Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
Azért nem az előző címer volt 132 évig folyamatosan 😊

bakkerman
Az a 132 eves hagyomany mar evek ota seggbe lett szurva azzal,hogy egy magyar szinten is kis csapatta,jelentektelenne degradalodott az Ujpest. Derbi ide vagy oda (de mar az se a regi). Ez a logo mizeria csepp a tengerben.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
Lol 😄
"Megdöbbenve értesültünk arról, hogy a múlt heti UTE – Újpest FC megbeszélés után, az ÚFC vezetősége fittyet hányva a társasági szerződésben foglaltakra, illetve az UTE korábban kiadott nyilatkozatára, a mai, hétfői napon jogosulatlanul, teljesen egyoldalúan, szándékosan törvényt sértve, a szurkolói véleményeket figyelmen kívül hagyva, megváltoztatta klubunk 132 éves hagyományát!"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
hazudozni nem szép dolog, főleg ilyen hajlott korban...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

De nekem a Juve új logója/címere is tetszik... <#duhos2>
LasDen
ne különcködj má...

nekem tetszik
ez nem címer, hanem logó, de annak is szar
passatgt
Szerintem meg pont nem nekik kell, hogy tetszen. Meglévő szurkoló nem fog elpártolni tőlük azért, mert megváltozott a címer, viszont egy ilyen logóval sokkal könnyebb egy brandet felépíteni, ami meg új embereket tud megszólítani.

LasDen
Na a Juve logója is röhej 😄
De igaz, nem nekem kell tetszenie. Majd úgy járnak, mint az Everton, hogy újra kell tervezni az új logót, mert a szurkolóknak nem tetszett 😄

passatgt
Juventus új logója?
Egyébként itt is maradt régi vonás, pl a horgony megmaradt.

LSSAHPAUL
Nem az a lényeg hogy neked vagy nekem tetszik hanem hogy az ute szurkolóknak nem tetszik, ezt közölték is a vezetőséggel, igéretet kaptak hogy nem változtatják meg erre mégis, ráadásul ez a 3 közül a legnevetségesebb 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LasDen
nekem nem tetszik. letisztult és szép dizájn önmagában, de szerintem egy foci csapat logójának nem ilyennek kéne lennie. Nem erre kéne törekedni. Kell frissíteni a logot és modernizálni, de nem ilyen drasztikusan... Példának ott az AtMa új logója. Szép új a régi vonások megtartásával. Inkább ilyesmire kéne törekedni

passatgt
Nem valószínű

bakkerman
Szerintem ezt egy 14 eves gyerek aki mar legalabb egyszer elinditotta a photoshopot összerakja.

passatgt

Nem vagyok Újpest szurkoló, csak designer szemmel tudom nézni, de szerintem jobb, mint volt.

LSSAHPAUL
Ha az volt ha nem tuti vizsgálni fogják, és amilyen szerencsétlenek megállapítja az uefa hogy 'túlkönnyen kapták' a golókat.
Egyébként végignéztem a meccset, úgy hogy nem tudtam az eredményt, RENGETEG helyzete volt a vasasnak, és egyáltalán nem volt a levegőben hogy a beitar valaha is gólt lő. Egyébként nem kérdés hogy a vasas fog továbbjutni, inkább az elvesztegetett coeff pont miatt lehet keseregni. Ezeket hazai pályán 4-5 góllal fogjuk elverni. Jah beállt az a N-betüs 38-éves premier ligás játékos, onnan kezdték el kapdosni a gólok, őt kell jó rendesen lerugni és no para.

bakkerman
Az elso gol inkabb,a 2. az reszben szerencses gol volt hogy jol talalta el a csavo. De a Beitar goljai 1-3 utan nagyon kilognak,megha a meleg meg a faradtsag erv lenne a Vasas mentsegere,de konyorgom ok profi sportolok,elvileg csucsra vannak jaratva fizikalisan,minden szuper cuccot megkapnak,etrend,es egy kis melegtol osszeesnek junius vegen? Neee...

bakkerman
De ilyenkor meg azon is kurvanagy odds van,hogy over golra raknak. 87. percben megtolni 1-3-nal egy over 5,5-öt siman 10-es odds korul van,az "csak" 2-3 ezer euroval megtolva is minimum 20-30 ezer euro

passatgt
És a 2 Vasas gól nem volt vicc?

bakkerman
2.-3.-4. Beitar gol az a vicc kategoria,tobb Vasas player is olyan helyzetben volt hogy ha akarnak,akkor odalepnek,csusznak,barmit csinalnak,megha pirosat is kapnak de nem lesz gol. Vagy ok maguk adtak le, mert nem akarnal nyaron mar utazgatni,eleg a bajnoksag,vagy tenyleg ezt "útközben" valakik megfogtak oriasi oddsal

Jim Morrison
biztos megint nehéz volt a levegő <#hehe>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
Szerintem ilyet baromi nehéz szándékosan végrehajtani. Simán ilyen balfaszok voltak és elfáradtak a végére, 80. perc után már alig kaptak levegőt néhányan...

bakkerman
Es a golokat elnezve ezt vizsgalni is fogjak az UEFA-nal,ha nem is most de ebbol a meccsbol 1 even belul komoly ügy lesz

bakkerman
500-as odds volt a 87. percben a hazai gyozelemre. Valakik ma nagyon jol jartak. Ez bunda volt az kurvaélet

Jim Morrison
az igen. Így jött a tippmix biztos

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Beitar - Vasas 88. perc 1-3.
Bietar - Vasas 93. perc 4-3

A Magyar foci újabb csodája... Gondolom itthon egy x-el simán kiesnek majd.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

LasDen
"Ambiciózus csapathoz kerültem, amely a lehető legjobb eredményt szeretné elérni a bajnokságban..."

Hát ezt nem is mondhatja el magáról minden csapat...

Jim Morrison
😄

ReszegKoldus
"azok alapján, amit eddig tapasztaltam, azt is el tudom képzelni, hogy az élmezőnyben végzünk"

Az én véleményem is hasonló <#ravasz1><#nevetes1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
a felcsút friss akadémistája,vagy na igazolása
Jonathan Heris

„Mint már mondtam, szeretem a kihívásokat. Ambiciózus csapathoz kerültem, amely a lehető legjobb eredményt szeretné elérni a bajnokságban – ecsetelte a PAFC-hoz szerződését Jonathan Heris a pfla.hu-nak. – Vezetőedzőnket, Pintér Attilát kiváló szakembernek tartom, és mindent egybevéve is tetszik, amit a Puskás Akadémia képvisel."
„Nagyszerűek az első benyomásaim, eddig tényleg minden »kerek«. Örömmel kapcsolódtam be a munkába, nagyon tetszenek az edzések, a srácokkal is minden rendben, egyszóval kitűnően érzem magam. Remek csapatunk van, apait-anyait beleadva dolgozunk azért, hogy összeálljunk a bajnoki rajtra, és noha nem szeretek jósolgatni, azok alapján, amit eddig tapasztaltam, azt is el tudom képzelni, hogy az élmezőnyben végzünk."

<#worship><#worship><#worship><#worship>

LasDen
sorrendben vagy választani kell?

passatgt
Nyilatkozatok estére:
-Kevés idő volt a felkészülésre
-Sok távozónk volt
-Az új igazolásokat még nem sikerült tökéletesen beilleszteni a játékrendszerbe
-Nagyon meleg volt
-Sokat kellett utazni

polluxware
kiskundorozsmáról<#eplus2>

ReszegKoldus
Legújabb "akadémista" 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
Honved-Hapoel Beer Sheva (izrael)
Vidi-Balzan (malta)
Vasas-Beitar Jerusalem (izrael)
Fradi-Jelgava (lett)

4/2-re tippelek,a Vidi meg a Fradi tovabbjut

polluxware

ReszegKoldus
Még bírjátok ki egy kicsit, most már tényleg csak néhány stadiont kell építeni és jönnek az eredmények <#nevetes1>

Majd jön valami "siker" és ez a szégyen is el lesz felejtve, mint az eddigiek...

Jim Morrison
U21
nyert. nem is akárhogy 😊

Effe88
Hát ez az. Még mindig ott tartunk, hogy azok játszanak akik nincsennek is játékban. Perceket vagy még annyit se játszanak a csapataikban.
Persze egy egykori lengyel gólkirály, aki jelenleg is jó formában van, meg egy horvát gólkirály be se fér😄

Viszont ilyen szériánk még sosem volt, hogy 4 egymást követő meccset elbukjunk, úgy, hogy nem rúgunk gólt. Mi a francnak mosdatni a csapatot még ilyenkor is? Az EB óta nem nyújtottak értékelhető teljesítményt, az egyetlen jobb meccsünk a Svájc elleni 3-2-es vereség volt. A lettek ellen, meg Andorra ellen is szinte csak lötyögtünk. Persze a tegnapi teljesítményünk mindent alulmúlt. Mindent.

közvetlenül a svédek előtt pár nappal rúgtunk egy 4-est Andorrának, egy hónappal korábban meg 2-2-t a letteknek és a svájciaknak.

Svédek ellen 2-t kaptunk, aztán a portugáloktól, az oroszoktól 3-3-t, majd Andorrától egyet. Add össze.

"2016 vége óta komoly 0-9-es gólkülönbséggel állunk"

Ez hogy jött ki?
Tétmeccseken, vagyis a VB-selejtezőkön +1-es a gólkülönbség, ha hozzávesszük a két barimeccset (svédek, oroszok: 0-2, 0-3), akkor is csak -4. De ez utóbbiakat felesleges belevenni, mert Storck szándékosan erős ellenfelekkel szeret felkészülni, nem úgy mint pl. Egervári.

Tyler1
Még mindig aktuális

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Storck vezetésével eddig is nyeltük a gólokat, de legalább a támadójátékot is sikerült kinyírnia. Mondjuk azzal nem jutunk előrébb, ha urambátyám alapon támaszkodunk a Gyakadémiára.

De semmi nem lehet elég jó magyarázat a tegnapi szégyenre, ugyanis a két csapat között elviekben 5 osztály különbség van (!!!). Magyarul ezt edző nélkül is hozni kellett volna, szimplán tudásból. Ennek a vereségnek egyszerűen semmilyen körülmények között nem lett volna szabad bekövetkeznie. Elég sötét jövő elé nézünk, ha ez így folytatódik. Márpedig 2016 vége óta komoly 0-9-es gólkülönbséggel állunk, ami tényleg az utolsó kalapos országok jellemzője. Mindezt egy EB-siker után.

Nem csodálkozom, hogy az egész világ röhög rajtunk. Az égő volt, amit a románok ellen műveltünk Bukarestben a 0-3-as meccsen. Az égő volt, ahogy a hollandokat lenyócegyeztük. Ez viszont azoknál is sokkal rosszabb.
Utoljára szerkesztette: argo001, 2017.06.10. 11:53:28

LSSAHPAUL
Ezt nem lehet arra fogni hogy fiatalok játszottak, és még azt se mondanám hogy nem hajtottak. Skill van, mert különben nem játszanának ott ahol. Aki mi maradt ami miért így játszottunk és örök szégyent hoztak ránk? Edző. Eddig mákja volt, Geráék lehozták maguk a meccseket, de már nincsenek itt az öregek, ahogy Dzsu is mondta magára maradt, most kellett volna az edzői utasítás, taktika és kiderült hogy ez a Storck egy szélhámos.

AnuluWork
A nap kommentje:
"A Trollfocin az egyik admin jelezte, hogy a recepciós akinél becsekkoltak a szálláson, ott van a pályán ..." 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

bakkerman
Visszaszivom amit tegnap irtam Dzsudzsakra,nem láttam már a meccs utáni interjúkat...