Motoros képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

4 réteg pulcsi, havesés, jó volt 😄
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
#hhwnd
Let the good times roll.
Következõ TZR-125 lesz 4 ütemben. Annak fog csak örülni hidegtûz <#idiota>#idiota> Mondjuk ott az az yzf-125 is... <#falbav>#falbav>
Mondjuk ez a GPX 250, de akkor is.
eszméletlen. Egy cbr 125-öt volt "szerencsém" kipróbálni, hát mit ne mondjak... 😊
szvsz, ha nagyobb gsx nem lett volna, és ezzel kezdik a szériát, nagyon jó lenne, de így hogy tudom mekkora blokk hiányzik belõle, hááát....

inkább egy ilyen mint egy picsafüst cbr 125 :c
ittis ahogy felpörög
így néz ki a ráncfelvarrott:
%20copy.jpg)
#hhwnd
barátnõm (barátilag) kap 250 zxr-t, 2008as, már úgy megrendelték hogy az árát se tudják... féltem szegényt, tzrrõl alíg ér le a lába, és még most csináljuk 25re a jogsit...
kiváncsi vagyok mi lesz a vége, de remélem jó vége lesz a dolognak, nem rossz...
#hhwnd
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
#hhwnd

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ez nem újdonság vagy divat kérdése. Tömegközpontosítás.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!