Dallas

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A régi és az új Dallas sorozatok összegzése:

Régi Dallas új Dallas

Berényi Miki el tudná játszani, hisz õ a magyar Jockey Ewing! 😄

Elvileg a 2-ik évadban az elsõ 6 részben szerepelni fog.
6 részt leforgattak még vele. Valszeg valahogyan kiírják a sztoriból.

szabii98
énis nagyon. remélem nem lesz helyette senki, szerintem a világon nincs olyan ember aki eltudná játszani a szerepét, már ha még kell forgatni a 2. évadból, vagy esetlegesen lesz 3.

I met God. She's black

Basszus, csak az õ karaktere miatt kezdtem el nézni az új sorozatot, ha nem lett volna benne, lehet neki se álltam volna, de végignéztem az évadot, geci ó volt, és a befejezõ rész is, kurva jó 2. évadot hoztak volna össze, sajnálom, hogy õ már nem lesz benne, Õ volt a Dallas egyik kulcs karaktere. Sajnálom.

desigo
Oh,mit kapott az a szervezet.
RIP 😞
Tuvok
Nyugodjék békében 😞

Tuvok
Sajnos - mivel jópárszor végignéztem az eredeti 360 részt és a filmeket - nem tudok elvonatkoztatni a régi megszokott szinkronhangoktól, így a 3. rész óta nem is nézem magyarul (megjelenésükkor eredetiben megnéztem mind a 10-et).
Szerencsére Csankó megmaradt Bobby hangjának, mintha Lucy-t és Ray-t és a régiek szinkronizálnák, de sajnos Szerencsi Éva (Samantha), sem Kránitz Lajos sincs már köztünk, így két örökbecsû hang esett ki. Reviczky talán a lehetõ legjobb választás volt, annak aki újonnan nézi a sorozatot hamar hozzászokható, nekem viszont nem megy, a nem megszokott hangok megölik az egészet.
Ráadásul Kránitz nem csak a hangot adta, hanem saját stílusára alakította Jockey-t, a gonosz nevetésétõl drága nagyapám mindig majd' lelökte a TV-t a polcról, annyira tökéletes munka volt.

7.részig szinkronosan néztem aztán nem bírtam már várni és a maradék három részt felirattal néztem.
A sorozat nagyon fasza, várós a következõ évad, már ha lesz! Egész vég azt vártam, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bobby meghal, de nem ez történt. Vártam, hogy most tényleg happy end lesz a vége és a két tesó közös projektbe kezd. nem ez lett 😄 Vártam, hogy a Rebecca elmondja majd az igazat és nem úgy lett, szóval egész faszán megoldották ezt az évadot .

a szinkronnal semmi gond, nekem bobby és picit Jockey hangja volt fura hiszen az õ eredeti hangját még soha se hallottam 😄 No meg a nevek...
Samantha és Jockeyt se így hívják eredetiben! No meg Jhonny-t se hanem John Ross..
10 részes csak az új évad????
Tuvok
Kránitz Lajos

régen ki volt jockey hangja? Amúgy Revickyvel se rossz
no második résznél járok!
JOrdana Brewstter csak szerintem ocsmányság???
ha pár kilót felszedne még nézne is ki valahogy de így számomra nagyon csúnya nõ :S
horrorfilmbe nyugodtan elmehetne szerepelni 😄
1978-1991-ig tartott az 1. éra most következik a következõ 30 év<#idiota><#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
ma harmadik rész evribádi! elsõ kettõ jó volt sztem, jókis sorozat lesz az hétszentség

I met God. She's black

desigo
Most végeztem a második résszel.
Ez már nyugodtabb tempót vett.
Tuvok
Végig ilyesmi lesz az elsõ 10 rész, sokmindent tömörítettek bele, de lesz meglepetés bõven.
Gondolom arra is rákészültek az alkotók, hogy ha nem lesz további megrendelés, akkor is önmagában a 10 rész elég legyen egy minisorozatnak. De szerencsére lett 😊

desigo
Eléggé zsúfolt és hatásvadász volt az elsõ rész.
Keményen néznek ki a régi szereplõk...
ForzaInter
Az elsõ rész nekem is bejött nagyon..

Yo, Bitch!

Tuvok
Hûha, az elsõ rész engem meggyõzött 😊

Tuvok
De ki lesz Jockey szinkronhangja ? 😞

RTL adja majd õk már állítólag meg is vették 😊
ja, már volt, sorry xD
vajon a story tv mikor fogja ezt is adni? 😄
egész nézhetõ lett amúgy

Tuvok
jön le, csak lassan 😄

desigo
desigo
ma jön az S01E01...
ForzaInter
Egy ekkora klasszic sorozat topikjában csak 30 hsz?😄

Yo, Bitch!

Törölt felhasználó
Új Dallas elõzetes 😊Sorry, rossz link.
Törölt felhasználó
desigo
Újabb kép a 2012-re várható Dallas tévésorozatból

desigo
a polcról, ha megvetted

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

REPS0L
üdv!
honnan tudnám leszedni az összes évadot?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

most kezdõdik nem nézitek???

aki elolvassa fasz

A Story Tv elkezdte most adni minden hétköznap 19:00kor, ma volt a második rész.

aki elolvassa fasz

Nekem megvan a Dallas DVD-n. Akit érdekel az írjon emailt: [email protected]
FrezeR
szupi hír <#worship>

Végre kijön szinkronosan! <#eljen>
Megjelenés dátuma: 2006. november 21.

honnan lehet letölteni a butitimet???
Törölt felhasználó
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=34324
cSuwwi
Mellesleg, ha nagyon akarnék kukacoskodni, akkor nem butitime, hanem booty time. 😉

shit happens

cSuwwi
- Na és Mr. Rock & Roll detektív hogy szambázott be épp ide?
- Õ találta meg a holttestet, Amos hadnagy úr!
- Ugyan Fairlane, tegyen vallomást! Vállalom a kivégzését.
- Szép a nyakkendõje, Ánusz hadnagy. Úr. 😊)))))))))))))))))

shit happens

Sephi
Butitime butitime cross the usa! butitime butitime yeee yee yeee yeeeee!!

Loooool!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

cSuwwi
Na Mr. Rock & Roll detektívrõl kéne topicot csinálni, úgy mint a Terence Hill & Bud Spencerrõl. Csak minden 2-ik szót csillagozhatnánk ki 😊

"Kurva ausztrálok, gyûlölöm azt az országot, vagy kontinenst, vagy mit. Ott kéne atomot robbantani" 😊))

shit happens

shaba23
Óóóóóóóó ezt most Nagy Feró hangján írtam ide😊))
[Walaki]D`Lair
faszom butitájm....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

cSuwwi
Volt egy brazil szappan, valami vak rabszolga csajjal, meg a gyerekével, és neki is gyûjtöttek pénzt a magyar nyugdíjasok, hogy felszabadíthassa magát.
"Eszem-faszom megáll!"
-Ford Fairlane- 😊)

shit happens

Oldal 1 / 2Következő →