Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tviktor91
Szerintem semennyire...én is akartam Ak-t,de rájöttem h fölösleges ha 1éven belül ott az A,amit már 20.5évesen el lehet kezdeni tudtommal.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

matyi0323
Köszi.
Sg-n is tudok olyat aki ugyan ezt csinálja, õ állítása szerint is csak B kell, vagyis neki az van. Ismerõsnek is.. semmilyen más papír nincs mellé.

De azért majd megkérdezek valami hatósági szervet.. nem lenne jó egy x ezres bírság.. :)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

maffioso
én nem hinném, de ne vedd kézpénznek

\"If in doubt, flat out!\"

matyi0323
Neeem. :D
Nem az árúról kérdeztem, hogy kell-e papír, az természetes.

Hanem nekem a B kategóriás jogsi mellé kell-e valami PÁV, vagy GKI ( vagy fogalmam sincs mik ezek ).
Félreértettük egymást, de lehet csak én téged. :)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

milk4
A max össztömeget(3500kg) az autó nem haladhatja meg és asszem kell valamilyen papír,ami igazolja,hogy nem lopott áru stb,ha pl több doboz cigit szállítasz akkor nehogy az legyen hogy te loptad vagy csempészed.

Szerintem ez a 2dolog a legfontosabb.Bár ehhez nem értek,szóval nézz utána jobban a neten.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

matyi0323
Hali.
B-s jogsim van, külföldre vinnék Magyarországról árut Merci Sprinterrel, ehhez kell valamilyen más papír?
( egy ismerõsöm ugyanitt dolgozik, az õ állítása szerint neki is csak sima B kategória van, de mások olyanokat mondanak, hogy kell ilyen-olyan vizsga..)

Fehercsoki
A korlátozott jogsit szeretnék hamarosan elkezdeni,és azt hallottam hogy kresz vizsgához nem kell a tanfolyam.Ez mennyire igaz?(B kategóriás jogsim van szóval a kreszel nem lenne baj)Elég sokat tudnék spórolni ha nem kéne fizetnem az elméleti oktatásért.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Csabesz6
Ne foglalkozz már vele, ez az az alreg, aki auto topikban is szórakoztatott minket:DDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

maffioso
Lényeg, hogy az arcod megvan, de a jogsid még nem :D szánalmas vagy kicsit nem gondolod? tolatni se bírsz de te érzed az autót

Nem, de vezettem.

akkor is így vezetek.
Az autót nagyon érzem.
Ügyességi verseny más kérdés.

maffioso
Te szerintem csak szeretnél így vezetni, lehet kicsit sok volt a cufacufurio, majd ha bebirsz tolatni egy passat-tal akkor beszélhetünk arról hogy kanyarban is érzed-e az autó vonalait.

Bandi 18
XD Persze. Hacsak nem õ Benik Balázs maga

Ez a tiéd? :O

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

De vezetni jól vezetek kb igy:
http://www.youtube.com/v/qUE8fxPNs_s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ja csak nehogy megszivassanak, hogy bevisznek egy olyan helyre, ahol ki kell centizni a nagy autó miatt.
Tolatásból amúgy is szar vagyok, sokszor vakon tolatok.

Morphin
Szerintem pedig pont, hogy "nagy" kocsival érdemes megtanulni.Hisz ha a relatíve nagy autót érzed már akkor egy kis autóval is könnyen boldogulsz...fordítva meg ez nem annyira helytálló.Én Octavia-n tanultam...tükör minden autón van szval azért nem kell túl dramatizálni szvsz ezt a kisautó-nagyautó dolgot.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Krapo
Én a kisebbet választanám, mert ez is olyan dolog hogy valaki érzi a kocsi szélét, elejét, hátulját vagy nem, tanulható de ha valaki érzi mint például én, akkor felesleges a naggyal parádézni míg a kicsivel könnyebben gyorsabban megvan a jogsim, mert parkolni így is tudok passat-unk van azzal centizek minden nap, de parkoltam már más nagyobbal is, pl.: octavia, 850 kombi mondjuk az elég nagy ;) ! Én a voksom a kicsire dobom !

Amugy az én kérdésemrõl valaki info ? (#7881)

Ti hogyan döntenétek?
------Kisebb autóval, vagy nagyobbal, de kényelmesebbel, és gyorsabbal.
Pl. ha egy suzuki és egy Passat között kéne választanotok melyiket érdemes választani?
Nagyobb autóval is van olyan esélyetek?

yugoslave
Ez az a lehetõség ami kizárva :)

magyarul csigavér autósiskola :D

Menj a csigajogsihoz, és ajánlom a Skoda Octavia RS-t

yugoslave
Hello!

Egy hónap és egy hét áll rendelkezésemre, hogy megcsináljam a jogosítványt, melyik iskolát ajánljátok(XIII. kerben élek), hol van erre lehetõség? Lehetséges e egyáltalán ennyi idõ alatt megszerezni?

thx

Krapo
Szia !

Tehát elkezdhetem egyszerre a két jogosítványt csak elõbb a B -bõl kell vizsgáznom ? Meg hallottam olyanról hogy C-t csak akkor kezdhetem mármint a vezetéses órákat ha töltöttem a 18-at ? ez igaz? És körülbelül mennyi a jogsi kezdésétõl a vizsgáig eljutni ? nagyjából csak .. mert augusztusban kezdeném és októberben töltöm a 18-at, hogy ha a -t csak ugy tudom csinálni hogy 18-at kell töltenem addig akkor váronom kell vagy hogy ?

Elõre is köszönöm !

Bandi 18
Hello

Igen lehet egyszerre csinálni, csak elõbb a B-t kell letenni ennyi a követelmény.

Krapo
Sziasztok !

Engem az érdekelne hogy most kezdeném nemsokára a jogosítványomat, B+C -t csinálhatok-e egybõl ? csigavérnél azthiszem lehet de lehet rosszul informálódtam, tudtok valami infot errõl ?

Köszönöm elõre is !

Sziasztok!

Budapesten, a Keleti pu. környékén, hol tudtok korrekt autósiskolát hivatásos C jogosítványhoz? Olyan kéne ahol nem húznak be túlságosan, és nem 0órát vezetek..

Köszi elõre is;)

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

skate00
<#banplz><#mf1>

maffioso
de fõútvonal ritkán egyirányú he:D
crx forumon a napokban volt téma a büntetgetés csak nem te is áldazotul estél? ami nálunk megy az vicc de szerencsére csak 3ezres birságot kaptam, mert félig meddig jogtalan volt a büntetés...

Mark007
<#idiota><#idiota>
"Fõútvonalon,lakott területen belül """meghalhatok-e""" az útpadkán"
Hát..szerintem senki nem tiltja, hogy meghalj, ha éppen úgy tartja kedved:)))

Amúgy csak jobboldalt tudtommal..De kérdéses..Sok helyen voltam már úgy, hogy egyirányú utca, és bal oldalt álltak az ótók..

Sziasztok!! <#wave>

Fõútvonalon,lakott területen belül meghalhatok-e az útpadkán, ha egyéb jelzés nem tiltja?

"40. § (1) Jármûvel megállni - ha közúti jelzésbõl vagy a (2)-(5) bekezdés rendelkezésébõl más nem következik - csak az úttest menetirány szerinti jobb szélén, azzal párhuzamosan, egy sorban szabad."

Ezt most hogy kell értelmezni?
1. Csak az úttesten állhatok meg, (útpadkán nem) ha ott megállok, annak a jobb szélén kell tennem.
2. Csak jobb oldalon állhatok meg (akár az útpadkán is) bal oldalon nem.

Köszönöm a megtisztelõ választ!

skate00
Hy
Most hoztak, vagy hoznak vmi új törtvényt hogy a Kresz vizsgát le lehet rakni a nélkül is hogy bejárnál volna elméleti oktatásra.
Errõl ki mit tud?
Olyat hallottam még hogy az elméleti oktatás díját meg majd ráterhelik a gyakorlati oktatásra.
Kösz

Zetorg
kb semmit
ami rendszámos, ahhoz a megfelelõ motor jogsi kell és csak laza talajú úttesten lehet használni. magyarul nem mehetsz vele aszfalt útra.
50cm3 alatt nem tudom mi a helyzet...

én is rákattantam, amikor olvastam, hogy lehet rendszámozni, de szart sem ér az egész.

mekkora bénák vagytok. csak meg kell tanulni azt a kresz könyvet vezetni a hörcsögöm is tud.

Hassan B
Óóó... ez a topik is mehet lassan gumiszobába... <#eljen> emberek. Értelmi szint 0. :D

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

maffioso
szép a hejes-irásod

tudja vki h B-s jogsivan milyen quad lehet vezetni esetleg forgalomban is?
lehet..
elõször gondolkozz, hogy miért "hülyézel" le, mert ha azt mondtam volna, hogy 1 hónap alatt körbegyalogoltam volna a Földet, akkor oké, de így..
maffioso
igazad van

mike0013
hagyd már...
nem csak egyfajta autóvezetõi iskola létezik, van ahol gyorsabban lezavarják, van ahol lassabban, ennyi, de ezen vitatkozni és ilyeneket írni...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

maffioso
szánalmas vagy:D

Mark007
Most komolyan ezen vitatkoztok?...
Én úgyvezettem, hogy napi 2 órát. szal elég lett volna a 15 nap hozzá. plusz a vizsgák. eü-t lehet csinálni közben is. Az intenzív kresz meg 1 hetes asszem. Szóval nem lehetlen, de az átlagnak 1,5-2 hónap..

matyi0323
ok. akkor neked van igazad, aki 435235934543 évig csinál egy retkes jogosítványt. <#wilting>
azt nem tudom, hogy te hol élsz..

maffioso
5 hét..ja... én nem tudom ti hol éltek

matyi0323
nem okoskodok.
haveromnak is 5 hét volt plusz 4 nap mire kiküldték.. és neki semmi ismeretsége nem volt.

pepsi rajoljál:DD most az a divat:DD

maffioso
lehet hogy az oktatót ismerted de gondolom a kreszt 5 nap alatt adták le...ez nem függ attól hogy tudsz-e vezetni vagy tudtál-e...egyszerüen ne okoskodj ha neked elírva van meg a jogsid, a normális idõtartam annyi amennyi nekem volt, max a szünetet tessék levonni..

TaRka0107
Igenis rajoljááá!!:D:D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Pepsi Twist
most én is rajuljak hogy 18 éve vezetek és csak 13 éve van jogsim? :D amúgy csak szopás ha vizsgabiztos látja rajtad hogy nem ott tanultál meg vezetni mert akkor magasabbra rakja a lécet :)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

matyi0323
Rendben.
Amúgy sem szokásom mondogatni, hogy így vezetek vagy úgy.
Azt csak arra írtam, hogy már beiratkozás elõtt is volt fogalmam az autóról.. akkor fogalmazzunk így. :D