Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Sg-n is tudok olyat aki ugyan ezt csinálja, õ állítása szerint is csak B kell, vagyis neki az van. Ismerõsnek is.. semmilyen más papír nincs mellé.
De azért majd megkérdezek valami hatósági szervet.. nem lenne jó egy x ezres bírság.. :)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Nem az árúról kérdeztem, hogy kell-e papír, az természetes.
Hanem nekem a B kategóriás jogsi mellé kell-e valami PÁV, vagy GKI ( vagy fogalmam sincs mik ezek ).
Félreértettük egymást, de lehet csak én téged. :)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Szerintem ez a 2dolog a legfontosabb.Bár ehhez nem értek,szóval nézz utána jobban a neten.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
B-s jogsim van, külföldre vinnék Magyarországról árut Merci Sprinterrel, ehhez kell valamilyen más papír?
( egy ismerõsöm ugyanitt dolgozik, az õ állítása szerint neki is csak sima B kategória van, de mások olyanokat mondanak, hogy kell ilyen-olyan vizsga..)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"If in doubt, flat out!\"
Az autót nagyon érzem.
Ügyességi verseny más kérdés.
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
Tolatásból amúgy is szar vagyok, sokszor vakon tolatok.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Amugy az én kérdésemrõl valaki info ? (#7881)
------Kisebb autóval, vagy nagyobbal, de kényelmesebbel, és gyorsabbal.
Pl. ha egy suzuki és egy Passat között kéne választanotok melyiket érdemes választani?
Nagyobb autóval is van olyan esélyetek?
Egy hónap és egy hét áll rendelkezésemre, hogy megcsináljam a jogosítványt, melyik iskolát ajánljátok(XIII. kerben élek), hol van erre lehetõség? Lehetséges e egyáltalán ennyi idõ alatt megszerezni?
thx
Tehát elkezdhetem egyszerre a két jogosítványt csak elõbb a B -bõl kell vizsgáznom ? Meg hallottam olyanról hogy C-t csak akkor kezdhetem mármint a vezetéses órákat ha töltöttem a 18-at ? ez igaz? És körülbelül mennyi a jogsi kezdésétõl a vizsgáig eljutni ? nagyjából csak .. mert augusztusban kezdeném és októberben töltöm a 18-at, hogy ha a -t csak ugy tudom csinálni hogy 18-at kell töltenem addig akkor váronom kell vagy hogy ?
Elõre is köszönöm !
Igen lehet egyszerre csinálni, csak elõbb a B-t kell letenni ennyi a követelmény.
Engem az érdekelne hogy most kezdeném nemsokára a jogosítványomat, B+C -t csinálhatok-e egybõl ? csigavérnél azthiszem lehet de lehet rosszul informálódtam, tudtok valami infot errõl ?
Köszönöm elõre is !
Budapesten, a Keleti pu. környékén, hol tudtok korrekt autósiskolát hivatásos C jogosítványhoz? Olyan kéne ahol nem húznak be túlságosan, és nem 0órát vezetek..
Köszi elõre is;)
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
crx forumon a napokban volt téma a büntetgetés csak nem te is áldazotul estél? ami nálunk megy az vicc de szerencsére csak 3ezres birságot kaptam, mert félig meddig jogtalan volt a büntetés...
"Fõútvonalon,lakott területen belül """meghalhatok-e""" az útpadkán"
Hát..szerintem senki nem tiltja, hogy meghalj, ha éppen úgy tartja kedved:)))
Amúgy csak jobboldalt tudtommal..De kérdéses..Sok helyen voltam már úgy, hogy egyirányú utca, és bal oldalt álltak az ótók..
Fõútvonalon,lakott területen belül meghalhatok-e az útpadkán, ha egyéb jelzés nem tiltja?
"40. § (1) Jármûvel megállni - ha közúti jelzésbõl vagy a (2)-(5) bekezdés rendelkezésébõl más nem következik - csak az úttest menetirány szerinti jobb szélén, azzal párhuzamosan, egy sorban szabad."
Ezt most hogy kell értelmezni?
1. Csak az úttesten állhatok meg, (útpadkán nem) ha ott megállok, annak a jobb szélén kell tennem.
2. Csak jobb oldalon állhatok meg (akár az útpadkán is) bal oldalon nem.
Köszönöm a megtisztelõ választ!
Most hoztak, vagy hoznak vmi új törtvényt hogy a Kresz vizsgát le lehet rakni a nélkül is hogy bejárnál volna elméleti oktatásra.
Errõl ki mit tud?
Olyat hallottam még hogy az elméleti oktatás díját meg majd ráterhelik a gyakorlati oktatásra.
Kösz
ami rendszámos, ahhoz a megfelelõ motor jogsi kell és csak laza talajú úttesten lehet használni. magyarul nem mehetsz vele aszfalt útra.
50cm3 alatt nem tudom mi a helyzet...
én is rákattantam, amikor olvastam, hogy lehet rendszámozni, de szart sem ér az egész.
][ ВАЗ ][
elõször gondolkozz, hogy miért "hülyézel" le, mert ha azt mondtam volna, hogy 1 hónap alatt körbegyalogoltam volna a Földet, akkor oké, de így..
nem csak egyfajta autóvezetõi iskola létezik, van ahol gyorsabban lezavarják, van ahol lassabban, ennyi, de ezen vitatkozni és ilyeneket írni...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Én úgyvezettem, hogy napi 2 órát. szal elég lett volna a 15 nap hozzá. plusz a vizsgák. eü-t lehet csinálni közben is. Az intenzív kresz meg 1 hetes asszem. Szóval nem lehetlen, de az átlagnak 1,5-2 hónap..
azt nem tudom, hogy te hol élsz..
haveromnak is 5 hét volt plusz 4 nap mire kiküldték.. és neki semmi ismeretsége nem volt.
pepsi rajoljál:DD most az a divat:DD
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Amúgy sem szokásom mondogatni, hogy így vezetek vagy úgy.
Azt csak arra írtam, hogy már beiratkozás elõtt is volt fogalmam az autóról.. akkor fogalmazzunk így. :D