Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
Sziasztok!
Megint lenne egy kérdésem....Mo.-n nem lehet kapni ilyet pl.:Snake figura,MGS3 limitált kiadás....vagy bármi ilyen mgs-es dolgot?
Mondjuk nekem a Subsistence is kéne csak Mo.-n aztse tom honnan lehetne...Nemtudnátok esetleg egy oldalt vagy egy boltot?

...

ronihun
Oké köszi....

...

Seth
mögé lopózol, hogy ne vegyen észre, és puhán nyomod meg a gombot,nem erõsem, iletve lassan engeded fel,akkor nem süti el

PSN ID.: Beegabor

ronihun
Namost kérdeznék...tom láma kérdés de ezt nemtom hogy kell...Hogy kell úgy rátartani az ellenfelekre a piszolyt hogy ne lõjjön?Csak mondj hogy freeze...

...

ronihun
Megragadás:Kör hosszan nyomva egy õr közvetlen közelében
fojtás:miközben megrgadod az ellenfelet nyomd le röviden a kört
Valatás:Fojtás közben L3
ÉLÕ PAJZS:Miközben megragadod az ellenfelet engedd el a kört és hirtelen nyomj négyzetet.
Torokmetszés:Miközben megragadod ellenfeled nyomd le a kört erõsen
Nyaktörés:Miközben ellenfeled a kezeid közt van nyomd le sokszor a kört
Ellökés:Ellenséged megragadása közben nyomd meg a kört és vidd az analógot abbba az irányba amerre lökni akarod...és ha ezután saját szemszögben rácélzol a tarkójára teszi a kezét.
Földhöz vágás:Nemmm kell hogy mgragadd az õrt csak hozzá közel érve nyomd le a kört meg valamelyik irányt a bal analógon...

...

Szia!

Köszönöm szépen! Még annyit, hogy a CQC mozdulatok pontos gombkiosztásást nem tudnád leírni???

Üdv.
Tekken5
Cold war (Volgin): És csak szembõl lõ.

Lara Snake
Szia zsalesz!

Itt vannak a Boss-ruhák elõnyei:

Animals (Ocelot): Viselés közben megszünteti a kezed remegését célzás közben.
Hornet stripe (Pain): Viselés közben megvéd a méhek és pókok csípésétõl, és a piócáktól.
Spider (Fear): Viselés közben lopakodó képességet ad, de ez a staminádba kerül.
Moss (End): Viselés közben a napra állva felviszi a staminádat.
Fire (Fury): Viselés közben csökkenti a tûz, és robbanás következtében szerzett sérüléseket.
Spirit (Sorrow): Viselés közben nem hallják meg a lépteidet.
Cold war (Volgin): Viselés közben -az orosz oldalon álló- ellenséges katona tétovázni fog, hogy lõjön-e rád.
Snake (Boss): Alapvédelmet nyújt bármilyen környezetben.

Sok sikert!

Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.

ronihun
Nah újra jó az MGS 3...és végig is játszottam!Nagyn élveztem...ennél a játéknál nem sok jobbal játszottam.....

...

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha a Boss-ok stamináját veszem le az altató pisztollyal, akkor a tõlük kapott kamuflázsok milyen elõnyökkel bírnak???

Üdv: zsalesz

Ha valaki tudna pár érdekességet amire az egyszerû halandó nem jön rá azt is szívessen venném!
Seth
az alapjátékban semmi. Viszont kapsz egy halom VR küldetést meg egy két(asszem 5 db) különálló,amolyan félórásokat,amiknek az alap játékhoz semmi köze inkább poénosak (ja meg elég nehezek).Akkor egy theatert,amiben visszanézheted az átvezetõket (bár ez lehet az alapban is benne van végigvitel után), ez is poén, kicserélheted a karaktereket (akár egy nagyira - el lehet képzelni ahogy osztja Solidust ^^)

A sima Mgs2 csak a fõstory vonalat tartalmazza. A Subsistence a 2DVD-s változat VR missionokat,végigjátszhatod Snakeval is a storyvonalat,bonus pályák(lehet gördeszkázni),így készült videok stb. Ezeken a verziókon kívül van egy másik kiadás is, ami csak Ps2-re jelent meg. Ez a változat tartalmazza az alapjátékot+ egy DVD-t amin csak Mgs videók vannak. Szerintem a Subsistence változatott, szerezd be. Remélem tudtam segíteni.
ui.: Nekem az Mgs3 után a 2-ik rész csalódás volt, kb. ugyanaz mint az elsõ rész csak nem Snake hanem Raiden szemszögébõl játszod végig a történetet, más helyszínen. Ami nekem favorit az a régi legelsõ Metal Gear, valamint Ps1&Ps2-n Mgs,Mgs3.

ronihun
Lenne egy kérdésem a Metal Gear Solid 2-höz....tom hogy nem ide való kérdés de nem találtam topikot és ezért nem nyitok...Tehát mi a különbség a Sons of liberty és a Substance között?

...

ronihun
2 hétel elõre állítod úgyis jó...nekem megvót aztán meghalt....de amugy még mindig nem hozza be a mentést és aszem tom miért van...<#rinya>

...

Tekken5
2 hetet kell várni! Én kipróbáltam 😄

ronihun
A fenébe eljutottam a börtönbe....mentettem,és utána Reseteltem aztán mikor be akartam lépni a mentésbe bejött a piros háttér és a Szöveg hogy "Please Insert A Playstation or Pllaystaiton 2 format disc"
Naez most mért van?Remélem hogy nem tõrlõdtek a mentéseim....Ha igen én nem akarom újrakezdeni a legelejérõl<#rinya><#sir>

...

Seth
pedig szóltam... -_-

ronihun
Na mostmár tovább jutotam...már Furyt is legyõztem...és rájöttem hogy végig volt Thermo google-m csak nem néztem meg jól az itemeket...

...

ronihun
Még megpróbálom megcsinálni de ha nem megy akkor ha átállítom az idõt....akkor gondolom miután meghal után eljutok vmeddig utána mentek és visszaállítom az idõt....akkor gondolom jó lesz még vagy nem?Sry a hülye kérdésekért<#zavart2>

...

Shortstop
😄

jo de mi szuper extra hard advance nightmare fokozaton mentük 😊

Ti vmi bravurt hajtottatok végre LOLLLLLL
Shortstop
nálam se volt akkor más

ronihun
Néztem de nincs más....

...

Seth
eddíg eljutottál szerintem nálad kell lennie más skulónak is. Menüben equipmentet nézted?? Mivel csak meghatározott számú cucc lehet a kinti menüben,be kell válogatni hogy éppen mi legyen nálad.

ronihun
Ma megszereztem az 576 Konzolnak azt a számát amelyikben van végigjátszás és Pószter meg leírás is az MGS3-ról....10 pontot kapott a teszten...

...

ronihun
Naok de egy bajom van ezekkel...Nincs Hõlátó szemüvegem,se sniper-em amivel kilõhettem volnna és most is szaladgálok egy kispisztolllyal<#szomoru1> nemtalálok 1 rohadt fegyvert sem csak az AK-47-et találtam eddig....És amugymeg 2 hetet kell elõreállítani....

...

Seth
igen, a barlangban amikor tolják el , ott le lehet szedni ^^

Afe
plusz ha a madarát leszeded, akkor is könnyebbé válik a harc.
sõt ugytom már vmelyik korábbi pályán le lehet szedni távcsövessel, csak gyorsnak kell lenni.

Seth
ja nemis, utánanéztem, nem egy hetet hanem sok évet kell állítani. Tehát
menteni kell egyet amikor elkezdõdik a harc , majd kilépsz, átállítod az órát és visszatöltöd azt az állást

Seth
hõlátóval (thermal google) látni a lábnyomát, könnyebb követni. Azzal a hangdetektorral meg hallani lehet a horkolását. Elég fárasztó harc szerintem, elsõre elvoltam vele vagy 20 percet 😊. Vagy állítsd elõre a ps2 belsõ óráját a system menüben (egy hetet asszem),állást betöltve végelgyengülésben elhalálozott 😊 (idióta kojima, hogy ilyeneket kitalál^^)

ronihun
The End-nél járok...ha lõ odaszaladok és aztán elszalad és soha nemtom megölni....Meg kevés a fegyverem is....Nemszedtem föl és csak gy csomó gránátom van meg kispisztoly amit évától kaptunk meg MK22 és egy AK-47....nincs semmi más😞

...

Shortstop
nekem a 3. tetszett a legjobban, az egy csak az újdonság erejével hatott de ha össze kell hasonlítanom akkor a 3 ami mindent visz. Egy baja van. 10-12 óra körül végigvihetõ ezért nagyon rövid. Pedig eljátszanék vele még pár hétig. Bár újrajátszani is biztosan újra fogom 😊

Van még nyugi.....

Sztem mind3 rész kiváló nekem a 2ik rész volt szürkébb és ez és az elsõ rész mindent vitt!

ronihun
Na megvan a játék ma már játsottam rajta 6 órát és Most gyõztem le Feart....Sok van még a végéig?Remélem mert nagyon tetszk a Game<#hehe>
És mikor lesz a börtön?

...

Tekken5
Szerintem mindenkit megkönnyeztet... <#love12>

ronihun
Nincs vkinek vmi Jó Metal Gear Solid 3-as Háttérképe mert kéne?A Googleban nem talátlam jót...

...

Shortstop
megkönnyeztetett a vége. 😞 Az utolso patriot szó hallatán végigfutott rajtam a hideg.
nagyon rendben volt ez a játék!

ronihun
Okés már megrendeltem...Amúgy néztem pár videót és nekem nagyon bejön...hát kiváncsi leszek hogy boldogulok vele.

...

Seth
ne,ne ne, isten ments hogy elvegyem tõle a kedved, remek játék, szupi átvezetõkkel,zenékkel,nagyon hangulatos. Nekem maga ez az éra nem jön be annyira,inkább a futuristább elsõ részek. Nyugodtan vedd meg,mert tényleg jó

ronihun
Tehát az 1-2 jobb?Óóó...most elvetted tõle a kedvem😞

...

Seth
elõzõ részekhez képest nehezebb szerintem (feltéve ha nem very easyn nyomod), a radar hiánya miatt nehezebb meglátni az ellenefeleket(illetve van radar de máshogy mûködik),fõleg azért mert nagyobb a játéktér, a kamera viszont felülrõl mutat és nem látni be jól a terepet. 3k-t bõven megér, bár engem már nem nyûgözött le annyira mint 1-2

ronihun
Sziasztok rewmélem még él a fórum...namost azt én jól látom a CDGalaxisn hogy 3000FT a Game??<#wow2>
Ha ilyen olcsó akkor 100% hogy megveszem....és amúgy nehéz?

...

Tekken5
Csak menj elõre Éva majd jön. 😄

Képzeljétek meglesz még ezen a héten vagy a jövõ héten a 2. része. 😊

Seth
nyugi,azért még van bõven hátra

Shortstop
akkor ez sem a hosszu jatekok sorat erositi. kar pedig baromira elvezetem.

ha kiszabadultam akkor Eva-val hol kell talalkoznom? Tudom mondta telefonban de nem figyeltem oda es mostmar nemtudom elerni.

Tekken5
Nem sok. Még le kell gyõznöd Volgint, a Shagohadot és The Boss-t.

Shortstop
mennyi van még hátra a játékból onnan szamitva mikor kiszabadultam a cellából?

Shortstop
a játék bármely részén lesz majd az a ruha ami 100%-os rejtettséget biztosít?

Shortstop
kösz de már sikerült megtudnom

gecc