TATU
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"We're sorry the tour is temporarily unavailable"
...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
:-DDDD
De asszem egy számítógép elõtt ülsz, ami rendelkezik internet hozzáféréssel. Vagy tévedek???
"Van másik Crystal album a Vegason kívül????????"
Ebbõl a mondatból te azt vágtad le, hogy maxikra vadászom? Mivel a Vegas már megvan, ezért a rajta szereplõ számok MAXI-jai nem igazán érdekelnek!
Engem TELJES album érdekelt!!!!!
:-)
Szerinted a MAXI albumok NEM albumok????
Nálatok ez hogy mûködik??? :-)
A VEGAS címü albumukon a következõ számok szerepelnek:
-Bad Stone
-Busy Child
-Cherry twist
-Comin' back
-High Roller
-Jaded
-Keep Hope alive
-She's my pusher
-Trip like I do
-Vapor trail
Legalábbis ami nekem megvan azon ezek a nóták vannak.
Tehát nem lehet Busy Child, Keep hope alive albumuk alapból.
Keep Hope Alive
Vegas
Community Service
Busy Child
You Know It's Hard
Ha már idejössz fikázni, legalább készülj fel te bunk 😊)))))
Legjobbak:
The Crystal Method
Dj Tiesto
Prodigy
ezek a jo zenék gecc nem a TETÛ 😄
ENNÉL NAGYOBB SZART RÉG HALLOTTAM EMBEREK!
És bocs, hogy nem vágódom hanyatt a 100000000-szer hallott tingli-tangli melódiától, vagy a "profi" hangszereléstõl, netán a full prodigy dobkoppintásoktól, vagy attól, hogy oroszok, netán hogy leszbik, vagy hogy tök átlagosan néznek ki....
football without ultras is nothing
biz.: http://www.mellesleg.hu/cikkek/article.php?id=1960
football without ultras is nothing
Ezt a mondatot lefordítanád nekem emberi nyelvre?
😄DD
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
nem vagyok oda az ilyen dance stilusert, de most megfogott valami a zeneben es a szovegben is...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
....................................................................................................
....................................................................................................
igaz, 10 évvel ezelõtt volt egy Autografh nevezetû rockbanda.Iszonyatos jó volt, dehát....akkor még...
A reklamgepezet pedig csak annyit mond nekem, hogy hallgassam a zenejuket, de mivel szomoru tenykent kell kozolnom, hogy idestova ket honapja nem nezek/hallgatok demoralizalo jellegu tv, es radio musorokat/adasokat (hala a jo edes istennek, es oszinten nem is hianyoznak), ennek ilyen szempontbol nezve nincs semmifele jelentosege.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .