Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Megdöbbenve értesültünk arról, hogy a múlt heti UTE – Újpest FC megbeszélés után, az ÚFC vezetősége fittyet hányva a társasági szerződésben foglaltakra, illetve az UTE korábban kiadott nyilatkozatára, a mai, hétfői napon jogosulatlanul, teljesen egyoldalúan, szándékosan törvényt sértve, a szurkolói véleményeket figyelmen kívül hagyva, megváltoztatta klubunk 132 éves hagyományát!"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De igaz, nem nekem kell tetszenie. Majd úgy járnak, mint az Everton, hogy újra kell tervezni az új logót, mert a szurkolóknak nem tetszett 😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Egyébként végignéztem a meccset, úgy hogy nem tudtam az eredményt, RENGETEG helyzete volt a vasasnak, és egyáltalán nem volt a levegőben hogy a beitar valaha is gólt lő. Egyébként nem kérdés hogy a vasas fog továbbjutni, inkább az elvesztegetett coeff pont miatt lehet keseregni. Ezeket hazai pályán 4-5 góllal fogjuk elverni. Jah beállt az a N-betüs 38-éves premier ligás játékos, onnan kezdték el kapdosni a gólok, őt kell jó rendesen lerugni és no para.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bietar - Vasas 93. perc 4-3
A Magyar foci újabb csodája... Gondolom itthon egy x-el simán kiesnek majd.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hát ezt nem is mondhatja el magáról minden csapat...
Az én véleményem is hasonló <#ravasz1>#ravasz1><#nevetes1>#nevetes1>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Jonathan Heris
„Mint már mondtam, szeretem a kihívásokat. Ambiciózus csapathoz kerültem, amely a lehető legjobb eredményt szeretné elérni a bajnokságban – ecsetelte a PAFC-hoz szerződését Jonathan Heris a pfla.hu-nak. – Vezetőedzőnket, Pintér Attilát kiváló szakembernek tartom, és mindent egybevéve is tetszik, amit a Puskás Akadémia képvisel."
„Nagyszerűek az első benyomásaim, eddig tényleg minden »kerek«. Örömmel kapcsolódtam be a munkába, nagyon tetszenek az edzések, a srácokkal is minden rendben, egyszóval kitűnően érzem magam. Remek csapatunk van, apait-anyait beleadva dolgozunk azért, hogy összeálljunk a bajnoki rajtra, és noha nem szeretek jósolgatni, azok alapján, amit eddig tapasztaltam, azt is el tudom képzelni, hogy az élmezőnyben végzünk."
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
-Kevés idő volt a felkészülésre
-Sok távozónk volt
-Az új igazolásokat még nem sikerült tökéletesen beilleszteni a játékrendszerbe
-Nagyon meleg volt
-Sokat kellett utazni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Vidi-Balzan (malta)
Vasas-Beitar Jerusalem (izrael)
Fradi-Jelgava (lett)
4/2-re tippelek,a Vidi meg a Fradi tovabbjut
Majd jön valami "siker" és ez a szégyen is el lesz felejtve, mint az eddigiek...
nyert. nem is akárhogy 😊
Persze egy egykori lengyel gólkirály, aki jelenleg is jó formában van, meg egy horvát gólkirály be se fér😄
Ez hogy jött ki?
Tétmeccseken, vagyis a VB-selejtezőkön +1-es a gólkülönbség, ha hozzávesszük a két barimeccset (svédek, oroszok: 0-2, 0-3), akkor is csak -4. De ez utóbbiakat felesleges belevenni, mert Storck szándékosan erős ellenfelekkel szeret felkészülni, nem úgy mint pl. Egervári.
De semmi nem lehet elég jó magyarázat a tegnapi szégyenre, ugyanis a két csapat között elviekben 5 osztály különbség van (!!!). Magyarul ezt edző nélkül is hozni kellett volna, szimplán tudásból. Ennek a vereségnek egyszerűen semmilyen körülmények között nem lett volna szabad bekövetkeznie. Elég sötét jövő elé nézünk, ha ez így folytatódik. Márpedig 2016 vége óta komoly 0-9-es gólkülönbséggel állunk, ami tényleg az utolsó kalapos országok jellemzője. Mindezt egy EB-siker után.
Nem csodálkozom, hogy az egész világ röhög rajtunk. Az égő volt, amit a románok ellen műveltünk Bukarestben a 0-3-as meccsen. Az égő volt, ahogy a hollandokat lenyócegyeztük. Ez viszont azoknál is sokkal rosszabb.
Utoljára szerkesztette: argo001, 2017.06.10. 11:53:28
"A Trollfocin az egyik admin jelezte, hogy a recepciós akinél becsekkoltak a szálláson, ott van a pályán ..." 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB