Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Help!
Szeretném letölteni a HRA-t.Honnan és hogyan,Segítsetek.
Sziasztok! tudna valaki segíteni TDA/CMC-ben, hogy a stratégiai térképen a javítási körök számát hol lehet átírni?

Készül a folytatás: Mission Plain

1.mission: Nagyszalonta size:18x18 Objective:1 complete:100%
2.mission: Komádi size:18x18 Objective:6 complete:100%
3.mission: Puszta size:28x28 Objective:8 complete:100%
4.mission: Derecske size:32x32 Objective:6 complete:100%
5.mission: Kaba size:17x17 Objective:6 complete:100%
6.mission: Mezõtúr size:32x32 Objective:7 complete:100%
7.mission: Kenderes size:16x16 Objective:2 complete:99%
8.mission: Nagykálló size:20x20 Objective:4 complete:99%
9.mission: Nyíregyháza size:32x32 Objective:1 complete:99%

Elkészült:
Custom chapter:
Road to Smolesk HRA version complete: 100%
Custom mission:
Batle of Sollum (13th September 1940)
Italian vs. GB size:28x24 Objective:4 complete:100%

néhány kép:

s1lkforrent
Jaj Tigrincs, mit is csináltunk nélküled.<#idiota>

Szerintem ha kijavítod helyettük, nem fognak megorrolni érte.<#wink>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

matyashun
Khmm, Újra itt! Ideje lenne folytatni a játék történetét kedves szerkesztõk, 24. Nagyváradtól. -

A meglévõ egy két pályán javításokat végezni, van úgy hogy elakad a játék ezért jó ha menti az ember idõközönként. HRA - Hungarian mod.

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

matyashun
A csajok miatt volt ez is ! Mikor írtam egész idõ alatt ráncigáltak! 😄

Kösz a linket ^^

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

s1lkforrent
Látom az írás már megy, most már csak az értõ olvasás marad hátra.<#idiota>

4Flash.com
Timelines: Assault On Murica
Sword of Justice SG.hu topik
HUP.hu infómorzsa

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

matyashun
Sword Of Justice:

Visszatérve egy magyar játékhoz aminek már rég meg kellett volna jelennie. Nem tudja valaki mi lett velük mert a videóik és a facebook oldalukat sem lelem már meg, azt ígérték elkészülnek a játékkal 2013-ra. http://tv.gamestar.hu/video/sword-of-justice-az-igazsag-kardja-fan-trailer http://www.team-hungary.hu/7995 😞 ... REJTÉLY.

Blitzkrieg-re visszatérve.

Nekem az elsõ része bejön fõleg úgy ha végre befejeznék a magyar HRA verziót az illetékesek. Méltóan, ha már egyszer belevágtak, elvégre a a mai MAGYAR területeken még nem voltak harcok! Nagyvárad környékén leragadtak.... Ha kérhetNÉNK. 😄

de én is ugy böngésztem hogy multiplayer lesz a játék,és késõbb lesz neki single része is..de ne vegyétek készpénznek...majd el vállik,jövõre jön ki! Ami biztos emiatt nem fogok most mélyen a zsebembe nyúlni új gépért azért...
..alig értem amit írsz.. 😊 figyelj nekünk öreg motorosoknak csak szleng nélkül egyszerûen írj...én meg axon összessen 73 és fél évessek vagyunk! 😊
Axon
A www.ag.ru oldalon van 3 kép is a játékból mindössze ennyit találtam, mivel a videóban alig látni valamit.
Abból a 3 képbõl sem lehet sok mindenre következtetni. Grafika határozottam Men of War-os lett, de ez persze nem negatívumként említettem. Mást nem is igen lehet egyelõre róla mondani.
Mondjuk amit lentebb írtatok az bennem is felötlött, nevezetesen, hogy valamiféle CoH szerû pörgõsebb akciót csinálnak belõle. Ezzel lehet, hogy új játékosokat nyernek meg maguknak, de a régebbi fanatikus rajongó tábort pedig elvesztik. Lehet, hogy üzletileg így éri meg jobban és manapság szinte csak ez számít.

s1lkforrent
Mondjuk a ruszki féle pause módból iránytandó kõkemény trial-and-error játékmenet, ami a Sudden Strike féle játékokat jellemezte mindig, lehet nem épp a legnépszerûbb még a változatosságot kedvelõk számára sem.

(off: A heves kazuár utálatot szerintem hanyagoljuk, pláne akkor, mikor a Matrix games fanok még a Blitzkrieg névre is csak köpnek a hátuk mögé.<#bee1>)

Viszont láttam olyat a cirill betûs tengerben, hogy ez az új Blitzkrieg rész egy MMORTS lesz elõfizetési díjjal és/vagy mikrotranzakciókkal.<#idiota>

én személyszerint attól félek hogy valami akció dús pergõs játék lesz! Mert az az ami nem a blitzkrieg filing*! company of heroes hangulatot nem kérek! Viszont most az a divat! Az kell..pergõs látványos csinos géjm amit anyuci kisfia játszhat apucitól kapott vadiuj húsos kompjuterén! Hangulat,részletgazdaság,alázat,szenvedély,egyediség,ezek ki mentek divatból! ÉS pénz beszél kutya ugat!!! Ne feledjük! A B2 is egy pergõs lövöldözõs játék volt..fõleg a multiplayerja!!
s1lkforrent
Szvsz a Blitzkrieg 2 nem nézett jobban ki mint az elsõ rész.

Egyrész nagyon örülök a a folytatásnak, nincs elég stratégia választék a piacon, és örülök hogy a Nival is megmaradt<#worship>, nagyon rég nem lehetett róluk hallani semmit.

Másrészt félek is, a videó(mind az 5-6 snitt<#idiota>) alapján félõ, hogy ugyan az a játékmenet, mint az elõzõ részekben, csak míg a Sudden Strike 2000-ben világmegváltóan jó volt, és a Blitzkrieget 2003-ban a sok Panzers Phase 1-2/Afrika Korps vs Desert Rats kaliberû játék max körbeugrálni tudta, de meghaladni nem, az utóbbi 10 évben azért csak megtörtént féltucat Men of War, 3 Theatre of War(akkoriban WW2: RTS néven hírlett), 2 Achtung Panzer(Graviteam Tactics), 2 AirLand Battle, de még a kazuár cuccok is fejlõdtek(lásd: Company of Heroes, World in Conflict, RUSE, vagy az Order of War), mára abszolút nem éreznék egy csak grafikailag feltuningolt Blitzkrieg epizódot versenyképesnek.<#shakehead>

Küszöbön a Men of War: Assault Squad 2, a Graviteam Tactics új része(mióta felkerültek GamersGate-re nagyon bejött nekik a bolt, idén vagy 5 új kiegészítõt/DLC-t adtak ki), jövõre jön a War Today: Five Days War, a Call to Arms, és a Wargame: Red Dragon.

A két magyar srác által összehozott Timlines: Assault on America(leánykori nevén Sword of Justice) játéknál látszik szépen, hogy milyenek voltak a WWII stratégiák 2000 körül, és mennyire durván lehagytuk már azt a szintet.

Axon
Csak másodpercekre villannak jelenetek a játékból. Max. annyit mondhatok, hogy jól néz ki, na de már a Blitz 2. is jól nézett ki, mégis bukás lett.
Ki kell várni mi lesz belõle.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tLQGMdl8uic&hd=1

ez meg mi akar lenni srácok???????????? Blitzkireg 3??????????
matyashun

matyashun
Blitzkrieg 1 és verziói beváltak nekem, a blitz 2 nem eléggé megérkezett a 3. rész is, látványra adtak ,eddig ezt lehet leszûrni.

matyashun
HRA javítások ,frissítések és új pályák.: But Later:

German Custom Chapters or Champaign

1.chapter: Debrecen armoured battle (SPRING) German and Hungary vs Ussr
1.mission: Nagyszalonta 98% size:18x18 missions:1 (SPRING)
2.mission: Komádi 98% size:18x18 missions:6 (SPRING)
3.mission: Puszta 98% size:28x28 missions:8 (SPRING)
4.mission: Derecske 5% size:32x32
5.mission: Nagykálló 50% size:20x20 missions:???
6.mission: Nyíregyháza 1% size:

2.chapter: Budapest battle (WINTER) German and Hungary vs Ussr and Romania

?.mission: Budapest 30% size:32x32 missions:?????

3.chapter: Ipoly-Komarom armoured battle (WINTER) Hungary and German vs Ussr

4.chapter: Operation Konrad 1 (WINTER) German and Hungary vs Ussr

5.chapter: Operation Konrad 2 (WINTER) German and Hungary vs Ussr

6.chapter: Operation Konrad 3 (WINTER) German and Hungary vs Ussr

7.chapter: Operation Frühlingserwachen(The awakening of the spring) (SPRING) German vs
Ussr

matyashun
HRA VIDEÓk! Ízelítõ a játékból.*

s1lkforrent
Áhh azok a régi szép idõk.<#worship> Hála Istennek azért ma már nem így néz ki egy multi menet:

Men of War Assault Squad

és berakok egyet a Theatre of War 2-bõl is

na és persze a cuncimókus Wargame AirLand Battle mint legújabb versenyzõ

matyashun
MULTYPLAYER

matyashun
http://www.youtube.com/watch?v=Z9-sqQe61xk http://www.youtube.com/watch?v=Z9-sqQe61xk BLITZKRIEG

matyashun
Nahát, senki sincs erre csak én? .... Ha újra teszitek a sérült modot vagy verziót elõtte menteni kell a meglévõ data illetve saves mappákat és utána lehet re-instalálni a játékot, a régi szemetet" törli amit felrakott datát és saves csak ki kell szedni a régieket a helyére rakni amin tele van moddal és már mûködik is a játék.Ennyi volna, és már nem is akad.... régi de jó játék ,kár volna érte ha ennyiben maradna csupán.

matyashun
az könnyen meglehet... ez van nem s éri meg sokat mentegetni , multyplayer a lényeg. Amúgy nemrég újra" kipróbáltam a command and concuer generals-t (2003) ... hát mit mondjak, egy két pályát egy két helyzetet leszámítva brutal vagy inkább kemény módban is jóval könnyebb végigjátszani minta blitzkrieget normal módban. Más dolgokra kell ügyelni ha már kijátszottad az ellenfeled , nyersz. AZért tud meglepetést okozni de szerintem a blitzkrieg nehezebb játék , command mellett szól az hogy az inkább támadós játék míg blitz védekezõs.

Axon
Elõfordul velem is. Nem a játékkal van gond, hanem a gépeden történtek idõközben változások. Különféle rendszer frissítések, driver frissítések vagy bármi más került közben a gépedre ami persze semmi más programodat, játékodat nem befolyásolt, de a Blitzkrieget igen.

Nem csak a régi gémekkel van így. Nálam a Lord of the Rings Online 4 hónap pihenõ után egyszerûen nem volt hajlandó elindulni.
matyashun
Hihetetlen de igaz : 😄 Áltó helyében tönkremehet a játék? Mint írtam régebben 3 felé szedtem a blitkrieget. ELSÕBEN A MODOK vannak, sok egypályás és pár küldetéses pl: a Balaton .... mikor januárban játszottam velük még jól ment simán egy ideig nem használtam és már akad az egész, mindenesetre zavaró és újra is teszem majd,jó volna kompatibilissé tenni a játék modjait hogy ne üsse egymást és a játékot. Ez a nagy hibája ennek a játéknak. Kopik! A második verziót a multyplayer modokkal tettem tele csak ,az is ezt csinálja. Meglepõ módon a 3. verziójú blitzemet a magyar HRA nagy moddal van ellátva szinte csak és az mûködik is, gondolom a stalingrad motornak köszönhetõen... viszont megvan nekem a stalingrad is és az már megint ugyan csak akadozik... ÉRDEKES , vírus nincs, mindig karban tartok mindent, vannak más progik azok sem akadnak, szóval kérdésem az volna tényleg kopnak ezek a játékok ha nem használom kb 2-3 hónapig??? Mentésekért meg a modokért sajnálom csak ,remélem sikerül átmenteni ami kellhet. 😄 De mit is várok egy 11 éves játéktól XP-n hát még ha win7-em volna már nem is mûködne ..... jó lenne fejlesztetni ezt az egészet ezt meg hagyni a búsba .Magyarok találjatok ki egy korszerû 2d- blitzkrieg vagy inkább az élethûbb stalingrad szerû játékot. A sword of justice magyar fejlesztésû játék aminek hibája hogy csak netes lesz, hát nem tudom elkészül-e valaha...de az is csak" netes , olyan ami pc-n is megy lehet rá pályákat rakni és még neten is játszható , olyan kéne nékem meg gondom mások is így vannak ezzel...Lehet második világháborús vagy egy teljesen új fajta verziójú ami modern hadviseléseket mutatna be sok-sok nemzet szemszögébõl .. teszem azt irakiak vs amerikaik vagy unio( német ,francia,olasz stb egységek vs ruszkik vagy kínaiak, irán vs amerika vagy magyarok vs afganisztáni misszió.... stb Mindkét oldallal lehetne nyomni.Jó volna valami igazságos rendszerrel mûködõ játék etéren mert valljuk be a blitzkriegnek leáldozott... 😞 Vagy tévednék?? Hisz ide isegyedül én írok csak, szerintem nem tévedek...................... ÚJ blitkrieget.....

matyashun
Mindenesetre várom a HRA -folytatását , remélem nem vagyok ezzel egyedül 😊 ! Szerintem nem. Az árpád erõd benne lehetne a folytatásban .

matyashun
én már így nyomom csak a wot-ot 😊 máshogy már nem is éri meg nekem 😄

Axon
Ott a pont! Ennyi és nem több a lényeg.
Akinek meg rémképei vannak néhány poligon tanktól, annak kezeltetnie kell magát.

😊 gyerekek... ez mind csak játék! Addig semmi baj sincs a WoT-al sem meg a blitzkriegel sem még megfelelõen kezeljük a dolgokat*.. senki nem szeretne háborút át élni,meg hasonló borzalmakat..én például harckocsiba be sem mernék ülni béke idõben sem mert klausztrofóbiám van! 😄 ..de más a pc-n el tologatni a virtuális vasakat! 😊 Mostanában én épp Hearts of Iron-ozok! Nagyon jó kis játék,probáljátok ki! üdv
s1lkforrent
Tigrincs már csak Tigrincs marad.<#kacsint>

Abban viszont igaza van, hogy sokan már kényszeresen mindent a WoT-hoz mérnek. Egyéb világháborús játékokat, történeteket, valóságot.
Pedig egy MMO-sított Panzer Elite Action még nem lesz attól a világ közepe, mert Free2Pay-ként sokan játsszák.<#shakehead>

Pl nem vált ki egy Blitzkrieget, Achtung Panzert, vagy Red Ochestrát.

Axon
Nagyon köszönjük roppant értékes hozzászólásaidat. Javaslom, hogy látogass meg egy pszichiátert.

matyashun
II. világháború - Tények, Képek, Adatok
Norbert Számvéber Utálom a WoT játékot.
Kihasználja az emberek, fõként a fiatalabbak vonzódását a páncélozott harcjármûvekhez, ugyanakkor egy teljesen irreális világot teremtve, félrevezeti õket. Ez a játék hadtörténeti, haditechnika-történeti és harcászati szempontból is teljesen gagyi. Nem más, mint egy „mászkálós-lövöldözõs” acélburkolatban.
Nem kívánom a forgószék-wittmannoknak és a laptop-barkmannoknak, hogy valaha is meg kelljen tapasztalniuk milyen a valóságos páncélos-harc. Legnagyobb szerencséjükre õk még nem láttak gyerekméretûre összeégett felnõtt férfiakat, a küzdõtér belsõ falára felkenõdött agyvelõt. Nem hallották a súlyosan sebesült, s ezért a kigyulladt páncélosból menekülésre képtelen bajtársuk kétségbeesett segélykiáltását a fejhallgatóban. Nem érezték soha azt a kimondhatatlanul nyomasztó érzést, amit egy zárt búvónyílásokkal mozgó, ellenséges tûz alatt álló páncélos kezelõi érezhetnek. Nem kellett soha elszámolniuk magukban az elesett gyalogos bajtársaik holttestén átgázoló saját lánctalpakkal. Nem kellett soha együtt élniük a tudattal, hogy az általuk kilõtt páncélgránát emberi szövetet tépve vagy éppen égetve öl. És ez így is van rendjén. Boldogok lehetnek. Mert a valódi háború nem játék.

matyashun

matyashun
Ez nem wot oldal hanem BLITZKRIEG annak is az elsõ verzióiról szól. http://gabgames.ucoz.hu/ És hamarosan jönnek az pályák, méghozzá az Alföldi csatáktól folytatódóan.

Axon
Én aktívan tolom a WOT-ot, 3 fiókkal is egyszerre 😊

Német fiók: E75, JP2, KTII, Tigris, JP, PzIV a héten fogom megveni a JgTigert. Már ki van fejlesztve és csak egy kevés kredit hiányzik.

Orosz és amerikai fiók: KV4, IS3, IS, KV3, T150, KV1, T29, T1. Itt az ST-1-et fogom megvenni, ehhez a kredit már meg van, csak még a KV4-el kell összeszedtem az XP-t hozzá, de már nem sok kell, szóval lehet, hogy ez is meglesz a héten.

Francia fiók: Ac Mle 1948, AMX 13-90, AMX M4, S35 CA, RGB, Lorraine 155 50 itt éppen egy AMX 50 100 -ra gyûjtök, kredit fele megvan és a TP-bõl sem sok hiányzik.

Valaki nem tolja esetleg a GZM modot?Jó lenne egy mentés az orosz hadjárat elejétõl,akkor nekiugranék a Barbarossa-nak.Franciákkal,angolokkal nincs kedvem szöszmötölni,de a szláv hordákat aprítanám szívesen.
magyargyerek vagyok csak elveszett a jelszóm ezért váltottam.

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzõk közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevõket tartalmaz.

Hello.
Köszi hogy még eszedbe jutok néha, mi nagy Blitz rajongók vagyunk.Mostanság nem volt fent a kedvencünk a gépemen.De tervezem hogy újra felrakom mert ez a játék örök! Panzer Corps-t nyomom néha az olyan körökre osztott kis game Panzer general féle, fejleszteni lehet az egységeket az tetszik benne. És viszi tovább a tapasztalatot a következõ pályára. World of Tank a kukába van nálam, tavalyi volt fent sokszor de 7-8 ezer csata után értelmetlen gagyi játék lett nálam. Megutáltam, eljutottam IS-4, Object 704, és E-75-öm is van de ezeket a tankokat nehéz fenntartani prémium nélkül. Naná hogy nem költünk játékra. Gyenge tankal vagy mazoistának kell lennek annyit püfölnek, erõset eléred akkor meg nem gyözöd fenntartani. Ki van ez találva hogy itt is a pénzeseknek áll a zászló. Grepolist nyomo úgy kedvtelésbõl de nem ipari szinten, bent vagyok az elsõ 100-ba egyik szerveren, de csak lájtosan teszem oda magam.Axon te mire jutottál a Wot-ba?

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzõk közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevõket tartalmaz.

s1lkforrent

Axon
Esetleg képek róla valahol?

s1lkforrent
Men of War über alles!<#idiota> Gyün a Call to Arms!

hello mindenki! Ki mit csinál mostanság? Játszik valaki a géjmel? Axon? magyargyerek? többiek? nyuzsga? ..azért hébe hóba le le poroljátok még? 😊
matyashun
ngazsi, facebook, Blitzkrieg kwk- zárt csoportba nem lenne kedved csatlakozni?

matyashun
😄 Úgy legyen, ne hogy feladd!
Ez a játék fõleg a magyar mod-al nagyon ütõsre sikeredett, egy kis javítás ahogy írtad és utána jöhet a folytatás... debreceni csata, budapest védõi, alföldi csata, balatoni csata, stb..stb.. Várjuk hogy mihamarabb elkezdhesd, és szakíts idõt rá mert nagyon is nemes dolog amit csináltok" , a hõs korszakunkból valamit visszakapni egy játékon keresztül , jó cselekedetre vall.

Végre látom hogy valaki tolja <#circling> itthon is.
Sajnos nagyon lassan készülnek az új térképek, fõleg, hogy nekem és az összes segítségemnek is egyre kevesebb a szabadideje, de mindig ad egy kis motivációt ha látom hogy valaki értékeli a munkánkat. Köszönöm
HB
matyashun
http://www.pic-upload.de/view-18321500/gg3.jpg.html

matyashun
http://www.pic-upload.de/view-18321500/gg3.jpg.html 4 új kép a HRA -20 . küldetésébõl. Nagyon várom a folytatását és néhány hiba javítását a moddal kapcsolatban. Magyarországi ütközetek hátra vannak, magyarán a java!