ADSL speed up:))
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igy marad valamelyik szolgaltato, mindegyknel megtudod nezni a T-Online keresojeben, hogy bekotheto e az utcajukban az ADSL.
Ha jol emlexem a mostani legolcsobb ADSL szolgaltato az Externet www.externet.hu 512/96os ADSL brutto 7900,-Ft .
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
vegyél nagyobbat! bazz
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Nem mintha a mostani nem lenne elég. 384kbit/s -> 1024 kbit/s <#vigyor1>#vigyor1>
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
amugy jó lenne egy erõteljes upload emelés is
Akkor most meg be kell menni hogy emejenek?
kérned kell, hogy növeljék.
ha kéred kapsz "bonus" -t, méghozzá korlátot (40giga).
De akkor mikor várhatom hogy növelik? Mert már lassan kéne nem? köszi
Akkor vajon?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Get a life!
Get a life!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
ゾルターン
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Meg tudnád adni hol találjuk.
thx.
ゾルターン
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Én csak ezt tartottam "<#mf3>#mf3>" feleslegesnek.
És elfogadom a békejobbot <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
ゾルターン
Mindegy én részemrõl lezártnak tekintem a vitát, mindenki arra használja fel a sávszélességét, amire õ akarja, és szeretné, attól függetlenül hogy mekkora az.
Ezenfelül békejobbot ajánlok.
Have a nice day for all
ゾルターン
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
Eddigi tapasztalataim szerint mindig azok a legnagyobb warezesek, akik válltig állítják magukról hogy nem azok. Ne legyen most igazam.
Ja a másik az , hogy probáltam nagyon kulturáltan társalogni veled de ez a mutogatós stilus nekem nem igazán jön be.
ゾルターン
Ja és 2db 200 gigás vinyóm van, és még csak 60%-osan van tele <#mf1>#mf1>
Már csak azért is mert egy 120GB vinyot televágnak 1000-1200 forintért azzal amivel csak akarja az ember.
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン
ADSL-t korlátozzák? Melyik szolgáltatónál vagy? És hol lehet megnézni az adatforgalmat? Arra én is kíváncsi lennék...(Én Matáv, Axelero, majd T-Onlinenál vagyok elõfizetve)
Köszi!
ゾルターン
<#violent>#violent><#idiota>#idiota>
Ez olyan hogy beletenni egy V12-es Dodge motort egy Trabantba...<#wilting>#wilting><#nezze>#nezze><#merges2>#merges2>
Még az utolsó duplázás elött meg akartam változtatni a szerzõdésem az ADSL PLAY/L-re de folyamatosan az adatok hiányossága miatt ez nem történt meg.
Maradt az 1024-es. És jött a duplázás , hirtelen 2048-as lett. Örültem neki , de lassan 2 hete 370kb/s letöltésem van. Hogy miért ??? Mert egyszer csak a kedves axelero / t-online / autodidakta módon csak megcsinálta a sávváltást úgy hogy én nem tudok róla.<#falbav>#falbav><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
Nem mintha ez gond lenne , csak azért ildomos szólni.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Na mindegy az a lényeg , hogy 11.900- forintért 3 Mb/s internetem van , persze korláttal.
Már nem is tudom hány gigás a korlát de ha jól emlékszem 4GB.
A másik : megszünt az a szólgáltatás ahol meg lehet nézni az adatforgalmat???
thx
ゾルターン