Hörcsög
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy reklámban pedig minden apróságra figyelnek, muszáj hitelesnek lennie! Bár ez a reklámtól is függ. Ha animációs akkor bármi elõfordulhat ha nem animációs akkor annyira azért nem. Ez mondjuk elég összetett téma mert egy reklám filmben egy meghökkentõ dolog van akkor azért jegyzed meg..pl ha egy hörcsög egy kis helikopterrel mászkálgatna a városban balett ruhában az eléggé megragadna az emlékezetemben :))
de errõl ennyit..
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Ezekkel az állatokkal én láttam egy ilyen répás anyázós videót is... Az k***** jó!!! :)
Én még nem találkoztam velük.... <#beka2>#beka2>
Néha van úgy, hogy sehogy!
De holnap megyek az auchanba amúgy is és majd megkérdezem a vevõszolgálaton...
kicsit sem fognak elmebetegnek nézni
Nem nagyon lettem ezzel sem okosabb abban a témában hogy milyen állatok is lehetnek, de itt nagyon aranyosnak tûnnek:D:D
Amúgy hogy tudnak bakizni az animált tengerimalacok?:D Erre igazán kíváncsi vagyok. Azt hiszem utána nézek ezeknek a videóknak:D:D
Amúgy vannak a neten azokról a malacokról olyan videók is amiket tv-ben tuti nem játszanak le. Ilyen baki parádé féle...
Nekem már egy éve vannak dzsungijaim, 3 fiú, 3 lány. Ma tragédia történt, az egyik lány hörimet, Maratont el kellett altatni, mert daganatos volt, és sajnos sok helyen, de ezt mûtét elõtt láttuk csak. <#rinya>#rinya>
Egyelõre sok minden mást nem tudok írni, most regisztráltam, és lassan de biztosan bekapcsolódom az itt folyó eszmecserébe.
Nekem is van dzsungáriai törpehörim, bár nekem egy, éppen azért mert én vásárlás elõtt nagyon sokat utánaolvastam illetve érdeklõdtem kereskedésekben is és tartóktól is, és mindenki azt mondta hogy még azonos nemûek sem férnek meg egymással, még akkor sem ha egy alomból származnak. Volt akinek pár nap után, volt akinél néhány hét után de csúnyán összeverekedtek. Én (bár nem vagyok szakértõ) de azt mondom hogy külön tartsd õket ha megoldható.
Remélem tudtam valamit segíteni.
karácsonyra asszonypajtimnak hozott a jézuska két db szürke dzsungáriai törpehörit.
2lány!
Az egyik nagyon mászkálos, jóóófej, a másik olyan kis ovatos, bújos, félõs! Tökre jól kijöttek egymással leglábbis ezt mondta a kereskedõ, de itthon, az egyik dominánsabb, és 20-30 percenként nekimegy a másiknak! Miért van ez?! Szedjük külön õket?! vagy vegyünk mellé másikat?!
Amúgy egy elég nagy 60x35 és elég magas több szintes ketrecbe vannak, szal hely van nekik elég.
remélem tudtok vmi hasznos tanácsot adni!
köszi elõre is
Pókos
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
War. War never changes.
Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!
Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!
Lenne egy kérdésem!
Van nekem egy lány és egy fiú dzsungáriai törpehörcsögöm és manapság elkezdtek verekedni de a lány kezdi mindig! Szétválasztottam már õket! De ennek mi lehet az oka hogy veszekednek? Lehet hogy terhes a lányhöri és nem tudja elviselni maga közelébe a fiút?