Bye, bye floppy meghajtó!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MEllesleg a falusi iskolák nincsenek annyira eleresztve, hogy minden új cuccost bevásároljanak.
A bootolható USB-vel egyetértek, viszont az is jó lenne, ha a MiniDisk-eket lehetne floppynak használni. 640 MB-al 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!
Kis filok mozgatására használj RW lemezt! Én sem pocsékolom a lemezt, annyira azért nem olcsó a cd sem :-) Üdv.
a fater 1 éves gépérõl annyit, hogy az enyémnek is van egy p1-es gépe, és windows 98 van rajta, mert arra még már nem megy fel, van ugyan benne kisfloppy, de ha pl nem frissíted a biost, hanem pl fogod és kicseréled, akkor máris tud az a gép cd-rõl bootolni, és a telepítéskor kért kislemezt, amire a telepítõ rendszerlemezt akar csinálni egyszerüen nem adom oda neki. A telepítõ ugy is kérdi hogy "Ok / Mégse" ha mégsét nyomsz, nem fogja a lemezt követleni.
Itt nincsenek már mozgó alkatrészek és ráadásúl az AMD kifejlesztett egy új eljárást amivel megtudta duplázni a tárolókapacítást ugyanannyi tranzisztorszám mellet!
Viszont én W98-at használok és az a telepítéskor még keresi a floppyt! A fater P1-es gépébe is már csak az hiányzott,hogy használni tudja és a telepítés miatt vettünk is bele egy zsír új floppyt.
Hogy mirõl telepítenéd a cuccokat? Egy másik HD-ról, CD-rõl, esetleg a Netrõl - mindenre van megoldás...ez egy ilyen platform! ;D
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Néha összeszavakat a keverem
amig az oprencerek nem tamogatjak visszakezbol a cd irast, csak az olvasast (mscdex.exe, a rendszerlemezen) addig floppy nelkul eleg nehez rendszerlemezt csinalni... persze lehet, de eleg korulmenyes... ha omlik a rendszered vindoz nelkul nem tudsz rendszerlemezt csinalni, ha nincs flopid... adathordozonak viszont semmikepp sem alkalmas (a rendszer nem tudja olvasni a megadott ezkozt, es kuldheted be a leckedet megeccer...)
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.