Hörcsög

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

manome
Egyik lakótársam is most vett a hörcsögének egy ilyen futógömböt.Minden este azt hallgatom és nézem hogyan mászkál "egy gömb" a lakásban.:D

masika
Köszi , azóta több helyen is körbe néztem és igazad van valóban:) Köszi még egyszer<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>

monkeymajom
persze,hogy tudnak és szeretnek is
egy reklámban pedig minden apróságra figyelnek, muszáj hitelesnek lennie! Bár ez a reklámtól is függ. Ha animációs akkor bármi elõfordulhat ha nem animációs akkor annyira azért nem. Ez mondjuk elég összetett téma mert egy reklám filmben egy meghökkentõ dolog van akkor azért jegyzed meg..pl ha egy hörcsög egy kis helikopterrel mászkálgatna a városban balett ruhában az eléggé megragadna az emlékezetemben :))
de errõl ennyit..

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

masika
valaki tud nekem segíteni egy olyan kérdésem lenne hogy a tengeri malacok tudnak ilyen futó kerékbe szaladgálni , mert minthogyha az egyik reklámba láttam volna egy ilyen futókereket

deeeeee, az még jobb lenne ha igazi tengerimalacokkal csinálnák meg a videót! :o
Egészen hasonlítanak az igazi tengerimalacokra. Jól megcsinálták õket. Gondolkodtam azon, hogy milyen lenne, ha igazi malacokkal csinálnák meg, és szerintem úgy eléggé gáz lenne.
szerintem mindegy, hogy mik ezek valójában :D a lényeg, hogy aranyosak :)
Aham ó.ó ! azt én is láttam és nagyon ott van ! Ez eddig a kedvenc részem! :D
szerintem tengerimalackák ^.^ de most van egy újabb rész, ami szintén kimaradt a tévébõl, de poénos! :D
Ilyen most nekem egy sem ugrik be... de biztos! :D
Hát lehetne izgalmas egy két anyázás nélkül is de szerintem is jól áll nekik. Ennél jobban csak azok tetszenek mikor csecsemõk vannak hülye helyzetbe beállítva
Káromkodós reklám??? Na végre valami izgalmas <#bee1>
Ezek szerintem tengerimalacok! Pufibbak mint a hörcsögök. Más a két állat jellege.
Ezekkel az állatokkal én láttam egy ilyen répás anyázós videót is... Az k***** jó!!! :)
Én sem láttam tv-ben bár elég keves nézek viszont neten ha valaki keresei akkor szerintem könnyen talál ilyen jellegû videóka akár youtubon videan vagy a hasonló oldalakon. tuti tengeri malacok;)
Szerintem eléggé esélytelen, hogy egyáltalán látták a videót. TV-ben nem találkoztam vele. Egyébként én hörcsögre szavazok, bár tengerimalac még nem harapott meg.
Tengerimalac hát :) mi más... túltáplált tengerimalacka.
A kertészetirõl biztosan tudom hogy létezik, a kisállatba nem vagyok biztos. Bár szerintem lényegtelen. Egy kertészetin is pont ugyan olyan értelmesen néznének rád egy ilyen kérdés után mint a kisállat osztályon:D:D
röfinaator
Miért, van kertészeti és kisállati osztály?
Én még nem találkoztam velük.... <#beka2>

Néha van úgy, hogy sehogy!

Az biztos hogy érdekesen fognak rád nézni de nem hinném hogy perdöntõ választ tudnának adni:D De ha már ott vagy akkor inkább ne a vevõszolgálaton kérdezd meg hanem inkább a kertészeti osztály vezetõt, vagy ha van akkor a kisállat részleg vezetõjét. Talán ott nagyobb sikerrel jársz:D
röfinaator
Mondom, hogy tengerimalac... Miért nem lehet nekem elhinni?
De holnap megyek az auchanba amúgy is és majd megkérdezem a vevõszolgálaton...
kicsit sem fognak elmebetegnek nézni

Nah, utánanéztem ezeknek a videóknak és találtam is egyet: http://www.indavideo.hu/video/Tenyleg_a_baratod_vagyok/
Nem nagyon lettem ezzel sem okosabb abban a témában hogy milyen állatok is lehetnek, de itt nagyon aranyosnak tûnnek:D:D
röfinaator
Na megnézted már vagy mi van... Szerintem jól eltalálták, most ez a "divat" <#zavart1>

Ez volt eddig a legtudományosabb bizonyítás amit eddig hallottam:D
Amúgy hogy tudnak bakizni az animált tengerimalacok?:D Erre igazán kíváncsi vagyok. Azt hiszem utána nézek ezeknek a videóknak:D:D
röfinaator
Szerintem... tengerimalac. De csak mert én is egy malac vagyok és értek hozzá, hogy felismerjem a fajtársaimat.<#wink>

Amúgy vannak a neten azokról a malacokról olyan videók is amiket tv-ben tuti nem játszanak le. Ilyen baki parádé féle...

Mivel látom hogy ez egy szakértõbb forum itt is megkérdezném hogy az Auchanos reklámba az a két rágcsáló, az tengerimalac vagy hörcsög? Már több helyrõl halottam, mindenfélét. Mindenki jött megdönthetetlen bizonyítékokkal szóval már engem is nagyon érdekel az igazság:D
Sziasztok. Az én dzsungáriai hörcsögömnek is daganata van a szályánál és a lapockáján.De szedtük itthon a greatfruit cseppet és tettünk a hörcsögök itatójába hátha használ.Mondjuk volt a szájánál egy kb.1 centis daganata és ez a greatfruit csepp 3 nap altt már majdnem teljesen eltüntette a daganatot rolla.A daganata alatt alig jött ki a házábol mert úgymond maga altt volt , de mióta már szinte lement megállás nélkül kerekezik . Pedig már azt hittük nem fog sokáig élni mert olvastam máshol is hogy csak mûtéttel lehetne megoldani ami kb. 8ezer FT. De ezek szerint megúsztuk ezt is. Ha valakinek lenne kérdése ezzel kapcsolatban nyugodtan kérdezzen:D
Roxan
Sziasztok!
Nekem már egy éve vannak dzsungijaim, 3 fiú, 3 lány. Ma tragédia történt, az egyik lány hörimet, Maratont el kellett altatni, mert daganatos volt, és sajnos sok helyen, de ezt mûtét elõtt láttuk csak. <#rinya>
Egyelõre sok minden mást nem tudok írni, most regisztráltam, és lassan de biztosan bekapcsolódom az itt folyó eszmecserébe.

Szia!

Nekem is van dzsungáriai törpehörim, bár nekem egy, éppen azért mert én vásárlás elõtt nagyon sokat utánaolvastam illetve érdeklõdtem kereskedésekben is és tartóktól is, és mindenki azt mondta hogy még azonos nemûek sem férnek meg egymással, még akkor sem ha egy alomból származnak. Volt akinek pár nap után, volt akinél néhány hét után de csúnyán összeverekedtek. Én (bár nem vagyok szakértõ) de azt mondom hogy külön tartsd õket ha megoldható.
Remélem tudtam valamit segíteni.
sziasztok,

karácsonyra asszonypajtimnak hozott a jézuska két db szürke dzsungáriai törpehörit.
2lány!
Az egyik nagyon mászkálos, jóóófej, a másik olyan kis ovatos, bújos, félõs! Tökre jól kijöttek egymással leglábbis ezt mondta a kereskedõ, de itthon, az egyik dominánsabb, és 20-30 percenként nekimegy a másiknak! Miért van ez?! Szedjük külön õket?! vagy vegyünk mellé másikat?!
Amúgy egy elég nagy 60x35 és elég magas több szintes ketrecbe vannak, szal hely van nekik elég.

remélem tudtok vmi hasznos tanácsot adni!

köszi elõre is

Pókos
Ben007
nem igazán hagynám :O

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

dzsungó.az a neve hogy fityma.és szereti a galván elemt nyalogatni.?:O

Ben007
na sikerült beszerezni egy fehér roborovszki-t hát reménykedek hogy nem lesz túl nehéz megszelidíteni :)

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

majd igen de most csak úgy mondtam..:D
Ben007
és eladni szeretnéd vagy ez csak ilyen hírközlés? :)

helló mindenki! van két dzsungáriai törpehörcsögöm, és nem rég született 5 kis höri! üdv mindenkinek!
Ben007
gyerekek nincs valakinek ötlete honnan szerezhetnék Roborovszki(j?) Törpehörcsögöt?

Ben007
én speciel nem szoktam neki semmi féle fogkoptatót adni csak magkeveréket és még sose volt semmi baja

morphologu
Sziasztok. Nekem olyan gondom van hogy, a hörim nem rág semmit se wc papír hengert sem a fogkoptatót. Valahogy rálehet szoktatni? Valahogy nem szeretném ha baja lenne a fogától.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Ben007
megbetegedett a törpehörim begyulladt a jobb szeme holnap kihívom az állatorvost addig remélem kihúzza valahogy

Eladó hörcsög Pécsen! Aranyhörcsög 500ft/db -ja fiúk,lányok vannak sok szinben:)ha kell írj:[email protected]
Nemrég kaptunk 2 dzsungáriai törpehörit. 2 "lányt". 1 hónapra rá az egyik szült 8 kicsit... Bp-n átvehetõk :D 3 hetesek, egészségesek... :D

War. War never changes.

Ha meg terhes a lányhörid heti 2x adj neki valami fehérjét mert ha megszületnek a pindurkák felfalja õket... Enyém imádja a trapistát! <#eljen><#finom>

Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!

A dzsungik sajni ilyenek kis remeték, egyedül jobban megvannak... Elvileg õket csak a párzásig szabad együtt hagyni utána el kell választani egymástól. A roborovszkik vannak meg jól együtt. Azok nekem csak a szotyit akarják kihalászni egymás szájából de jól elvannak. <#nevetes1>

Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!

Ben007
még nem harap :) bár az enyém eltûri ahogy a 2 éves húgom nyúzza

Ben007-az enyém egyáltalán nem hara,és annak ellenér,hoyg nete nazt olvastam hogy 3-4 nap után szabad csak kivenni,hát az enyém már kétszer kiakart szökni,ugyhogy inkább kivettem és hagytam mászkálni,hát igen kiváncsi természetû:D:D:):);)
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Van nekem egy lány és egy fiú dzsungáriai törpehörcsögöm és manapság elkezdtek verekedni de a lány kezdi mindig! Szétválasztottam már õket! De ennek mi lehet az oka hogy veszekednek? Lehet hogy terhes a lányhöri és nem tudja elviselni maga közelébe a fiút?
Ben007
az jó nagyot harap :)

eightmiles
:))

Nah,megvan a szíriai kisördög:):)fél órája értem haza..hát azóta csak kerekezik..gondoltam majd körbenéz és alszik!hát nem így lett!:D:DSziasztok:)
Ben007
mondok néhány fajtát olvasgass utánuk én is ezt tettem Szíriai aranyhörcsög dzsungáriai törpehöri ez az állatkereskedésekben két legelterjetteb fajta