_Garancia, jótállás, stb
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most pár napja néztem a fogyasztóvédelmi fõfelügyelõség honlapján.
Azért mer már rég túl vagyok a 3 napon
úgy értem másmilyen fajtára
Naszóval!
Egykori Picard 😊 (és persze többiek)
Szerintetek számíthatok arra, hogy esetemben más alaplapra cseréljem a SZ@RT???
Egykori Picard 😊 (és persze többiek)
Szerintetek számíthatok arra, hogy esetemben más alaplapra cseréljem a SZ@RT???
Ha 3 napon belül viszed vissza akkor, vagy beszámítják az árát és veszel mást! Vagy ha tetszik nekik, ha nem vissza kell adniuk a pénzedet!
15 munkanap.
Aha!
Amikor bevittem a francos alaplapot azt mondta a szervizes, hogy 15nap múlva menyjek vissza érte.
Most õ a tényleges idõt fogja beírni, hogy mennyit nézegette azt a szart, vagy azt az idõt amikor visszamegyek érte? (15 napot)
Amikor bevittem a francos alaplapot azt mondta a szervizes, hogy 15nap múlva menyjek vissza érte.
Most õ a tényleges idõt fogja beírni, hogy mennyit nézegette azt a szart, vagy azt az idõt amikor visszamegyek érte? (15 napot)
Annyit tudok mondani, hogy ha nem javítható, akkor a kereskedõ jóindulatán múlik, hogy felajánl-e másik lapot. A régi lapot csak akkor számolják be vételáron, ha a javítás több, mint 15 napot igényelt (nap és nem munkanap) és nem kaptál cserelapot erre az idõre. Más esetben a mostani árát számolják be. Lehet, hogy tévedek, de eléggé körüljártam a témát, ugyanis egy vinyómmal jártam így, hogy nem akarják visszafizetni a vételárat, pedig az kicsit nagyobb különbség: 48000 vs. 25000. Remélem tudtam segíteni!
kösz de annak idején nem volt még annyi pénzem se, meg nem is tudtam
Ha annakidejen raszansz +2% ot akkor nem lenne ilyen problémád
Hali Everyone!!!
Olyan problemám van, hogy vettem pár hónapja egy alaplapot, amivel mindenféle gondok vannak, fõleg memoria kezelési gondok.(128mb fölött fagy, szarakodik)
Namost én úgy hallottam, hogy ha beviszem szervízbe (garival), és kiderül, hogy nem javítható, akkor kérhetek más típusú alaplapot.
Ja és úgy, holy a régi alaplap régi vételi árát veszik figyelembe.
Ti mit tudtok errõl? Igaz ez?
A régi MB 22e-be került, anno, és az új most 26e-be. Akkor most nekem 4e-et kell fizetnem, vagy a régi alaplap mostani árát kell néznem(kb 18e)?
(Ja és a Bluefish-nél vettem)
Olyan problemám van, hogy vettem pár hónapja egy alaplapot, amivel mindenféle gondok vannak, fõleg memoria kezelési gondok.(128mb fölött fagy, szarakodik)
Namost én úgy hallottam, hogy ha beviszem szervízbe (garival), és kiderül, hogy nem javítható, akkor kérhetek más típusú alaplapot.
Ja és úgy, holy a régi alaplap régi vételi árát veszik figyelembe.
Ti mit tudtok errõl? Igaz ez?
A régi MB 22e-be került, anno, és az új most 26e-be. Akkor most nekem 4e-et kell fizetnem, vagy a régi alaplap mostani árát kell néznem(kb 18e)?
(Ja és a Bluefish-nél vettem)
← ElőzőOldal 2 / 2