A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

klart
nyugodj meg nekem is ez az elsõ:o

klart
nem verem amagam erre,csak kibaszottul zavar hogy valaki okoskodik,miközben lófaszt nemtud a dolgokról.és megmondja hogy márpedig ez meg az nemúgyvan.hidd el amúgymeg,lehet 4 hónap nagy dolog.nem egyszerû mindenannpi kapcsolatról van itt szó,rengeteg dolog történt.éveknek tûnik.de minek is magyarázok itt.úgysem értitek meg,én tudom hogy mivan,kész:c

Molnibalage
Egy kapcsolatom sem tartott ennyi ideig. Tudom, nem lehetek sikeres ember..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

4 hónap szvsz lófasz, de nem vagyok ellened. Csak erre ne verd magad.

sz4bolcs
szóval magyarosabban: elég nagy hatással volt rám.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

klart
te csak kúrvára tudhatod hogy szerelmesek vagyunk e vagy nem,fellángolás az apád az,-.-
4hónapja együtt vagyunk elmondanám.és borzasztóan szeretjük egymást,úristen hogy tudnak már okoskodni egyesek,mikor lófaszt se tudnak egészrõl:|

sz4bolcs
Régebben írta valaki indexes fórumon, hogy kint élt valami skandináv országban, és ott kicsit más a hozzáállás. Képesek természetesebben kezelni a szexet, nem annyira prûden. Pl. természetes, hogy ha tetszenek egymásnak, akkor elég korán kipróbálják együtt az ágyban is, aztán ha nem mûködik, akkor mindenki megy sértõdés nélkül a saját útjára.

Kicsit elvarázsolt a dolog, éppen abban az idõben láttam A lét elviselhetetlen könnyedségét filmen, az is elég nagy hatást tett rám.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Molnibalage
Mi mennyi?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Aha bölcs vagy...neked mennyi volt pillanatszerelmes?

"Gondoltam adok egy esélyt a kapcsolatnak".komolyan azt hitted hogy ha megdugod akkor belé szeretsz?dehogy hitted...csak szórakoztál még a lánnyal mikor már tudhattad nem fog kialakulni semmi...

Gondolom neked elég ha jól nézz ki azonnal nagy szerelmes leszel:d...fellángolás gondolkozzál már..

Molnibalage
És azzal mi a probléma? Abból nem lehet tartós kapcsolat? Fiatal korod ellenére nagyon osztod az észt.

Azt inkább fellángolásnak hívnám.

kas123
ebbe semmi kivetnivaló nincs

Molnibalage
1 hónap? 1 fél nap alatt lehet, már ne haragudj...

SötétBarom
Na wait a sec. Én nem a szüzességét vettem el, és nem két nap alatt. Nem voltam paraszt, és nem kihasználtam, csak adtam egy esélyt a kapcsolatnak. Nem egyszer "dugtam meg", hanem két hónapig együtt voltunk. Nálam nem mûködött. Ez miért undorító?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

klart
naja.:-|

Nincs itt semmiféle pontatlanság.Ez történt,az hogy mit gondoltál teljesen független a tettektõl lényegében megdugtál egy beléd szerelmes lányt úgyhogy te nem szeretted viszont.Ez fair dolog?Nem gondolod hogy ez szemétség volt úgy megdugni h nem is szereted õ mg odáig volt érted,nem érdekelt más csak az h dugd?Abszolút nem érzed át meKora fájdalmat okoztál neki?ez bunkóság felsõfokon...undorító...

klart
figyelj ez embertõl függ szerintem,és nem idõtöt.tény hogy rövid idõ,nade valakinek fél év után sem megy,na az a dúrva:|

SötétBarom
Ez így pontatlan. Megdugtam, de gondoltam majd csak kialakul. De aztán nem alakult ki semmiféle komolyabb érzelem, ezért mondtam neki, hogy részemrõl ennyi. Mit kellett volna mondanom?

Én is 19 vagyok, szóval az õ korukban vagyok ugymond. 😄
1 hónap alatt nem lehet valakit megismerni, ebbõl következõleg megbízni sem tudsz igazán, és ez a 2 eléggé fontos egy szerelemben.
Megismersz valakit, tetszik, jófej, együtt vagytok, 1-2-3 hónap mulva jobban megismered, és innen kezdõdik szerintem, hogy vagy egyre jobban kötõdsz hozzá(beleszeretsz), vagy egyre kevésbé.
Nálam így mûködik.

Mi??megdugtad utána meg bevallottad hogy csak azért kellett neked...akkor tényleg egy lelketlen sötétbarom vagy...

Egyetértek

SötétBarom
Ilyen már volt velem is. Szegény csaj csak 18 volt. Aztán sírás lett a vége.. Kicsit szarul éreztem magam, de legalább nem etettem szegényt mindenféle szerelmes monológokkal -.- Aztán jött a "Neked csak ennyit jelentett az egész?!" duma.. Na erre nem bírják elviselni az igen választ.

Sir Quno Jedi
Az õ korukban az ember akár 17 másodperc alatt is abszolút megbízik valakiben és 3 alatt lesz "szerelmes". 😄 Majd kinövik, de ez teljesen természetes. Még gyerekek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát ne haragudj, de 1 hónap szerintem nagyon kevés arra, hogy valakibe beleszeress. Ahhoz ismerned kell és 1 hónap iszonyatosan kevés ehhez. A másik meg: bizalom szintén 1 hónap alatt? Ez azért elég durva...
Persze, hogyha már régebbrõl ismeritek egymást nemszóltam.

klart
hát izé,én 18 vagyok barátnõm pénteken lesz 16.de nállunk semmi ilyesmivel nemvolt gond,szépen lassan alakultak ki a dolgok,simogatás petting,sex.nem erõltettem rá semmit,mindketten akartuk ugyanannyira,több mint 1 hónap után szeretkeztünk elõször,mikor már teljesen kialakult a bizalom mindkettõnk részérõl,és szerelmesek voltunk már.én még mondtam is neki ha úgyérzi nincs kész,akkor semmi baj. és szerintem ezzel így nincs baj,ja és nem ribanc,se hülye.csak úgy érezte már kész van rá.velem volt neki az elsõ,és aztmondta tökéletes volt,nemvolt benne hiba.😊 nemfájt neki.és semmi probléma nemvolt^^ azóta is boldogok vagyunk együtt,és normálisan mûködik az egész kapcsolatunk,a sexuális élet is rendben van teljessen^^
hozzátennémvolt már 20 évesbarátnõm is,na hát arról inkább nembeszélnék,tudjátok,azért a 15-16 éves lányok közt is találsz elég érettet.nem pláza picsákra gondolok itt.végülis szerintem nemgáz ha így fucker66 helyzetét nézzük.:|
4hónaposak leszünk 3 nap múlva,nekem mûködik vele egy normáliskapcsolat,hiába fiatalabb mint én😊
meghát,én tényleg nem használok ki nõk,nekem nem cska arra kell,én vigyázok rá mindig.Fucker-nek meg jótanács, a kapcsolatban mindenrõl tudni kell beszélni,beszélgessvele errõl is.nemlesz itt gond,csak beszélgessetek:o

köszi srácok😊
kas123
1 hónap után egy 15 éves lánytól még cici/popsi simin kívül semmi extrát ne akarjál...fõleg ha még szûz.

Ha õ úgy érzi hogy benne lenne a dologban, akkor úgyis kezdeményezni fog. A legfontosabb, hogy ne sürgesd, teljesen bízd rá a dolgot.
Amúgy van mindkettõtöknek szája, és lehet az ilyenrõl beszélni.

Zármondatokként:
1. Ha neked mindenképp a sex a lényeg, akkor most vess véget a kapcsolatnak.

2. Feltételezem, hogy szeret téged, és nem hiszem, hogy hülye lenne, ezért tudja, hogy te szeretnél már "témázgatni vele". Ezért nem is kell sokat várni arra, hogy õ késznek érezze magát rá...pedig elég kevés csajszi van ténylegesen készen az elsõ aktusra.
Szal ha a jövõhéten odaáll eléd, és azt akarja, hogy feküdj le vele minnél hamarabb, akkor NE tedd. Mindennek megvan a menete. Szépen fokozatosan. Mivel 17 éves vagy, így ezen a téren szerintem nem vagy tájékozatlan. (de ha mégis: simogatás->petting->sex)

3. Ha elkezditek a dolgokat, akkor csak azt szabad amit Õ szeretne. SEMMIT nem szabad erõltetned. Mindenképpen nagyon kedvesnek, érzékinek és FIGYELMESNEK kell lenned.

most így ennyi <#zavart2>

Egyetértek, ha meg még van egy csöpp esze is, akkor 15 évesen nem fekszik le senkivel...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Ha nem ribanc vagy buta akkor nem adja oda magát egy hónap után szerintem.

sziasztok, én 17éves vagyok a barátnöm 15 ö még szüz, elején ugy tudtam hogy nem na mind1 benéztem<#buck>, még nem volt semmi komolyabb köztünk, ö nem annyira bújós természetû szoval nincs nagyon adott helyzet ienre, és szeretném kérni a segitségeteket hogy hogyan kérdezzek rá nála hogy van e már kedve hozzá ugy hogy ne sértödjön meg, amugy 1 honapja vagyunk együtt, köszi
-j
jév elején szakítotam a b.nömmel. Detto ugyanez volt mint neked! nem is szívesen jöt karácsonyozni stb nagyszüleimhez
igaz nem emiatt szakitottunk csak reagáltam amit irtál,hogy nem egyedi eset. 😊
htr93
Nem szeretem az elvárásokat.<#wow3><#vigyor2>

Én is jelentkeznék 😛

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

S😄A😄df😄ASADS:AS nekem tetszett 😄

nekem most nincs, de rajta vagyok az ügyön je :|

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Sir Quno Jedi
Namost a nõket nem lehet birtokolni (de még mennyire nem).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Már sokszor elmondták, hogy mit akarnak a nõk/barátnõk. Figyelmet, törõdést. Ennyi meg egy bambi.
Az milyen kérdés már😄😄

klart
mer szeretem:o

és mévan

klart
nekem

ok

kinek van most nõje? :|

Jó kérdés.
Amint valaki feldob egy témát, vagy azt h mi a helyzet bnõ fronton <#vigyor2>

Mikor?
Talán :-)

Sati84
Talán lesz még itt értelmes beszélgetés is :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Katun
Egyéni Szoc Problem <#hehe><#vigyor2>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Te, ez egész csinos! <#nevetes1>