Tisza cipõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt valaki innen?
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2024.05.19. 09:33:04
imo :) science fiction is science fact
Valaki tud mérettáblázatot? Engem a 41-es méret érdekelne!!!
köszönöm elõre!
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Communitynek tagja vagy? én most próbálkozom képbeküldéssel:)
te küldtél be képet?
every damn day
remélem jó helyre írok!!!
van egy 1975-ös tisza tornacipõm!!!
lehet tönkre menne ha állandóan rajtam lenne de ezért is írok ide hátha vannak itt gyûjtõk!!!
ha tudtok valakit aki érdeklõdne csak írjatok és küldök képet!!!
köszi!!!!!!!!
Fényképezd le és küldd be!Szerintem itt nem az a fontos, hogy mennyire vagy profi v mûvész.
hajráhajrá:)
nincs valami jó fényképezõ gépem, meg nem vagyok a mûvész típus és frusztrál, hogy ott mindenki olyan ügyes:( De gondolom egy próbát megér, nem?
De tényleg nagyon szépek a képek, már letöltöttem párat háttérképnek:)))))
az új cipõddel te is felveszed a versenyt a kirakatban való tündöklésért?:)
ez full bõr, a régi hasított volt, 1.5+ évig használtam intenzíven.. kinõttem :):)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A szakértõ is egy kretén. Ha a járásoddal lenne gond, akkor gondolom minden cipõd tönkre menne 2 hónap után és ennek tudatában nem hiszem, hogy 2 havonta vennéd a 20.000 forintos cipõket.
graffity-s chuck:)
Már figyel a cipõs szekrénybõl, amint hûvi lesz elõ is kapom. Most még élvezem a napot és flipfloppolok:)
kedvenc: az új kollekcióból szinte mindegyik tetszik, de tényleg!
min.5 db-ot tuti beszereznék, de mindenképp szólok, ha sikerült a no1 kiválasztani:)
képet küldhetsz be, commentek jönnek mennek, ééés mindez a Converse oldalán jelenik meg, én nagyon élvezem! light leather a favorit, nálad kedvenc??
akkor egy kis közvéleménykutatás:)->kinek, mi a favorit, esetleg az új collectionbõl is?
errõl a Communityrõl nem hallottam, mi is ez, ki is õ??:)
Megnéztem a Community menüpontot a Converse oldalán, és nagyon bejött, úgyhogy hamarosan képbeküldés lesz! köszi a tippet calogero;)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
én is most cipõvásárlás elõtt állok, és azt hiszem Tisza cipõt fogok. szerencsére van Szekszárdon is üzlet, és remélem van is olyan cipõ náluk amit a neten kinéztem.
Nekem van 1 velúr, kb. két éves még mindig jó.. motoroztam benne nagyon sokat, foci bringa minden...-
Most egy bõr van és az is nagyon tuti...
Mellesleg az én cipõm hátö. hogy is mondjam, nincs is fent a weboldalon. :) Nagyon hasonlók vannak, de az enyém barna bõr, és a T betû aranyozott színû és ilyen rácsos. Na ez tök mellékes igazából.
Mostanában újra elkezdtem nézegetni a weboldalt, mert nyárra veszek még egy Tiszát, még ha nem is a nyári "kollekcióból".
Amúgy fogyasztóvédelem, de tényleg elég sok utánajárás, nem biztos hogy egy 20 ezer ft-os cipõnél (ami egyébként tényleg nem kevés pénz, de) megéri a fáradságot...
www.sabian.com
Hát.. kezdem az elején. Több kollegámnak és barátomnak volt Tisza cipõje, amik nagyon jól néztek ki, és mindenki áradozott róla hogy milyen kényelmes, milyen hangulatos, és milyen jó benne járni, és ráadásul magyar márka! Nos, ez nekem is megtetszett, így 3 hónapja megvettem az elsõ Tisza cipõmet 18.990 Ft-ért a Westend Tisza/Buffalo-ban. A bolt ugyanolyan hangulatos, és fiatalos volt, mint a cipõ amit megvettem. 2 év garanciát kaptam rá, még meg is lepõdtem hogy milyen aranyosak, és hogy ennyire megbíznak a termékben. Gondoltam, ez biztosan minõség. Egyszerûen imádtam; ebben jártam dolgozni, és ebben intéztem a mindennapos dolgaimat. Nagyon kényelmes volt, és ráadásul jól is nézett ki.
2,5 hónapig szerettem, használtam. Egyszercsak észrevettem hogy a jobb oldali cipõ, jobb oldala kb. 2 cm hosszan ki van szakadva. Eszembe is jutott a 2 év garancia, gondoltam visszaviszem Nekik a cipõt, nem lehet vele gond, hisz bõven a 2 éven és a 6 hónapon is belül vagyunk. Szóval visszavittem, és egy kedves hölgy elkérte a cipõt, írt egy jegyzõkönyvet, és mondta hogy 15 napon belül értesítenek telefonon. Nagyon megörültem a dolognak, és megkérdeztem hogy általában visszacserélik-e az ilyen cipõket. Megnyugtatott, azt mondta hogy általában pozitív az elbírálás, de a központ miatt szakértõhöz kell küldeni.
Türelmesen vártam, és a 13. munkanap után fel is hívtak, hogy visszajött a cipõm, de rossz hírük van. Menjek be, és megbeszéljük. Az egyik kedves ismerõsömmel mentem be az üzletbe, ahol az orrom elé dugtak egy szakvéleményt. Nem tudták visszacserélni a cipõt, nem tudták visszaadni a pénzt, és még le sem vásárolhattam az árát, ugyanis a szakértõ megállapította egy 1 oldalas szakvéleményben hogy a sajátos járásmódom, és egyéb körülmények miatt szakadt ki a cipõ jobb oldala 2,5 hónap után.
Megkérdeztem hogy ilyenkor mi a teendõ, mert azért mégiscsak közel 20.000 Ft-os cipõ, 2,5 hónap utáni szakadása és használhatatlanná válása mégsem normális dolog, ill. az sem hogy 2 éves garancia mellett nem cserélik ki. Azt mondta az üzletvezetõ, hogy ha kicserélnék a cipõmet, akkor neki kéne kifizetni, és Õ nem akar nekem cipõt venni.. Majd közölte hogy esetleg a Békéltetõ testületnél próbálkozhatom, de sok utánajárással jár, és egyáltalán nem biztos hoy utána kicserélik.
Ilyenkor mit érdemes tenni? Dobjam ki a 3 hónapos cipõmet?
ha valaki arra jár, nézze már meg nekem, hogy van-e Reef Clutch. :))
vagy ha valaki tud más üzleteket, ahol lehet kapni, nagyon hálás lennék...
kösz
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Ha még nem késõ szólni:ugy tudom Szekszárdon is van bolt a fõutcán ahol vehetsz.Sztem érdemes lenne megnézned
Azt szeretném kérdezni hogy akinek már van Tiszája mennyire van vele megelégedve?! Tudjátok pécsi vagyok és szándékomban áll egy cipõ miatt felutazni Budapestre! De fölöslegesen nem akarok! Már ki is néztem egyet! A múltkor ott is voltam hogy megvegyem de nem volt abban a méretben.