A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
4hónapja együtt vagyunk elmondanám.és borzasztóan szeretjük egymást,úristen hogy tudnak már okoskodni egyesek,mikor lófaszt se tudnak egészrõl:|
Kicsit elvarázsolt a dolog, éppen abban az idõben láttam A lét elviselhetetlen könnyedségét filmen, az is elég nagy hatást tett rám.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1 hónap alatt nem lehet valakit megismerni, ebbõl következõleg megbízni sem tudsz igazán, és ez a 2 eléggé fontos egy szerelemben.
Megismersz valakit, tetszik, jófej, együtt vagytok, 1-2-3 hónap mulva jobban megismered, és innen kezdõdik szerintem, hogy vagy egyre jobban kötõdsz hozzá(beleszeretsz), vagy egyre kevésbé.
Nálam így mûködik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Persze, hogyha már régebbrõl ismeritek egymást nemszóltam.
hozzátennémvolt már 20 évesbarátnõm is,na hát arról inkább nembeszélnék,tudjátok,azért a 15-16 éves lányok közt is találsz elég érettet.nem pláza picsákra gondolok itt.végülis szerintem nemgáz ha így fucker66 helyzetét nézzük.:|
4hónaposak leszünk 3 nap múlva,nekem mûködik vele egy normáliskapcsolat,hiába fiatalabb mint én😊
meghát,én tényleg nem használok ki nõk,nekem nem cska arra kell,én vigyázok rá mindig.Fucker-nek meg jótanács, a kapcsolatban mindenrõl tudni kell beszélni,beszélgessvele errõl is.nemlesz itt gond,csak beszélgessetek:o
Ha õ úgy érzi hogy benne lenne a dologban, akkor úgyis kezdeményezni fog. A legfontosabb, hogy ne sürgesd, teljesen bízd rá a dolgot.
Amúgy van mindkettõtöknek szája, és lehet az ilyenrõl beszélni.
Zármondatokként:
1. Ha neked mindenképp a sex a lényeg, akkor most vess véget a kapcsolatnak.
2. Feltételezem, hogy szeret téged, és nem hiszem, hogy hülye lenne, ezért tudja, hogy te szeretnél már "témázgatni vele". Ezért nem is kell sokat várni arra, hogy õ késznek érezze magát rá...pedig elég kevés csajszi van ténylegesen készen az elsõ aktusra.
Szal ha a jövõhéten odaáll eléd, és azt akarja, hogy feküdj le vele minnél hamarabb, akkor NE tedd. Mindennek megvan a menete. Szépen fokozatosan. Mivel 17 éves vagy, így ezen a téren szerintem nem vagy tájékozatlan. (de ha mégis: simogatás->petting->sex)
3. Ha elkezditek a dolgokat, akkor csak azt szabad amit Õ szeretne. SEMMIT nem szabad erõltetned. Mindenképpen nagyon kedvesnek, érzékinek és FIGYELMESNEK kell lenned.
most így ennyi <#zavart2>#zavart2>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
igaz nem emiatt szakitottunk csak reagáltam amit irtál,hogy nem egyedi eset. 😊
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
nekem most nincs, de rajta vagyok az ügyön je :|
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
kinek van most nõje? :|
Amint valaki feldob egy témát, vagy azt h mi a helyzet bnõ fronton <#vigyor2>#vigyor2>
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG