Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Onnan nem eshet le sehová.<#vigyor2>

Scottt
Utolsó képen bukó befigyel😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

csak ésszel 😄
sziiip, szeretem a ninnysákat volt kint az uj kicsi is hungexpon a néni be is ugrott nekünk egy kép erejéig 😄 de nincs idöm a nagyfelbontásu képeket kisebbre tenni van vagy 200 majd hétvégén, talán 😄
jah és megyek végre vezeni lehet nekem is lesz lassan gépem, aláirásban látjáok mi kellene, ha valakinek pont van egy a spájzba irhat is 😄

Köszi.<#eljen>

allock
grat, jó választás 😊

#hhwnd

Arra mérget vehetsz!!<#hehe>

Boconadi
<#hehe>

Na majd most jön a nyár, aztán csinálsz nekünk valami szép videót <#hehe>
Nem tudom.<#nemtudom>-3 fokban próbáltam ki.Csak 6-ban mertem rajta nyélgázt húzni.230káemhá pikk-pakk megvolt rajta.<#hehe>

Boconadi
És milyen a 750-es után? [#buck?
Karcolások. Meg van a gyári is meg a képen látható magasra húzott Scorpion carbon dob.

Boconadi
az jó vazze <#wow2>

Van valami baja? Milyen dobot raktál rá?
1.75 millió.

Boconadi
Szép. Ehhez nem is tudok többet hozzáfûzni.

Mennyi volt? Ha szabad kérdezni.
Meg van az új mocim.<#szeret>

miért nem mentél vele két kört?😄 bemehettél volna Mókus mellé nem?😄 én annyira nem vagyok oda ezekért, kint nem volt kitve enduro leaglábbis nem találkoztam vele, én a Simson Start akartam volna kiprobálni😄

ColdFire
nem magyarázott az semmit, csak csettintettünk, és már be is inditotta a gépeket, hogy túráztassuk õket :]

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

a háttér vagy mire gondolsz? 😄 én elég szarul nézek ki mint általában, de majd megszoktok talán 😄 viszont volt nénis kép amit idiota haverom nem mentett el fényképezön, pedig jajj dejo volt 😄
amugy a gixxereknél mit magyarázott a csávo? 😄

ColdFire
okok, nekem is van még, csak ezeket volt kedvem feltölteni, meg ezeken a képeken motoron kivül más szép is van 😄DDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

látom te is voltál, már nins kedvem szarozni a képekkel de igérem ha nem felejtem el valamikor rakok fel énis 😄

ColdFire

Phoenix007
Hát most már ott van elég gyakran, ez csak a téli kényszerpihenõ volt 😉

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Scottt
Ennek az autópályán a helye.😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Phoenix007
Ehe ... ez tök jó, szeretem a "motorok olyan helyeken, ahol semmi keresnivalójuk" témájú képeket 😄 Itt az én bringám, bár ezt már itt biztos belinkeltem egyszer.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

nekem nem tetszik 😛 kell valakinek eladó AF1, vagy egy Leonardo 125? (a futurka az 50es)
csak arrol jutott eszembe h a leo se rendszámos XD
de nekem ez megint nem tetszik, na majd rakok én jo képet nektek jo gépekröl 😛

ColdFire
a rendszám nem nagyon 😄

Scottt
Be hát,kéne egy ilyen iskolába járni😄

Boconadi
Nitro befigyel? 😄
Boconadi
<#szomoru1>

maradt reggeliböl két lekváros szendvicsem ha kérde cserébe szolj, most ha 3 napig kigondolod akkor ráfizetned sem kell!

ColdFire
igen, az enyém eladó! 😄

Scottt
De a Coldié igen<#vigyor3>

BECKHAM7
igen igen... és nem eladó!<#vigyor3>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

attol h megfurták nem lesz az annyival erösebb sztem, bár nem tudom h miért kellett furni meg mennyire, de tusztességesen összerakott simson is elmehet 90-et is, erre volt régen egy ami olyan volt h berugni nem lehetett, 25ös keverékhez még vagy egy deci olajat raktak a tankba, de az ETZ-t lenyomta XD
jah amugy a fejreállt cibri télleg ownedXD

Boconadi
Miért kéne azért fúrni?
Átlag majdnem 80 km/h? Mekkorát fúrtatok Ti azon a hengeren?

ColdFire
még most is lehet, itt a bizonyíték, 80km kicsit több mint 1 óra alatt 😊

A Schwalbi a legkeményebb. 😊 Abban még volt anyag, lehetett strapálni. 😊

ColdFire
:[
😄

Scottt
Jólvan Coldi már mondtad 😄

ColdFire
övé, olyan mint az enyém, ha érdekel, eladó 😄

Scottt
Tied?

BECKHAM7
nem 9 <#vigyor3> csak 5!

Scottt
9 mekapikszel?.Am szép nicee

BECKHAM7
<#vigyor3>

Scottt
Megvan<#ravasz1> Coldi jó a link.😉 Egy Ninjásat be is raktam háttérnek..<#wink>

most jol meg fogtok kövezni de nekem ez nem tetszik XD

Boconadi
😛
JGTC
Xaus pengén nyomja, ja tényleg hétvégén már lesz versenye, indul a Superbike vb. NÉZZÉTEK!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

ColdFire
gyûûû :o

Boconadi