Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
R125öt akarook 😞

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Boconadi
Yamaha, Touching your heart 😊
ColdFire
attól még hogy nekem perpill a robogók nem tetszenek, ez, és az Aerox tetszenek 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Boconadi
Olyan SR 50 van itt a szomszédban, nagyon szép kis robogó. Legalábbis nekem nagyon tetszik.
ColdFire
nah még egy utolsó😊

ColdFire
😊

Boconadi
:]
ColdFire
én 😊
4 réteg pulcsi, havesés, jó volt 😄

Boconadi
te vagy? 😊
ColdFire
😄

Phoenix007
Mi a bajotok ezzel a kisgixerrel? Annyira szerintem nem vészes.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

allock
SitatiS

Let the good times roll.

Boconadi
jah, mondjuk kezdõ motornak jó, és abban jó, hogy 4 ütemû, hogy nem kell annyit szerelni. De azért ilyen 5-600 ezret, 1 millát, 1,2 millákat nem vagyok hajlandó kifizetni értük. Szerintem annyit nem ér...
allock
lehet
de nekem bõven elég lenen egy ilyen 😊
virulnék ha a seggem alatt lenen egy ilyen 😄

#hhwnd

ColdFire
mito tökéletes lesz😊

Boconadi
ja elõbb nem jött be a kép, azért raktam én is egyet.

Következõ TZR-125 lesz 4 ütemben. Annak fog csak örülni hidegtûz <#idiota> Mondjuk ott az az yzf-125 is... <#falbav>
Boconadi
mekkora gagyi már... Most ez a trendy, hogy 4T 125 cc-ket gyártunk?

Mondjuk ez a GPX 250, de akkor is.

eszméletlen. Egy cbr 125-öt volt "szerencsém" kipróbálni, hát mit ne mondjak... 😊
Boconadi
de fos 😄
allock
a 250esre azért kíváncsi leszek 😄

#hhwnd

ColdFire
gusztustalan...
szvsz, ha nagyobb gsx nem lett volna, és ezzel kezdik a szériát, nagyon jó lenne, de így hogy tudom mekkora blokk hiányzik belõle, hááát....

allock
a kinézete kicsit régi de a hangja áhh isteni 😄
inkább egy ilyen mint egy picsafüst cbr 125 :c

ittis ahogy felpörög

így néz ki a ráncfelvarrott:

#hhwnd

Boconadi
undoritó...

125-ös gixxerrõl van képetek? :C
ColdFire
ne is mondd...
barátnõm (barátilag) kap 250 zxr-t, 2008as, már úgy megrendelték hogy az árát se tudják... féltem szegényt, tzrrõl alíg ér le a lába, és még most csináljuk 25re a jogsit...
kiváncsi vagyok mi lesz a vége, de remélem jó vége lesz a dolognak, nem rossz...

allock
áh imádom 😄

250es Kawák ^.^

#hhwnd

ColdFire
^^

BECKHAM7
=)

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

ColdFire
😊

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

allock
tiéd volt az ezelõtti hozzászólás 😄D

#hhwnd

Boconadi
méééééééérrr pontt énnn??? 😄😄😄😄
allock
lol 😄

Boconandi te is ilyen voltá? 😄SADASASDdasd

#hhwnd

Boconadi
vazz de szép!
allock
nájszos 😄

#hhwnd

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Boconadi
Goldwing tényleg büntet!

Szabad lenne átneveztetni a topik nevét Motoros képek és videókra?
pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Viktorr
köszi szépen!

JGTC
Suzuki GSR600

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Viktorr
Megtudja valaki mondani,hogy a képen milyen motor található:

zozo117
jó nagyon baró

Carlos HUN
Phoenix nickesek meg egy üldözési mániás faszok ÜMF XDDDD

Carlos HUN
megynugtatlak én nem küldözgetek olyat szóval nyugodtan szétrughatod asegét 😄

Ez nem újdonság vagy divat kérdése. Tömegközpontosítás.

Phoenix007
Ehh ... nekem van egy Carlos nevû kolegám ... annak az volt a szokása, hogy mindenféle baleset-videókat küldözgetett a poén-levlistára, amíg valak el nem küldte a halál náthás f*szára ... namármost itt három eshetõséget látok valószínûnek: 1.: Mindenki, aki a Carlos nicker felveszi, elõbb utóbb egy Pszichopata Beteg F*sz lesz (továbbiakban PBF), 2.: Minden PBF felveszi a Carlos nicket, 3.: Ez a PBF ugyanaz a PBF, akit én is ismerek ... na ez utóbbi esetben a téli szünet végén az elsõ dolgom lesz, hogy szétrúgjam a valagát ...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

SitatiS
<#szomoru1>..

Let the good times roll.

Carlos HUN
uhh erõs idegzetüeknek ajánlom csak!!!!!!!!
http://nordmann.freeblog.hu/files/durvamotor1.jpg

SitatiS
<#nevetes1>

Let the good times roll.

Boconadi
még ráugranék kétszer hogy hogy lehetett ilyen balfasz a nõ.
allock
az R1et hamarabb felállítanád, napersze nem azért mert a csaj ott van alatta 😄

#hhwnd