Mixelõ Progik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Sony ACID-del készült, 2007-ben:
Tracklist a videón, various artists, közepes tempó: "i2k'007...Party MiX 2007 (Short Edit) 08:21"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tracktor DJ v1.0-val készült, 2007-ben :

i2k'007...Aerobik Megamix (Volume 01, 2007)

Track lista: videón
Infók: a leírásban

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Reaper a király!!!

---------------------------------------------------------------
csekkold a csatornám
http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en
CSÁKÓ MONDANA NEKEM VALAKI EGY FAXA OLDALT AHONNAN LEHET LETÖLTENI MIX PROGIT?????PLS...........!!!!

Itt Hogykeell letölteni filmeket?
XenonIceX
hát azért köszi

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Dj Faustus
Nagyjából semelyikkel.
Ugyanis a számítógép nem tud különbséget tenni a különbözõ hangszerek/hangszinek közt; a jobb-bal csatorna egymásból való kivonása meg pont az ellenkezõjét csinálná - persze azt se 100%-os hatásfokkal.

XenonIceX
melyik progival lehet teljesen a levenni az alap zenét és csak a hang maradjon aminek ne nagyon romoljon a minõsége már próbáltam pcdj-vel , Dance Ejayel meg VDJ vel de semmi

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

techno mixféleséget lehet vmilyen progival csinálni?
ha igen mi a neve?
thx

hy vki nem tud mondani oldalt ahonnan lehet letölteni mix progit meg köszöném????? please help me!!!
Tetsuo
Úgy olvastam h TB-303. Úgy örültem, mint majom a farkának aszt rájöttem h nem azaz. 😞

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

én ezzel mixelek:

2db Technics SL1210MK2 + 1 db BehringerMX200 + 2 db Shure N44G pickup + 1 db Sony MDRVDJ500 fejhallgató

Ajánlom minden mp3djnek ezt a konfigot 😛

urban_breakdown_2004

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

fgp303
Hali!

Van egy-ket felesleges cuccom zenelni: Motu 1224 hangkartya (24bit 48kHz, 8 analog in, 10 analog out 'mind szimetrikus', AES/EBU in/out, world clock in/out, kulso rackes cucc) 169e, ket 1224 interfaccel 249e, kulon csak az egyik interface 115e. Emagic Audiower 8 hangkartya (16bit 48khz, 2 analog in, 8 analog out, SPDIF digitalis in/out, OSX alatt is mukodik) 65e, Roland MC-303 Groovebox 45e, Waldorf Microwave 75e, DBX 262 Project1 compressor 25e. Tel.: 06209759650

u.i.: ja es egy csomo bakelit is

sorry az Offtopic-ert lemcsik
Szerintem meg a Traktor DJ Studio progi a legjobb a mixelesre!
MerlinW
atomix mp3, rebirth

[merlinw.org]

BADE
Olyan progikat keresek,amelyekkel jó hangeffekteket lehet bemixelni a számokba.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2