Logitech Wingman Formula GP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy eladó formula force GP kormányom ffb motor nélkül.
Hibátlanul használható, csak nem "ráz" :)
Akit érdekel írjon privit!
Z
Volna egy kérdésem. Nemrég költöztem, és a költözés során elkutyulódott a tápegység a Wingman FF GP kormányomhoz. A kérdés, hol tudnék ilyen tápegységet beszerezni? Külföld is szóba jöhet.
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Nekem is lenne egy gondom. Van egy ilyen kormányom. F1 2011 -el tolom, de a gyorsulással nem ok.
Billentyûzettel fél kör alatt(nem gizdulás:D) elsõ vagyok sima gp-be és ahogy kell 7-es fokozatig gyorsul, viszont pedállal nem. 4, max az 5-ös sebességi fokozat, és így mindenki megelõz... Feltettem hozzá a progit, kalibráltam, de semmi... Bármit csinálok, tövig nyomom nem gyorsul fel max.. Vki vmi ötlet?
https://www.facebook.com/vass.zoltan
Ha jól sejtem, a pedál része nem különbözik a pirosétól. Annál pedig le kell szedni a négy tappancs közül kettõt és azok alatt is van még csavar.
Logitech Wingman GP kormányom van még 2004-ben vettem.
Nem vibrációs még a kormány belsõ része sárga.
Az a gondom hogy amikor elkezdek játszani kb. 2percig mûködik rendesen.
Utána kilépek Sajátgép-->Vezérlõpult-->Játékvezérlõkbe belépek.
Balra teljesen elfordítom a kormányt : 100%-ot ír ki.Jobbra teljesen elfordítom a kormányt 57%-ot ír ki.Kihúzom az USB-t újra bedugom megint elfordítom jobbra ameddig lehet 100%. Elkezdek játszani 2 perc és megint nem jó. Mi lehet a gond?
Formula Gp kormányom van, és hiba lépett fel.Amikor egyenesben van a kormány,irtózatosan vibrálni kezd,és jobbra-balra kormányoz(a játékban).
Már 2 éve megvan,1 évet használtam,de még nem volt nagyobb bajom vele.
Please,aki tud, az segítsen!
<#help>#help>
Nekem is ilyen "cuccom" van, és szerintem árát tekintve egy vasárnapi rallysnak vagy egy Need for speed- hez tökéletes, de a fanatikusoknak mindenképp a MOMO kell.
Figyelembe ajánlom: 2004-es GAMESTARBAN kiváló minõsítést kapott, pedig már ekkor sem volt új termék!
A Dirt demojával kipróbáltam, szerintem élvezhetõ vele, csak nekem túl "reális" az irámyítás:)
Szerintem kalibráld újra, ha fenn van a driver.
ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
amugy ez nem momo topik.. altalaban ha ilyen peodblemam van akkor formatalok.
De van egy bajom vele. A kanyarodás mindig késik, és ez nem túl jó, fõleg a Most Wantedben. Ez gyárilag ilyen, vagy van rá megoldás?
en 2 honapja az utolsot hoztam el egy kiskerbol es ott azota sincs,ugyhogy aki talal meg ilyet az szerencsesnek mondhatja magat

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Momo-t nem kell amugysem bemutatni az autoversenyek világábol (forma1, rally stb)
Ezért nálam is balra húz a NASCAR-2003-ban.
A MAFIA volt eddig a legnagyobb élmény vele...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Na ezaz hogy én meg szimetrikus függesztéssel húz balra....bár a Joyom már más játékokban is bekavart lehet itt is ez a baja
http://druglord.buzz.hu/ ;)