Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Persze ha a monitorgyártás egy nagy professzorával beszélek, úgy fejet hajtok mondandód elött és mint mestertöl kérdem, a 60 vagy 85 MHz jobb-e 😛
Mivel az LCD monitorok csak az éppen változó képpontokat "rajzolják" ki újra, ezért nem vibrál, a hagyományos katódsugárcsöves meg folyamatosan újrarajzolja a képet, mert ugye a fény nem marad egy helyben.
LCD (lapos) monitorokon már nem annyira érdekes, mert az azok által gerjesztett képpontok lassabban tünnek el, mint a képcsöves monitoroké, igy az LCD-k alacsony értéken sem vibrálnak.
Elõrre is köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Töltsük le az internetet!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Segítenél? Nekem az a gondom, hogy amikor feltûntek a manusok akkor elsõre elhagytam a helyszínt, de utána vissza akartam menni megoldani az ügyet, de addigra már mindenkinek hûlt helye volt. Hogyan tudnám elérni, hogy ismét neki tudja kezdeni???
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Lenne egy kérdésem a Dantuini egyik küldetéssel kapcsolatban:
Amikor a meggyilkolt telepes ügyében kell nyomozni, kikérdezni a tanukat. Akkor az elején én elmentem onnan, hogy maj dkésõbb dolgozom rajta, de késõbb már nem volt ott senki.
Hogyan lehetne ismét nekikezdeni a küldinek???
Elõre is köszi.
most a dantooine-on vok mék megvizsgálni a romokat 😊
Kuss!-magyarázta.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a sith bázison hogy tom kinyírni azt a hülye fõsithet? folyton lebénítja vmelyik emberem aztán vígan levág
van vmi hatásostaktika ?
Kuss!-magyarázta.
a vulkar bázis tarison van, a felsõ csatornánál a rancor után.
ott kell megszerezni a bekeknek a swoop gyorsítót, amit a vulkarok elloptak
Kuss!-magyarázta.
nektek könnyû volt kinyírni azt a hülyét akitõl elcsórod a gyorsítókat?
nekem, amikor elõször játszottam, jól megszenvedtem, remélem most is vhogy áttom majd vinni 😊
Kuss!-magyarázta.
Amúgy az utóbbi három év legjobb RPG-jét játszod.
Kezembe került ez a progi szép szép de fénykardot hogy tudok készíteni, ja a lényeg hogyan leszek jeti?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
szerintem csak felrakod a Pecst és menni fog...
melyik pecs kell?
és ha felvan téve a gém, rápecselek, akkor utána még eltom indítani? vagy megkell crackelni ?
Kuss!-magyarázta.
egyszer már végigzúztam, még a régi Geforceommal, azzal gond nélkül ment.
most viszont ATI 9600XT-m van, vki el tudja mondani mit kell feltenni ahhoz hogy ne maceráskodjon vele a Kotor?
köszike elõre is
Kuss!-magyarázta.

Én is "csatlakoztam" hozzátok!Végigvittem a kotort!Csajjal és Jedi voltam!