Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A harcrendszer és az irányítás jobb is lehetne, de akkor is, szenzációs, pedig még csak nyolc órát játszottam vele. Milyen hosszú amúgy?
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Ha már nagyon idegesít, hogy valami nem megy, vagy lassan megy, végső lehetőségként töltsd le a KSE-t (kotor save game editor), azzal oszd újra a képességeidet, vagy adj magadnak néhány medpack-et, de ez tényleg csak végső megoldás.
Spread De Love!
A Taris-i pénzügyekhez:
- egykezes közelharci fegyvert hozol magaddal, ill. a csatlakozó szereplők adnak majd
- lőfegyvert nem érdemes venni, mert majd találsz, ill. a jobbakat a csapattagokká előlépő egyének hozzák magukkal
- páncélt legfeljebb az alsóvárosi kalmár-jellemtől lesz érdemes venni, de a fejleszthető páncél, idővel úgyis a legjobb lesz
- az aknákat mindig szedd fel és add el, ha nem kellenek (Mission, Droid)
- a fejleszthető dolgokat fejleszd, annál jobbakat úgysem fogsz találni, még boltban sem
- ha magas a karizmád és a meggyőző képességed, akkor kevesebbe kerülnek a dolgok, többet kapsz értük, ill. több jutalmat tudsz kipréselni a megbízókból
- legfeljebb a javításhoz és a számítógép manipulálásához kellő dolgokat vedd meg (és ilyet SOHA ne adj el), mert ezek használata több XP-t hozhat a megfelelő helyeken (azt ugye nem kell mondanom, hogy minden ügyletet az arra legalkalmasabb egyén végezzen, mert úgy lesz a veszteség a legkisebb)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.03.03. 10:07:36
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"The trees move. Do you not see it?"
Le tudok végül is bárkit nyomni Tarison a csapattal, csak hát fogy a gyógycsomag, mint a cukorka. De ha ez így természetes, akkor nincs gond.
Pénz is majd idővel lesz ahogy haladsz a sztoriban és ugyanígy jobb fegyverek is.
Gyógycsomagból is lesz majd jobb és több is (több helyen vehető és felszedhető már azon a területen is). Nem mint ha nem lehetne visszarombolni pár gombnyomással a főhadiszállásra ahová belépve azonnal gyógyul a karakter és csapata, azaz még csak gyógyításra sincs szüksége.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Iszonyat jó ez a játék, nem is tudom, hogy miért nem játszottam vele eddig soha. De van egy pár bajom.
A Tarison vagyok, most szabadítottam ki a vukit. A bajom az, hogy:
- kevés a gyógycsomagom
- kevés a kreditem (pedig zsugázom meg a huttoknak is melózom)
- szarok a cuccaim, fegyvereim
Hogyan tudnék kicsit tápolódni?
Köszi!
Csak összehasonlítás képpen: én általában az a fajta RPG játékos vagyok, aki nem skippeli a beszélgetéseket, elolvassa az extra információkat, megcsinálja az összes questet, stb... Ennek ellenére kb. fél óra után azon kaptam magam, hogy nem beszéltem senkivel a bolygón, nehogy adjanak még egy questet, és a párbeszédeket is azonnal elkapcsoltam, amint végigolvastam öket.
Ha a harcot szeretnéd, akkor sem ajánlanám: egy rész van, ahol harcolni kell, de nem valami nagy kihívás, és jóval hosszabb, mint amilyennek lennie kéne.
Összességében nagyon érzödik rajta, hogy ezt nem az eredeti fejlesztök csinálták. még ha az ötlet eredetileg az övék is volt.
windows 8.1-et használok és steames verzióm van mindkét játékból. a karakterválasztó képernyő után mindkettő lefagy, akármit csinálok. már crackeltem is őket, felraktam a widescreen patch cuccot, átneveztem a movies mappát, de semmi. legutóbb a virágbolti verziók windows 7-en még hibátlanul működtek...
mit lehet vele kezdeni? vagy ezen az oprendszeren ne is próbálkozzak?
Feltelepítettem az SWkotort, patcheltem 1.03-ra, crackeltem, magyarítottam minden jó, de nem jó a felbontás csak 800×600 meg 1024×768 van, 1366×768-as kéne és, amit nézegettem oldalak videókat egyik sem használt. Volt az a flawless widescreen az sem segített, valaki ide letudná írni ide, hogy pontosan mit kell és hogyan, hogy tudjak teljes képernyőn játszani? köszi!
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
crack kell ha steam exe-d van, nem oly' hihetetlenül nehéz megtalálni.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Meg van valakinek a magyarítás a játékhoz? Sajnos a magyarítások portál meghalt. Feltudnátok tölteni valahova? 😊
"Nulla tenaci invia est via"
kérdésem az lenne, hogy ipadre ugye kijött a játék, valahogy a magyarítást rá lehet "erõszakolni"? 😄
Valakinek vannak mentései? Kiírtottam a játékot, mert Win 7 alatt kidobált egy ponton, de most lehet orvosolható a probléma...
A Korriban-ra indultam (az ûrben kell lövöldözni, aztán a videónál kidob a játék), a Manaan, Taris, Tatooine, Kashyyk, Dantooine pályák megcsinálva. Nincs valakinek valami ilyesmi állás mentve? 😄 Vagy az is jó, ha kicsit elõrébb van...
Amúgy meg ha a Windowsba való kidobálásra is van ötlet várom, mert amit találtam még nem próbáltam...
köszi szépen
K.
újra szeretném játszani mind 2 kotor részt, melyik modokat érdemes leszedni, esetleg mûködik e velük a magyarítás ?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Visszatölteni már nem akarom.. de lehet az lesz a vége.
Viszont lenne is egy kérdésem, mert elakadtam félig-meddig:
A probléma ott van, hogy a droid 2000 kreditbe kerül, nekem meg van kb 600 😊 Nagyjából az összes küldetést megcsináltam már, a duelben legyõztem mindenkit, kivéve az illegálisat.
Eddig úgy játszottam a játékot, hogy kimaxoljam a "világos oldal"-t, tehát mindenhol mindenkinek segítek, adtok steam packeket meg pénzt, semmi olyat nem csinálok ami "dark side" pontokat adna.
Ez itt a probléma most: nem tudom hogy tudnám összeszedni ezt az 1400 kreditet. Ha megcsinálnák olyan küldetéseket, amik növelik a sötét erõ pontjaimat akkor pillanatok alatt össze tudnám szedni: kihívhatnám deathmatchre az utolsó emberkét, megölhetném azokat az embereket akikre Zax vérdíjat tûzött ki, és végsõ soron megfenyegethetném a Droid árust is hogy adja ide a droidot ingyé különben baj lesz... de ha már eddig így jászottam akkor nem akarok "sötét" dolgokat csinálni, azt majd a következõ végigjátszásnál akarom.
Van valami ötletetek mivel lehetne még a pénzt összerakni? Én úgy látom csak a kártyajáték maradt, de ott meg max 40 a nyeremény... beleõszülnék mire 1400 kreditet ott összeszednék.