatása az eladások csökkenését vetíti előre.
A Honda gyár rengeteg pénzt öl ebbe a projektbe - Marc Marquez miatt fölöslegesen.
Michelisz Norbi népszerűsége sem tudja Magyarország belterületén ellensúlyozni Marc Marquez káros hatását. Sokkal több a Rossi rajongó itthon is, mint a Norbi rajongó, pedig jómagam is Norbi rajongó vagyok minden itthoni versenyét a helyszínen szurkolom végig. A MOL számolatlanul önti a pénzt a hondás WTCC projektjébe. Célja a MOL népszerűsítésén keresztül a MOL imidzsének javítása, eladásainak növelése. A Hondával ezek után ez nem fog menni. Kidobják a pénzt az ablakon.
Egy hülyegyerek –Marc Marquez nevű – teszi semmissé, értéktelenné hondás, MOL-os dolgozók tízezreinek munkáját, okoz jelentős anyagi kárt nagynevű, patinás cégeknek és a hozzájuk kötődő kereskedőknek.
Kérem, továbbítsák e levelemet a Honda gyár illetékeseihez- vagy kérem, adják meg nekem az ő elérhetőségeiket - , s elküldöm nekik levelemet én, abból a célból, hogy Marc Marquez nevű versenyzőjüket vegyék rá a tisztességes versenyzésre vagy váljanak meg tőle.
Ez a minimum, amit a Honda névtől elvárunk.
A Yamaha Hungary pedig a következő mailt kapta tőlem-de ők sem válaszoltak máig:
Tisztelt Cím!
Sajnos, nem hagyhatom szó nélkül Jorge Lorenzo MotoGp-ben mutatott minősíthetetlen viselkedését. Jómagam 2002 óta Yamaha R1-s tulajdonos lévén is kezdek elfordulni a Yamahától, mert olyan emberszerű képződmények is azon ülnek, akik –amik negatív reklámértékkel bírnak. Azaz, ha meglátom őket, inkább nem vennék olyanfajta motort, amin ő ül.
Így hát fölöslegesen döntik az euró milliókat ebbe az alakba. Inkább elfordítja a nézőket a Yamahától az ő látványa.
Véleményemmel sok millió ember egyetért – jól mutatja ezt az a tény, hogy a világon mindenhol kifütyülik – még Spanyolországban is, pedig ő maga spanyol. Legutóbb épp Sepangban fütyülték ki, ahol arra sem vette a fáradságot ez a minősíthetetlen személy, hogy a közönség részére összeálljon egy közös fotó erejéig a versenytársaival.
Kérem, továbbítsák e levelemet a Yamaha megfelelő illetékeseihez vagy adják meg nekem elérhetőségeiket a célból, hogy én tegyem meg ugyanezt.
Ha valaki tudja a Yamaha Europe mail címét,kérem, írja meg ide.
"
hááát
Visca El Barça!
Egy dolog valakit lassítani, más dolog szándékossan arra törekedni hogy kivezesse a pályáról....pláne rárugni.
Capirossi jóval nagyobb genyóságot hajtott végre Harada-val szemben, mégis el lett neki felejtve...pár évig nem, mert a csapattól is kitették miatta annyira köccser húzás volt, de végül még én is újra tudtam becsülni, pedig Harada a valaha volt egyik legszimpatikusabban versenyző arc volt.
...Rossi-nak pedig már nagyon sok a megkérdőjelezhető húzása, és a közvélemény manipulálása is gyakori fegyvere volt régebben...mint pl. amikor kigúnyolta Gibernau-t, mert annak csapata jelentette, hogy Rossi felgumizta a rajthelyét robogóval. Rendezett akkora lejárató cirkuszt a világnak hogy ihaj. ...vagy amikor kiterelte, kilökte Gibernau-t az utcsó kanyarban, és kiröhögte a lépcsőn felfele menet annak fájdalmát.....pedig később műteni kellett Gibernau válát, mert az ütéstől elmozdult a megszegecselt vállában a fémlap.
..vagy Lorenzo ellen a zsarolása, ami visszafelé sült el..ilyenek.
Marquez ehhez képest fasorban nincs...
A vélt vagy valós dolgokat nem lehet törleszteni a pályán.
Még ha meg is magyarázza a rugást, hogy az nem az volt, a törlesztés miatt ez elvileg bukta.
..ha volt annyira hülye hogy bevállalta,...beérhetett volna a 4. helyen, vagy ha legyőzi Marquez-t, akkor a 3.- és akkor nagy eséllyel behúzhatta volna, de mást akart...sztem eleve egy röhej az ítélet, Lorenzo-val értek egyet.....de felőllem akár meg is semmísíthetik, jövőre semmi sansza szvsz, még egy ilyen év nem fog összejönni, amikor Lorenzo és Marquez-t is ennyit hibázik
Ha semmis lenne a büntetés és az élbolyból indulna és így nyerné meg a világbajnoki címet :D Hááááááát <#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor1>#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.10.30. 14:36:27

Da oggi si lavora per Valencia."
"Köszönöm mindenkinek a támogatást, titeket olvasva sikerült legyőzni a keserűséget és a haragot. Mától Valenciára készülünk."
<#vigyor0>#vigyor0>

Csak meg kell nézni, bármelyik országban a lelátókat, ha ők nem a GP-re mennének ki...

Utoljára szerkesztette: Anonymuser, 2015.10.27. 11:56:02
Rossi ki akarta vezetni Marquezt ez tény.. Ez önmagában már szabály ellenes.
Lehet vitatkozni, hogy most Marquez miért esett el, azért mert ráborított direkt Rossira, vagy azért mert Rossi meglökte. De ez mindegy is.. Marquez egy kivezetési manőver miatt elesett. Valószínűleg ezért nem is zárták ki Rossit, mert ők is úgy ítélik, hogy az esésért nem Rossi a felelős.. De kivezette.
Tehát akárhogy is fáj kettejük közül aki a verseny szabályzatot megszegte az Rossi volt. Erkölcsi szabálytalanságot és a féregség új szintjét meg Marquez tartja...
Azt is megértem Rossi miért csinálta, lehet Én is ezt tettem volna lehet é még a pitben is pofán vágtam volna, De ettől még Rossi a hibás.. És sajnálom, hogy ezen megy el a 10.
Downhill!!