Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném letölteni a HRA-t.Honnan és hogyan,Segítsetek.
1.mission: Nagyszalonta size:18x18 Objective:1 complete:100%
2.mission: Komádi size:18x18 Objective:6 complete:100%
3.mission: Puszta size:28x28 Objective:8 complete:100%
4.mission: Derecske size:32x32 Objective:6 complete:100%
5.mission: Kaba size:17x17 Objective:6 complete:100%
6.mission: Mezõtúr size:32x32 Objective:7 complete:100%
7.mission: Kenderes size:16x16 Objective:2 complete:99%
8.mission: Nagykálló size:20x20 Objective:4 complete:99%
9.mission: Nyíregyháza size:32x32 Objective:1 complete:99%
Elkészült:
Custom chapter:
Road to Smolesk HRA version complete: 100%
Custom mission:
Batle of Sollum (13th September 1940)
Italian vs. GB size:28x24 Objective:4 complete:100%
néhány kép:

Szerintem ha kijavítod helyettük, nem fognak megorrolni érte.<#wink>#wink>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A meglévõ egy két pályán javításokat végezni, van úgy hogy elakad a játék ezért jó ha menti az ember idõközönként. HRA - Hungarian mod.
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Kösz a linket ^^
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
4Flash.com
Timelines: Assault On Murica
Sword of Justice SG.hu topik
HUP.hu infómorzsa
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Visszatérve egy magyar játékhoz aminek már rég meg kellett volna jelennie. Nem tudja valaki mi lett velük mert a videóik és a facebook oldalukat sem lelem már meg, azt ígérték elkészülnek a játékkal 2013-ra. http://tv.gamestar.hu/video/sword-of-justice-az-igazsag-kardja-fan-trailer http://www.team-hungary.hu/7995 😞 ... REJTÉLY.
Blitzkrieg-re visszatérve.
Nekem az elsõ része bejön fõleg úgy ha végre befejeznék a magyar HRA verziót az illetékesek. Méltóan, ha már egyszer belevágtak, elvégre a a mai MAGYAR területeken még nem voltak harcok! Nagyvárad környékén leragadtak.... Ha kérhetNÉNK. 😄
Abból a 3 képbõl sem lehet sok mindenre következtetni. Grafika határozottam Men of War-os lett, de ez persze nem negatívumként említettem. Mást nem is igen lehet egyelõre róla mondani.
Mondjuk amit lentebb írtatok az bennem is felötlött, nevezetesen, hogy valamiféle CoH szerû pörgõsebb akciót csinálnak belõle. Ezzel lehet, hogy új játékosokat nyernek meg maguknak, de a régebbi fanatikus rajongó tábort pedig elvesztik. Lehet, hogy üzletileg így éri meg jobban és manapság szinte csak ez számít.
(off: A heves kazuár utálatot szerintem hanyagoljuk, pláne akkor, mikor a Matrix games fanok még a Blitzkrieg névre is csak köpnek a hátuk mögé.<#bee1>#bee1>)
Viszont láttam olyat a cirill betûs tengerben, hogy ez az új Blitzkrieg rész egy MMORTS lesz elõfizetési díjjal és/vagy mikrotranzakciókkal.<#idiota>#idiota>
Egyrész nagyon örülök a a folytatásnak, nincs elég stratégia választék a piacon, és örülök hogy a Nival is megmaradt<#worship>#worship>, nagyon rég nem lehetett róluk hallani semmit.
Másrészt félek is, a videó(mind az 5-6 snitt<#idiota>#idiota>) alapján félõ, hogy ugyan az a játékmenet, mint az elõzõ részekben, csak míg a Sudden Strike 2000-ben világmegváltóan jó volt, és a Blitzkrieget 2003-ban a sok Panzers Phase 1-2/Afrika Korps vs Desert Rats kaliberû játék max körbeugrálni tudta, de meghaladni nem, az utóbbi 10 évben azért csak megtörtént féltucat Men of War, 3 Theatre of War(akkoriban WW2: RTS néven hírlett), 2 Achtung Panzer(Graviteam Tactics), 2 AirLand Battle, de még a kazuár cuccok is fejlõdtek(lásd: Company of Heroes, World in Conflict, RUSE, vagy az Order of War), mára abszolút nem éreznék egy csak grafikailag feltuningolt Blitzkrieg epizódot versenyképesnek.<#shakehead>#shakehead>
Küszöbön a Men of War: Assault Squad 2, a Graviteam Tactics új része(mióta felkerültek GamersGate-re nagyon bejött nekik a bolt, idén vagy 5 új kiegészítõt/DLC-t adtak ki), jövõre jön a War Today: Five Days War, a Call to Arms, és a Wargame: Red Dragon.
A két magyar srác által összehozott Timlines: Assault on America(leánykori nevén Sword of Justice) játéknál látszik szépen, hogy milyenek voltak a WWII stratégiák 2000 körül, és mennyire durván lehagytuk már azt a szintet.
Ki kell várni mi lesz belõle.
ez meg mi akar lenni srácok???????????? Blitzkireg 3??????????
German Custom Chapters or Champaign
1.chapter: Debrecen armoured battle (SPRING) German and Hungary vs Ussr
1.mission: Nagyszalonta 98% size:18x18 missions:1 (SPRING)
2.mission: Komádi 98% size:18x18 missions:6 (SPRING)
3.mission: Puszta 98% size:28x28 missions:8 (SPRING)
4.mission: Derecske 5% size:32x32
5.mission: Nagykálló 50% size:20x20 missions:???
6.mission: Nyíregyháza 1% size:
2.chapter: Budapest battle (WINTER) German and Hungary vs Ussr and Romania
?.mission: Budapest 30% size:32x32 missions:?????
3.chapter: Ipoly-Komarom armoured battle (WINTER) Hungary and German vs Ussr
4.chapter: Operation Konrad 1 (WINTER) German and Hungary vs Ussr
5.chapter: Operation Konrad 2 (WINTER) German and Hungary vs Ussr
6.chapter: Operation Konrad 3 (WINTER) German and Hungary vs Ussr
7.chapter: Operation Frühlingserwachen(The awakening of the spring) (SPRING) German vs
Ussr
Men of War Assault Squad
és berakok egyet a Theatre of War 2-bõl is
na és persze a cuncimókus Wargame AirLand Battle mint legújabb versenyzõ
Akinek meg rémképei vannak néhány poligon tanktól, annak kezeltetnie kell magát.
Abban viszont igaza van, hogy sokan már kényszeresen mindent a WoT-hoz mérnek. Egyéb világháborús játékokat, történeteket, valóságot.
Pedig egy MMO-sított Panzer Elite Action még nem lesz attól a világ közepe, mert Free2Pay-ként sokan játsszák.<#shakehead>#shakehead>
Pl nem vált ki egy Blitzkrieget, Achtung Panzert, vagy Red Ochestrát.
Norbert Számvéber Utálom a WoT játékot.
Kihasználja az emberek, fõként a fiatalabbak vonzódását a páncélozott harcjármûvekhez, ugyanakkor egy teljesen irreális világot teremtve, félrevezeti õket. Ez a játék hadtörténeti, haditechnika-történeti és harcászati szempontból is teljesen gagyi. Nem más, mint egy „mászkálós-lövöldözõs” acélburkolatban.
Nem kívánom a forgószék-wittmannoknak és a laptop-barkmannoknak, hogy valaha is meg kelljen tapasztalniuk milyen a valóságos páncélos-harc. Legnagyobb szerencséjükre õk még nem láttak gyerekméretûre összeégett felnõtt férfiakat, a küzdõtér belsõ falára felkenõdött agyvelõt. Nem hallották a súlyosan sebesült, s ezért a kigyulladt páncélosból menekülésre képtelen bajtársuk kétségbeesett segélykiáltását a fejhallgatóban. Nem érezték soha azt a kimondhatatlanul nyomasztó érzést, amit egy zárt búvónyílásokkal mozgó, ellenséges tûz alatt álló páncélos kezelõi érezhetnek. Nem kellett soha elszámolniuk magukban az elesett gyalogos bajtársaik holttestén átgázoló saját lánctalpakkal. Nem kellett soha együtt élniük a tudattal, hogy az általuk kilõtt páncélgránát emberi szövetet tépve vagy éppen égetve öl. És ez így is van rendjén. Boldogok lehetnek. Mert a valódi háború nem játék.
Német fiók: E75, JP2, KTII, Tigris, JP, PzIV a héten fogom megveni a JgTigert. Már ki van fejlesztve és csak egy kevés kredit hiányzik.
Orosz és amerikai fiók: KV4, IS3, IS, KV3, T150, KV1, T29, T1. Itt az ST-1-et fogom megvenni, ehhez a kredit már meg van, csak még a KV4-el kell összeszedtem az XP-t hozzá, de már nem sok kell, szóval lehet, hogy ez is meglesz a héten.
Francia fiók: Ac Mle 1948, AMX 13-90, AMX M4, S35 CA, RGB, Lorraine 155 50 itt éppen egy AMX 50 100 -ra gyûjtök, kredit fele megvan és a TP-bõl sem sok hiányzik.
Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzõk közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevõket tartalmaz.
Köszi hogy még eszedbe jutok néha, mi nagy Blitz rajongók vagyunk.Mostanság nem volt fent a kedvencünk a gépemen.De tervezem hogy újra felrakom mert ez a játék örök! Panzer Corps-t nyomom néha az olyan körökre osztott kis game Panzer general féle, fejleszteni lehet az egységeket az tetszik benne. És viszi tovább a tapasztalatot a következõ pályára. World of Tank a kukába van nálam, tavalyi volt fent sokszor de 7-8 ezer csata után értelmetlen gagyi játék lett nálam. Megutáltam, eljutottam IS-4, Object 704, és E-75-öm is van de ezeket a tankokat nehéz fenntartani prémium nélkül. Naná hogy nem költünk játékra. Gyenge tankal vagy mazoistának kell lennek annyit püfölnek, erõset eléred akkor meg nem gyözöd fenntartani. Ki van ez találva hogy itt is a pénzeseknek áll a zászló. Grepolist nyomo úgy kedvtelésbõl de nem ipari szinten, bent vagyok az elsõ 100-ba egyik szerveren, de csak lájtosan teszem oda magam.Axon te mire jutottál a Wot-ba?
Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzõk közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevõket tartalmaz.
Ez a játék fõleg a magyar mod-al nagyon ütõsre sikeredett, egy kis javítás ahogy írtad és utána jöhet a folytatás... debreceni csata, budapest védõi, alföldi csata, balatoni csata, stb..stb.. Várjuk hogy mihamarabb elkezdhesd, és szakíts idõt rá mert nagyon is nemes dolog amit csináltok" , a hõs korszakunkból valamit visszakapni egy játékon keresztül , jó cselekedetre vall.
Sajnos nagyon lassan készülnek az új térképek, fõleg, hogy nekem és az összes segítségemnek is egyre kevesebb a szabadideje, de mindig ad egy kis motivációt ha látom hogy valaki értékeli a munkánkat. Köszönöm
HB