Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg várjuk meg a végét. Ha sz.r lesz, akkor nyilván skip. Abban bízok, hogy a sztorihoz nem nyúlnak nagyon hozzá, mármint a főszálhoz. Biztos lesz egy rakás opcionális mellékküldetés meg új npc-k, közte egy rakás woke izé, de ha ezek kihagyhatóak vagy jól vannak megírva, akkor nincs nagy baj.
A nőnek egyébként nagy munkássága nincs. Anthemben írt egy karaktert meg egy dlc-t a pókemberhez. Az új Ratchet & Clank az egyetlen teljes játék, amit ő írt, azt nem éreztem annyira woke-nak.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Előre senki sem tudhatja hogy milyen lesz.
Lehet hogy a végén jó lesz.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2021.09.12. 22:21:21
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Viszont én meg attól kapok hülyét, amikor egy játékfórumon jön egy okoska és belekezd ebbe az egész SJW (látod Wootan, így kell írni, szívesen) témába pro és kontra. Semmi szükség nincs rá, se arra, hogy védje egy nímand, se arra, hogy ellenezze egy nímand. Tessék menni máshova ezzel!
De nyilván az SG sem a régi már, az a csoda, hogy még nem lőtték le a fenébe az egészet...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én amúgy hiszek a Girl Power -ben, házas vagyok <#idiota>#idiota>, de amit ezek az idióták leművelnek, attól még az asszony is hány itthon.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.09.12. 17:11:44
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak arról van szó, hogy jó eséllyel az lesz a játékkal, mint az új SW trilógiával, hogy utólag teletömködik IRL (balos) propagandával. Közben sokan abban a hitben élnek, hogy jön a régi játék mai grafikával / QoL updattel...
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Szóval ne lepődjetek meg ha az új sztory a mai ilyen-olyan (balos) politikai propagandával szépen meg lesz fűszerezve <#ticking>#ticking>
Szoval jon PC-re, a sony showcase trailerje utan fel perccel mar kozolte a LucasGames is, az Aspyr is, stb. Az, hogy PC azon belul Steam vagy Epic, passzolom, nyilvan idovel kiderul es annyira nem is fontos.
"This is no Jedi mind trick! We’re bringing STAR WARS: Knights of the Old Republic - Remake to PlayStation 5 as a console exclusive at launch and to PC in partnership with @PlayStation and @Lucasfilmgames!" - forras
'Beigazolódtak a korábbi pletykák, valóban készül a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je, méghozzá az Aspyr csapatánál. Ami meglepőbb, hogy PS5-exkluzív lesz a felújított változat.'
Na és nem is teljesen a régi KOTOR.
"A korábbi hírek megerősítést nyertek, miszerint az Aspyr ezúttal nulláról rakja össze újra a játékot, nem pedig egyszerű portot készít, mint például legutóbb a Star Wars: Republic Commando esetében. Arról is lehetett hallani, hogy a remake mindkét Knights of the Old Republic-játékból átemel egyes elemeket, a célja pedig az, hogy "bizonyos dolgokat bevezessen a jelenlegi Star Wars-kánonba"."
Persze, mindez csak tipp.
Játékmenetben oké, hogy - gondolom - akciósabb lesz (aRPG mondjuk), de a aztorit, ha átírják, akkor nem veszem meg.
A KOTOR1-et a 2-vel nem nagyon lehet keverni szerintem. Más a főhős, más a történet, nem is működne a KOTOR2 története a KOTOR1 főhősével.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az Ubinál készülő játék valószínűleg valami akció játék lesz. Ahhoz ők nagyon értenek. Nem hinném, hogy valami nagyot újítanának, bár náluk sosem tudni (For Honor, FC Primal, Immortals Fenyx Rising). Vagy ezek valamiféle keveréke lesz a játék, ami még jó is lehet.
A KOTOR 3 egy izgalmas kérdés. Személy szerint Jobban örülnék egy klasszikus szerepjátéknak, de a trendeket figyelembe véve, valami akció-rpg lesz szerintem, az több pénzt hoz. Amúgy ez "nobody's going to guess right that's for sure", kicsit hidegrázós nekem. Azért gondoljunk csak bele, a KOTOR 3 is olyan mint a BG3, ismert és tisztelt játéksorozat folytatása, elég rizikós lenne egy ismeretlen stúdiónak odaadni, mert az elvárások qrva nagyok lesznek a játék felé. Igaz, innen lehet nagyot ugrani vagy nagyot zakózni.
2. Én nem emlékszem bugra. Csak egy rakás kivágott tartalomra, félkész küldetésre, sehova sem vezető történetszálra és összecsapott befejezésre.
3. Én örülnék, ha ők csinálnak, bugok ide vagy oda. Csak úgy ne, hogy majd TES6 után, mert akkor te meg én is már a nyugdíjasottonból fogjuk tolni.
4. Legyen úgy. Jobb lenne egy új kotor, mint egy remake. De én már egy remake-nek is örülnék, akkora a szárazság AAA rpg -k terén.
2. A bugokra utaltam, mert a Bethesda játékainál talán csak a KotOR II. volt bugosabb. Igen tudom, hogy az a BI bezárásából létrehött Obsidian csinálta, de ettől még félkész volt ÉS bugos. "Ott voltam", nem olvastam róla, átéltem, feltételezem te is.
3. Szerintem sem ők csinálják, de mivel volt ilyen pletyka pár éve, és időközben bejelentettek egy Indiana Jones játékot is, plusz nyitottak pár új stúdiót, ilyenkor akarva-akaratlanul eszébe jut az embernek, hogy bármi lehetséges. Remélem, sőt, kívánom, hogy ne ők csinálják!
4. Remakeről is pletykáltak már egy ideje, de ez szerintem új projekt lesz. Majd meglátjuk, ez csak tipp, egy remakenek is örülnék, főleg ha a kivágott tartalmakkal együtt érkezne.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.25. 11:06:00
Kotor2 félkész volt, nem bugos, de az obsidian csinálta, nem a beth. Nemhivatalos peccs kb must have, azzal jó a játék. Amúgy is nagyon jó a kotor2, sokkal-sokkal komplexebb, mint az 1.
Kizártnak tartom, hogy a beth csinálná, kb így is túl vannak terhelve Starfielddel és TES-sel.
De ha fogadnom kellene, akkor KOTOR remake lesz ez.
Egyelőre nem mondta vagy írta egyik leak sem sajnos, hogy RPG lesz, csak reméljük, mert hát a név kötelez valahol egy masszív rpg tartalmat is.
Pár éve volt egy pletyka, ami szerint a Bethesda egy SW játékon dolgozik... Hát remélem, hogy vagy fals volt a pletyka, vagy nem a KotOR-t kapták meg/szerezték meg, egy életre elég volt a bugokból a félkész kotor2 esetében :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.25. 09:46:55
Szerintem inkább várható egy KOTOR remake, ami akár KOTOR1-2 is lehet egyben. Nem tudom.
Tippre ez lesz Trónok harcás Benioffék projektje.
KotOR II és TSLRCM és M4-78 EP honosítás
Az olvassel fájl utasításait kell követni, és úgy tökéletesen működik.
Sokadjára is nagyon szórakoztató volt. Szerencsére a fontosabb dolgokra mind emlékeztem. Most pedig jöhet a Sith Lords (szigorúan csak a Restored Content-el együtt).