Lezuhant a Columbia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ember
és mégtöbben bebizonyították, hogy ezek 'bizonyítások' alaptalanok.
Ramore
Ezért akarják most a marsot is meghódítani. A hold már ki van pipálva? A hold már érdektelen, pedig, ha tényleg járt volna ott ember, akkor remek bázist, vagy támaszpontot kellett volna létesíteni.

Ugyan már!
The Garrett
Na ja de volt már hogy szarráégett repülõbõl is sértetlenül kivették...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
a Másik meg, az nem ugy megy hogy csak ugy odamegyünk és hip hop ottlesz a bázis. utánpótlás kell stb stb...és ez nincs megoldva.

Manta
Igen, de ez nagy tûz volt...
Manta
Én egyébként azt nem értem, hogy miért használták ennyi ideig az ûrsiklót. Tudom, persze drága dolog az ûrhajóépítés, de talán mégis kisebb kiadás, mint amekkora veszteség (minden szempontból) a NASA-nak egy ilyen eset.
Már megint a spórolás áldozatai lettek az ûrhajósok.
The Garrett
Sok darabja hulott a földre... meg az ilyeneket ált. nem ugy csinálják hogy egy " kis tûz" megártson nekik.

Mhosah Myth
mert messze van és drága.

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Manta
Fekete doboz? Nem földhöz csapódott, hanem szénné égett!
Ki a szar akar egyedül lenni egy poros bolygón 😊
Még egy nõ sincs rajta 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Ramore
Hát akkor te nemigen olvastál utána a dolgoknak, illetve a híreket sem nagyon hallgathattad. Többen tudni vélik és ezt képekkel is bizonyították, hogy hollywoodi mûtermekben vették fel a holdraszállást. Kérdem én, miért nem használjuk semmire sem a holdat, ha már megszálltuk?
The Garrett
dehogynem, csak mindig odaát van.

Lehet, hogy ez megint egy olyan esemény amirõl még sokáig beszélnek, de az igazság sosem derül ki?
The Garrett
nem lehetetlen. Az ilyeneken van fekete doboz?
Mert akkor hamarosan megtudjuk? mi történt.

Mhosah Myth
Szal lehet, hogy egyszerûen nem bírta a terhelést mert elöregedett az anyag.

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

The Garrett
eztért kérdem hogy szerinte mivel lõtték ki.

Mhosah Myth
Amúgy 22 éves volt a kicsike.

Mhosah Myth
Dallas-tól 160 mérföldre "esett szét".

Engem ez nem zavar.

The Garrett
Texas fölött? amerika kellõs közepén kilõtték? és mégis mivel?

Van igy néha. Müszaki hibák történnek, de semmi több.

The Garrett
Conspiracy theory rulez 😊

The Garrett
Jah meg most nézem hogy volt köztük 2 biológia kisérleteket végzõ ember. Lehet valami jó kis vegyifegyver volt a hajón és az robbant be :/

K.András
Hát ez elég cink!Mi az hogy nem tudják bizonyitani???Az egész világ nézte!!😄DD

http://druglord.buzz.hu/ ;)

The Garrett
itt igen csunyan nagyot robbant valami. Kitudja mi volt még az ûrsilkón.

The Garrett

Átnéztem a CNN-en a személyzet infóját. Emberek, legtöbbjük elõször vagy másodszor repült... Ez mekkora felelõtlenség.

The Garrett
Most olvastam utánna a CNN oldalán. A Columbia visszatéréskor eddig tisztázatlan körülmények közt felrobbant.
A roncsok közép texas ban szóródtak szét. A Rendõrség kéri a lakosokat hogy amennyiben roncsokat találnának azonnal értesítsék a hatóságokat, mert a darabok sugárzók/ szennyezõk lehetnek.

az elsõdleges "nyomozás" kizárja hogy TErrorcselekmény áldozatául estek volna az ürhajósok ( még jó).

Szerintem bár nem vagyok profi, de a 3 képbõl amit láttam ugy tûnik mintha 2 részletben robbant volna fel. =>üzemanyagtartály elrepedt vagy ilyesmi.

Döbbenet.

1. Hát 60 km-ig egyetlen légvédemi rakéta nem megy el.
2. Egyszerü baleset volt valószinüleg.
3. Hát nem tudom 1 ürrepülõgép elvezstése nem jelenti az egész ûrprogramm meghiúsulását, tehát nem ettõl fog függni hogy sikerül-e kereket oldanunk a Földrõl.

Guest
Sláger rádió mintha azt mondta volna, hogy még a felszálláskor megsérült a hõvédõ burkolat. (Ha jól értettem; annyira nem figyeltem, csak az megy itt a háttérben.)
Guest
Imre, #8: Én ugyan csak belepislantottam a CNN adásába, de mintha az mondták volna, hogy darabokra esett, és nem azt, hogy felrobbant.
Üzemanyag nélkül mit gondolsz hogyan szállnak le? 😊)

Guest
Visszatéréskor. Amint a topikcím is mondja... 😉
Ezen mi a durva? Egy buszbalesetben többen halnak meg.

Punker
Ha az egész átverés és szemfényvesztés akkor mi van a mûholdakkal amik a mindennapi életünk részei?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Itt most nem errõl van szó, látom a képeken, ahogy a gép szétesik darabokra és közben a bent lévõk fényképeit mutogatják és ez azért elég durva.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ramore
Felesleges pénzpocsékolás, és az emberek átverése, szemfényvesztés az egész ûrkutatás. Még azt sem tudják 100%-osan bebizonyítani, hogy volt már ember a Holdon. 😊
Punker
Nézzétek a CNN-t.