MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SitatiS
<#ijedt>
Csúnyán fest..
Jobbulást!😊

Let the good times roll.

zzeN
Talma lába:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Én is tegnap olvastam, eszem megáll, remélem látjuk még motoron. Hiányzik nagyon a supersportból 😞

Visca El Barça!

Totti5
"a portugál orvosok csak begipszeltek és közölték, hogy nem kell mûteni"

<#falbav> minõségi lehet arra az ellátás...

Hihetetlen szerencsétlen. Pont a napokban láttam hogy Szávay Agi is úgy lesérült hogy kénytelen befejezni a profi teniszt örökre... remélem Talma felépül és tud majd a bajnokságban szerepelni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

SitatiS
Sykes egy állat,amit a Kawaval megy,respect!<#eljen><#smile>

Let the good times roll.

Kawasaki tripla !!! Imolában <#taps>

Visca El Barça!

gordon 24
Jaja örültem én is.. Végre. De ez a Lorenzo gyerek most nagyot nõtt a szememben, nagyon nem bírom sõt!!!! De ez kész, ilyen sérüléssel egy ilyet menni. Le a kalappal..

Downhill!!

Kawasaki dupla Doningtonban. Köszi Sykes <#taps><#taps><#taps>

Visca El Barça!

Ombika
A hevessége miatt fog még õ esni-kelni! :-)

Szavad nefeledd.Majd év végén visszatérünk erre.Nehogy már 2 futam után legyen õ a faszagyerek mert akkor te is kb ennyit értessz hozzá.Ügyesen megy.Majd 2-3 évad után amikor 2x világbajnok a nagyok között.Esteleg akkor......

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bakkerman
mire gondolsz? 20 évesen odahugyozza a sokszoros VB,legenda Valentino Rossit,és a többi szintén nem gyenge versenyzõt is,szerintem van mire vagánynak lennie. Magabiztos,ennyi. Az ilyen fiatal titánokat szeretem minden versenysorozatban,õk viszik bele a színt a dologba 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Peppus
És ugyanolyan unszimpatikus mint az összes spanyol..

Ombika
Sajnos.....

Most már semmi kétség, h a kis Marquez lesz az új doki 😊 Ugyanolyan rámenõs, szemtelen, mint Rossi volt fiatalon 😄

Visca El Barça!

Totti5
Jó kis futam volt. ( Supersport )

Jólment az új fiatal spanyol <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ombika
Dr Úr rendelt VÉGRE!! :-))))<#eljen><#eljen>

bakkerman
azt is érdemes megemlíteni,hogy az újonc 20 éves Marc Marquez egy 3. hellyel indította moto GP-s pályafutását! <#worship><#eljen> Érdemes lesz rá odafigyelni,én neki szurkolok,hajrá hajrá!

arra azért kiváncsi lennék, h a moto 3-as ktm-eken, mi a bánatnak van 2 kipuff <#wow1>

Visca El Barça!

Igen, még a régi 😊

Visca El Barça!

Kaszi46
YABADABADOOO doktor úr újra rendel!!!! :-))))

*Posse*T.W.D*

digin, meg digi 2-õn

Visca El Barça!

😄 <#eljen>

Nagyon kiváncsi vagyok Rossi meg a Lorenzo mit mûvelnek idén

Ombika
Hol lehet most nezni,melyik adon?

Visca El Barça!

Visca El Barça!

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

vasárnap este kezdõdik 😊

Visca El Barça!

😞 Éjjel kettõkor kezdõdött az sbk... 3 aprillia pfff, nincs is evvel baj, csak akkor lesz, ha végig ez megy majd. Bár, Phillip Island nem szokott mérvadó lenni 😊

Visca El Barça!

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mcmoha
http://www.motorsportal.hu/motogp/sokkolo-kezdes-talma-es-balazs-is-leserult-c48066.html

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Master91
Állítólag Talmácsi kórházban van.
Minstrel
Ha MotoGP-t unta akkor biztos nem a SBK-t akarja kipróbálni 😊 Amúgy szereti a V8 Supercars-t, szerintem inkább azt fogja kipróbálni ha már megunta a pecázást.

http://topgearhungary.blogspot.com/

bakkerman
értem,szürkébb lesz nélküle a mezõny :S viszont az új fiúra (Marquez) kiváncsi leszek,hatalmas zseni már most,lesz még õ is VB!

1. beteg is volt asszem vmi gyomorbaj
2. Már világbajnok
3. már nem motivált
4. az utazást, interjúkat unta õ-is meg a csaja is és aszem vagy van már gyereke vagy lesz és szeretne többet velük tölteni.
5. új dolgokat akar kipróbálni (remélem SBK)
de aszem hivatalosan az a duma hogy családi okok...
bakkerman
nézegettem a jövõ évi moto gp entry list-et,és nem találtam Stonert,utánanéztem a dolognak és ledöbbentem,hogy visszavonult <#wow1> Ti inkább otthon vagytok a moto gp-ben,mi az ok amiért visszavonul? Legjobb korban van,2x világbajnok,pár VB cím még lenne benne

Kaszi46
b-type
Ez fantasztikus volt <#eljen><#eljen>
Nagyon kemény, nagyon bevállalós, élmény volt nézni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Marquez egy állat, persze biztos, h a motorja is az, de ez akkor is eszméletlen amit mûvel...új doctor születik??? <#eljen>

Visca El Barça!

Totti5
Ejj de kár😞(( , de 41 évesen, már élvezze csak a "nyugdíjat" és a családot, persze kérdés, meddig marad nyugton😊 VB címmel, a csúcson abbahagyni egy ilyen hosszú pályafutást. Ennél szebben nem is lehet.

Én is úgy gondolom, hogy ezzel nem jut elõnyhöz, viszont ezt nem ártana a WADA-nak is figyelembe venni. Mindenesetre érdekes.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Nem hinném, mégha szándékos is, h itt bármiféle elõnye származna bárkinek is, legalábbis a teljesítõképességet figyelembe véve... Inkább vmi gyógyszer, vagy táplálék kiegészítõ, ilyesmi révén kerülnek kapcsolatba a tiltott szerekkel.

Visca El Barça!

Az ember azt gondolná, hogy a technikai sportok mentesek a doppingtól...

Épp most lett 2. a hazai futamán... Anno Haga is állítólagos doppingolás miatt (is) bukott vb-címet z sbk-ban...

Visca El Barça!

Meg is nyerte a vb-t 😊 Meg a "nyalóka" is, mert Pedrózsi ismét betlizett...

Visca El Barça!