hacklife
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te jó ég!! De jóvolt a fájlt elolvasni 😄 Amúgy mai világban nemtudtok ilyeneket skacok? <#crazya>#crazya>
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
Most valahonnan eszembejutott, hogy ez mennyire kilencvenes éves TEJÓÉG 😄
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Hello!Nekem is légyszi,köszi [email protected]
every damn day
Kedves Braveheart!!!
Nagy örömet szereznél ha az összeset elküldenéd az alábbi címre: [email protected]
<#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship>
Nagy örömet szereznél ha az összeset elküldenéd az alábbi címre: [email protected]
<#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship>
Ingyen telefonálás Westel 900-al ami végre tényleg bejön mint állat
hE50MD
Hi all!
Találtam egy témával foglalkozó oldalt, még most indult, még csak egy mekis trükk van fent, de szerintem ahogy többen megismerik z oldalt, lesz még fent több is.
Ez az oldal címe: http://hackazeletben.co.cc
Bye, NokiaFan.
Találtam egy témával foglalkozó oldalt, még most indult, még csak egy mekis trükk van fent, de szerintem ahogy többen megismerik z oldalt, lesz még fent több is.
Ez az oldal címe: http://hackazeletben.co.cc
Bye, NokiaFan.
Hali!
Engem minden érdekelne, ami gázórával kapcsolatos.<#ejnye1>#ejnye1>
Elõre is köszi.<#worship>#worship>
Engem minden érdekelne, ami gázórával kapcsolatos.<#ejnye1>#ejnye1>
Elõre is köszi.<#worship>#worship>
Még az a szerencse hogy én 15ft-ért hívok bármikor bárkit 😄D
UP! (Mert imádom!) 😛
A kedvencem:
Hogyan tudunk helyi hívás áráért beszélni vidékre a Pannon GSM jóvoltából!
--------------------------------------------------------------------------
A dolog nagyon egyszerü! A Pannonos elöfizetok ingyenesen rendelkeznek a "Hívásátirány1tás" funkcióval! Válaszd ki az "Átirányit, ha foglalt" menüpontot, és a céltelefonszámhoz ird be azt a számot, amit szeretnél hívni. Miután evvel végeztél fogd a telefonod, és hívd fel önmagad! mivel Pannonos vagy, helyi hívás, de mivel foglalt vagy, így arra a számra csörög ki, akit hivni akartál! Ez a dolog különösen hétvégén jön be, mert akkor 20ft/perc a helyi hívás! A dolog talán müködik a Westelnél is!
A kedvencem:
Hogyan tudunk helyi hívás áráért beszélni vidékre a Pannon GSM jóvoltából!
--------------------------------------------------------------------------
A dolog nagyon egyszerü! A Pannonos elöfizetok ingyenesen rendelkeznek a "Hívásátirány1tás" funkcióval! Válaszd ki az "Átirányit, ha foglalt" menüpontot, és a céltelefonszámhoz ird be azt a számot, amit szeretnél hívni. Miután evvel végeztél fogd a telefonod, és hívd fel önmagad! mivel Pannonos vagy, helyi hívás, de mivel foglalt vagy, így arra a számra csörög ki, akit hivni akartál! Ez a dolog különösen hétvégén jön be, mert akkor 20ft/perc a helyi hívás! A dolog talán müködik a Westelnél is!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Üdv mindeki
az lenne a kérdésem hogy nem tudja valaki hogyan lehetne kijátszani a blue coat nevu progit ami egy csomo oldalt letilt ? addig már sikerult eljutnom hogy a p2p oldalakra beendenged úgy hogy pl ncore.hu ra nem enged be viszont ha tracert parancsal lekérem a címet akkor 87.229.109.11 re beengen ncore-ra es az is sikerult mar hogy addig-addig szórakoztam vele míg végül már az "adult" honlapokra is beegedett de nem tudom hogy miért mert seemit nem csináltam /szerintem bár sorszor lehet úgy megoldani a dolgokat hogy nem tudod hogy hogyan csináltad/ viszont amikor sikerult akkor is csak addig tartott amíg be nem zártam a netet mert ha igen és aztán késöbb megnyitottam akkor megint szivozott és nem nyitott meg semmi értelmes oldalt
elõre is kösz
az lenne a kérdésem hogy nem tudja valaki hogyan lehetne kijátszani a blue coat nevu progit ami egy csomo oldalt letilt ? addig már sikerult eljutnom hogy a p2p oldalakra beendenged úgy hogy pl ncore.hu ra nem enged be viszont ha tracert parancsal lekérem a címet akkor 87.229.109.11 re beengen ncore-ra es az is sikerult mar hogy addig-addig szórakoztam vele míg végül már az "adult" honlapokra is beegedett de nem tudom hogy miért mert seemit nem csináltam /szerintem bár sorszor lehet úgy megoldani a dolgokat hogy nem tudod hogy hogyan csináltad/ viszont amikor sikerult akkor is csak addig tartott amíg be nem zártam a netet mert ha igen és aztán késöbb megnyitottam akkor megint szivozott és nem nyitott meg semmi értelmes oldalt
elõre is kösz
nem tudnátok abban segiteni h játékautomatát h lehet felütni vagy a ital,szendvics automatákbol ingyen kiszedni cucot ha tudtok valamit léci küldjétek el a cimemre [email protected]
mi a teskóba vetünk 1x egy pulcsit XD és a pénztáros nem vette le azt a szar vas valamit róla összevolt hajtogatva ugy h nem lehetet látni azt a vasam mert mi sem vettük észre és nem csipogot az a geci
császtok
hy szeretnék feltörni egy játékot freemail az megy de ez nem nem tom mi a hiba brutussal próbálkozok lécci segítsetek <#ravasz1>#ravasz1>
A Google legyen a barátod - csak aztán fel ne robbanj, vagy fel ne robbants valakit.
No meg Visszaélés robbanóanyaggal vagy robbantószerrel...
No meg Visszaélés robbanóanyaggal vagy robbantószerrel...
puskaport hogzan lehet csinalni_
helló Braveheart megkérhetnélek hogy majd vagyél fõl msn re és küldjed át ezeket pls kérlek nagyon ké[email protected] kössz elõre is
hacklife.... szerintem baszott jó kis iromány! 😄
én írnék még párat hozzá, de nekem ez mindegyik közülo a kedwenzem😞nincs benne, de télleg így van):
Ingyen ütögetõs játék pl. balatonon, asszem léghoki v mi a neve....(FRC#0032)
================================================================
Nézd meg h melyik résznél van éppen leesve a korong. annûl a kis táldánál van 1 kis pöcök, ami miatt nem esik le a korong, és ha bedobod a százast, akkor elhúzza. 1 kést hajlíts meg 90°-ban vagy ha olyan a kezed h jó hozzá, akkor nyúlj be, és valamelyik irányba próbáld elmozdítani a pöcköt. ha elmozdult, akkor kiesik a korong, és lehet jáccani(igaz nem fúj levegõt, de akkor is nagyon jó) mi pl. a balatonon nyárom 3 óráig eljáccogattunk, és 1 fillért sem fizettünk xD
van még pár 5letem, csak majd késõbb írom, mert mopst fáratt vaok 😄
üdv:
FRC#0032
én írnék még párat hozzá, de nekem ez mindegyik közülo a kedwenzem😞nincs benne, de télleg így van):
Ingyen ütögetõs játék pl. balatonon, asszem léghoki v mi a neve....(FRC#0032)
================================================================
Nézd meg h melyik résznél van éppen leesve a korong. annûl a kis táldánál van 1 kis pöcök, ami miatt nem esik le a korong, és ha bedobod a százast, akkor elhúzza. 1 kést hajlíts meg 90°-ban vagy ha olyan a kezed h jó hozzá, akkor nyúlj be, és valamelyik irányba próbáld elmozdítani a pöcköt. ha elmozdult, akkor kiesik a korong, és lehet jáccani(igaz nem fúj levegõt, de akkor is nagyon jó) mi pl. a balatonon nyárom 3 óráig eljáccogattunk, és 1 fillért sem fizettünk xD
van még pár 5letem, csak majd késõbb írom, mert mopst fáratt vaok 😄
üdv:
FRC#0032
Illetve ajánlom figyelmedbe a BTK tanulmányozását, mielõtt más gépébe szeretnél bejutni:
http://download.netcenter.hu/dolgok/btk/btk.html
http://download.netcenter.hu/dolgok/btk/btk.html
Alapesetben sehogy.
Ahhoz vagy egy olyan alkalmazás kell ami bizonyos szolgáltatásokat nyújt (szerverprogramok) - és azokon keresztül érheted el az elõbb említett szolgáltatásokat (például ha van FTP szerver a delikvens gépén, akkor a 21-es porton keresztül, ha HTTP szerver van akkor a 80-as, ha HTTPS, akkor 443-as, stb...).
Vagy egy olyan sérülékenységnek (vagy trójainak, hibásan beállított alkalmazásoknak) kell lennie a gépén, mely portokat nyit a delikvens gépén. Ez utóbbit viszont kihasználni elég csúf dolog (másrészt az illegális behatolás bûncselekmény).
Ahhoz vagy egy olyan alkalmazás kell ami bizonyos szolgáltatásokat nyújt (szerverprogramok) - és azokon keresztül érheted el az elõbb említett szolgáltatásokat (például ha van FTP szerver a delikvens gépén, akkor a 21-es porton keresztül, ha HTTP szerver van akkor a 80-as, ha HTTPS, akkor 443-as, stb...).
Vagy egy olyan sérülékenységnek (vagy trójainak, hibásan beállított alkalmazásoknak) kell lennie a gépén, mely portokat nyit a delikvens gépén. Ez utóbbit viszont kihasználni elég csúf dolog (másrészt az illegális behatolás bûncselekmény).
hello hogyan kell más gépébe portokon keresztul belépni koszi szépen csak privát mailt koszi <#worship>#worship><#worship>#worship>
Nem tudna valaki mondani egy progit ami törli a szar licenc-et
a videóról???<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Tele van vele a gépem de nem játsza le
mert regisztrálnom kellene magam minden videónál!
Ez egy nagy szar de a videók fontosak lennének.
Aki ezt kitalálta annak<#violent>#violent>
a videóról???<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Tele van vele a gépem de nem játsza le
mert regisztrálnom kellene magam minden videónál!
Ez egy nagy szar de a videók fontosak lennének.
Aki ezt kitalálta annak<#violent>#violent>
Csá
ilyen kis apró élet könnyebítések engem is kiváncsivá tettek.
El olvasnám . Ha tudsz , azt mondtad megvan lapon , (fotózd le vagy valami) küldjél már nekeem lécci. ([email protected])
ilyen kis apró élet könnyebítések engem is kiváncsivá tettek.
El olvasnám . Ha tudsz , azt mondtad megvan lapon , (fotózd le vagy valami) küldjél már nekeem lécci. ([email protected])
"csomo dolgot letoltottel??"
Épp ezért mondtam, hogy attól hogy csomó dolgot letöltött (itt a Hogyan tanuljunk meg hackelni 24 óra alatt? jellegû "szakkönyvekre", és "hackerprogramoknak" kikiáltott cuccokra), egyrészt nem hacker lesz, hanem valami (eléggé kisstílû) más, másrészt az önképzés (programozás, hálózati ismeretek, stb) - hogy valóban guruvá válhasson - nagyon fontos ("a letöltöttem sok cuccost" dologból nem lesz semmi).
"És lett egy új script kiddie. Bár lehet hogy addig se viszi."
Õszintén remélem nem így lesz.
Bár a "megnyomom a HACK gombot és feltörtem a gépet", vagy "letöltök egy ingyenes honlapsablont, letöltök hozzá egy Dreamweavert, és kész is a honlap" vagy "húúú nekem 3 GHz-es procim van 2 GByte RAM-mal, milyen nagy hekker vagyok én!" vagy "áááá, az én gépemben ott a ****** vírusírtó, a ********* spywareírtó, a ******** beépített tûzfal, áááá az én gépem nem lehet feltörni" jellegû egyre terjedõ megnyilvánulások eléggé erre engednek utalni.
Épp ezért mondtam, hogy attól hogy csomó dolgot letöltött (itt a Hogyan tanuljunk meg hackelni 24 óra alatt? jellegû "szakkönyvekre", és "hackerprogramoknak" kikiáltott cuccokra), egyrészt nem hacker lesz, hanem valami (eléggé kisstílû) más, másrészt az önképzés (programozás, hálózati ismeretek, stb) - hogy valóban guruvá válhasson - nagyon fontos ("a letöltöttem sok cuccost" dologból nem lesz semmi).
"És lett egy új script kiddie. Bár lehet hogy addig se viszi."
Õszintén remélem nem így lesz.
Bár a "megnyomom a HACK gombot és feltörtem a gépet", vagy "letöltök egy ingyenes honlapsablont, letöltök hozzá egy Dreamweavert, és kész is a honlap" vagy "húúú nekem 3 GHz-es procim van 2 GByte RAM-mal, milyen nagy hekker vagyok én!" vagy "áááá, az én gépemben ott a ****** vírusírtó, a ********* spywareírtó, a ******** beépített tûzfal, áááá az én gépem nem lehet feltörni" jellegû egyre terjedõ megnyilvánulások eléggé erre engednek utalni.
csomo dolgot letoltottel?? en anno 8 eve foglalkoztam ilyenekkel... en is csomo mindent osszetoltogettem.. annyi virust szedtem ossze hogy nemigaz.. el tudom kepzelni hogy a ma vilagban mennyi szart lehet ezzel osszeszedni...
szeretem az ilyen hozzászólásokat<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
thx faustus a tippet.és értem h. miért tartjátok õket söpredéknek de énis tudom h. eredetileg a hacker név nem ezt jelenti és én az ereddeti jelentésévels zeretnék foglalkozni.meg néha ha valki szivat másokat azt egy picit emgszivatni<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>bye all
Elõször is legyél tisztában hogy a hacker nem feltétlenül az aki honlapokat tör fel, kárt okoz. Azt nevezzük black hat (fekete kalapos) hackernek (illetve crackernek); és az informatikus társadalom legaljának (kemény szóval söpredékének) tekintjük (és keményen megvetjük, elitéljük, sõt fel is jelentjük).
Másrészt: tanulj meg programozni (kezdetnek Pascal tanulónyelvnek, majd C++, stb...), profin (validan, modern technikákkal, akadálymentesen, etc) honlapot készíteni, ismerj meg minél több operációs rendszert - szóval merülj el rendesen a témában.
Egy remek iromány magyarul: Hogyan lesz az emberbõl Hacker
Másrészt: tanulj meg programozni (kezdetnek Pascal tanulónyelvnek, majd C++, stb...), profin (validan, modern technikákkal, akadálymentesen, etc) honlapot készíteni, ismerj meg minél több operációs rendszert - szóval merülj el rendesen a témában.
Egy remek iromány magyarul: Hogyan lesz az emberbõl Hacker
Hy all.Hackerkedni zeretnék már egy csomó dolgot letöltöttem hozzá de nemtudom h. hogykezdjek bele<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>légyszi írjátok emg mivel kezdjem thx bye all
sziasztok. segítséget szeretnék kérni. honnan tudnék ingyen mp3as számokat letölteni?
Cash unlimited (nyerõautomata) pénzszerzés:Valaki elmagyarázná pontosan hogy lehet ezt csinálni mert igy értelmetlen számomra mert a töröl gomb mindig a nyreményt írja fel ugyhogy nem tudom
Szia Janipasa!
Tudsz nekem segíteni?Kellene valami jó trükk!
Érdekelne a végtelenitett telefonkártya és az
-ingyen telefonálás ha van türelmed.
Puszika
Tudsz nekem segíteni?Kellene valami jó trükk!
Érdekelne a végtelenitett telefonkártya és az
-ingyen telefonálás ha van türelmed.
Puszika
Ez szép tett volt. :-) És mi volt a reakciója? Amúgy igazad van. Kicsit nagyképû voltam. :-(
egy ismerõsöm ugyanígy "bevédte" magát, feltört vírusirtó, tûzfal, hatemeletes védelem, stb, persze hirdette is bõszen, hogy a vírusokkal semmire sem megyünk ellene (akkor volt divat vírusos floppykat tenyészteni, és megajándékozni vele szeretteinket - jól van na, én is voltam fiatal :-) ), mígnem egy napon a srác talált egy txt-t a C gyökerében, ezzel a tartalommal:
"Ne hirdesd, mit használsz. Így könnyebb volt bejutnom."
Alatta pedig kilistázva a C:\, a Windows és a Program Files mappák tartalma.
"Ne hirdesd, mit használsz. Így könnyebb volt bejutnom."
Alatta pedig kilistázva a C:\, a Windows és a Program Files mappák tartalma.
Már ne is haragudj, de legközelebb talán az SG feltöréséhez kérnek segítséget.
Off:
Szenzációs munkalehetõség!
Profi csapatba, több mint versenyképes fizetéssel keresek:
1 fõ páncélszekrény-szakértõt
1 fõ profi sofõrt
1 fõ elektronikában jártas szakembert.
Változatos munka, tapasztalatszerzési lehetõség!
:-)
(ui.: aki komolyan meri venni, azt megfojtom :-) )
Off:
Szenzációs munkalehetõség!
Profi csapatba, több mint versenyképes fizetéssel keresek:
1 fõ páncélszekrény-szakértõt
1 fõ profi sofõrt
1 fõ elektronikában jártas szakembert.
Változatos munka, tapasztalatszerzési lehetõség!
:-)
(ui.: aki komolyan meri venni, azt megfojtom :-) )
Nem. De olyan jó vele büszkélkedni. De azért nem olyan könnyû feltörni, de igazad van nem lehetetlen. És van neked olyan progid? Mert én a proactive windows... progival próbálkoztam, de áhh, az nem ér semmit. Csak azért írtam, mert már próbálkoztak. :-)
Ezt te sem gondoltad komolyan!
Igaz?
Igaz?
...sose azt nézd...
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
<#taps>#taps>
Oldal 1 / 4Következő →