nVidia csak 60 Hz-en XP-n!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam is hasonló volt a hibajelenség...csak 60 Hz en muszikált a notebook ba épített NVidia kártya.
A lent megadott módon - dxdiag, frissítési frekvencia, felülbírálás - megoldottam, átállítottam 75 Hz re. Ez jó érték? Egyéb javaslat?😊
Ha viszont játszani is akarok akkor a minden játékban be kell állítani a frekvencia frissítést?
Köszönöm ha tud valaki jó tanácso adni....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Bérbe vehet? reklámfelület...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az uj mar nem csak NVidia hanem ATI kartyakkal is mukodik.
Es amiert ajanlom az, hogy mig a tobbi program, mint pl Powerstip csak a jatekoknal tud refreshratet allitani, addig a RivaTuner a desktopnal is atallitja a frekit a regi monitoroknal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]