MayDay

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nem volt drága mert egyik spanom szerzett 2 jegyet, így meg fõleg jó volt <#vigyor2>
De én akkor is mentem volna ha nem kaptunk volna belépõt.
Nálam a 2005-ös volt az elsõ, és felejthetetlen élménnyel áldott meg.
A 2006-ost kihagytam, de az ufóba (sportaréna) amúgy se volt kedvem annyit fizetni, meg az már kissé drágább volt.

Egy biztos, a Hungexpo-nál sose lesz jobb helye, ha valaha még lesz...

Igen a petívió tényleg marhaság csak azért linkeltem be mert véltlenül rátaláltam.

Nekem a tavalyi volt az elsõ maydayem (lehet, hogy az utolsó is <#szomoru1>)és nekem tetszett nagyon. Azért jó lenne ha összehoznának valamit. A mostani német az elég jónak tûnik dehát az egy kicsit húzós lenne anyagilag.
atee20
az valahogy nekem is jobban tetszett..a sportarenaban nem lehetett annyi termet csinalni.....ha 5000-6000 ft korul meg tudnak szervezni biztosan meglenne a 13000 partyarc

"8000ft-os jegyar"

Ezért kéne visszatenni a HUNGEXPO-ba.

Ez a peticio egy elég nagy butaság...

atee20
azert mert nem volt nyereseges a mult even, mivel ''csak'' 8800 an voltak ra kivancsiak a vart 13000 helyett.azert is rendeztek a sportarenaban hogy egy szinvonalasabb buli legyen...normalis wc-k..ruhatar...bufe stb.a line up ra sem lehetett panasz meg hangerore...s tilusok is valtozatosak voltak.....csak egy a bibi.....a 8000ft-os jegyar...nem mindenkinek telik ra megha egy evben egyszer is van...a velemenyem az hogy mar csak a hyper meg a bonusz marad a nagy partyk kedveloinek...vagy lehet menni kulfoldre ;''tessek kerem nem muszaj maradni,el lehet menni magyarorszagrol'';.....u.i. menjenek a picsssssaba

mi a retkes életért nemlesz mayday? Az volt az egyetlen hely ahol franko partyk voltak évrõl évre, bezzeg bipsi ünnepeket megkell ülni, komolyan ez az ország szánalmas

Na az elõbb nem pont azt a linket szúrtam be amit akartam, bocs. Erre ezt nézzétek meg: Parádé 2007 felhívás / petíció
A berlini??? Az már újra megy, tavaly is volt, nem inkább a Budapest parádét akartad írni? Mert az idén nem lesz már az tuti, csak bónusz! BP hír
A parádéra indult egy petíció is, ha gondoljátok írjátok alá. Parádé 2007 petíció
A mayday meg szerintem is sanszos arra, hogy nálunk nem lesz idén
atee20
up....

Félõ, hogy ez is arra a sorsra fog jutni, mint a Berlini Love Parade.

Szevasztok!Nem tudna valaki infót adni,hogy lesz idén is Mayday szerény kis hazánkban,mert én már nagyon várom,de még nem találtam semmi infót róla!I LOVE TECHNO
Nem sanszos, hogy lesz több Mayday nálunk... <#nemtudom>

Elég bukta volt a 2006-os és úgy tudom, hogy a szervezõ brigádban is vannak gondok...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Idén már nem adja le a Rádió Deejay! <#rinya><#rinya>

Narcotic Syntax
hát igen sokkal komolyabb line up ez mint a bp-i..

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

u.i. : Hot X a vendégkönyvébe írta, hogy ez lesz a 22-i hyper lesz az UTOLSÓ hyper ebben a formában...
asszem lesz mit hallgatni 30-án, íme a német mayday line-up-ja akit érdekel, lehet csemegézni:

Mainstage:
!!The Prodigy (live)
Westbam & Band (live)
Members of Mayday (live)
Bhooka Shade (live)
Lexy & K-Paul (live)
Anthony Rother (live)
Paul Van Dyk
Chris Liebing
Ferry Corsten
Marco Bailey
Takkyu Ishino
Tom Novy
Gregor Tresher
!!Dominik Eulberg
Karotte
Reason
Hardy Hard
Felix Kröcher (na õ hogy jön ide)

Mixery Stage:

The Disco Boys
Moguai
Sharam Jey
Kai Tracid
Tomcraft
Adam Sheridan
Zuhouse Rockers

Jägermeister Stage (bárcsak innen is lenne majd hallható anyag):

Northern Lite (live) (tavaly nagyon megfogott, kár hogy hozzánk idén nem jöttek)
Einmusik (live)
Jesper Dahlbäck
Superpitcher
!!Oliver Koletzki (õt is deszívesen hallanám :|)
Moonbootica
Dero
Leon Segka
Men At Arms
köszi!
JAST
Felipe

http://rapidshare.de/files/15940043/Felipe_-_live_at_mayday_2006-Hungary.mp3.html

Collins And Behnam Live @ Mayday Budapest 18.03.2006

http://rapidshare.de/files/15958773/_Mayday_Hungary_2006__Collins_And_Behnam_Live___Mayday_Budapest_18.03.2006.mp3.html

Members Of Mayday Live @ Mayday Budapest 18.03.2006

http://www.megaupload.com/?d=9D1CZER7

Marco Bailey Live @ Mayday Budapest 18.03.2006

http://rapidshare.de/files/15963215/_Mayday_Hungary_2006__Marco_Bailey_Live___Mayday_Budapest_18.03.2006.mp3.html

Newl Live @ Mayday Budapest 18.03.2006

http://rapidshare.de/files/15967687/_Mayday_Hungary_2006__Newl_Live___Mayday_Budapest_18.03.2006.mp3.html

Secret Cinema Live @ Mayday Budapest 18.03.2006

http://www.megaupload.com/?d=N65F0C6F

Takkyu Ishino Live @ Mayday Budapest 18.03.2006

http://rapidshare.de/files/15992792/_Mayday_Hungary_2006__Takkyu_Ishino_Live___Mayday_Budapest_18.03.2006.mp3.html

Valentino Kanzyani Live @ Mayday Budapest 18.03.2006

http://rapidshare.de/files/15994610/_Mayday_Hungary_2006__Valentino_Kanzyani_Live___Mayday_Budapest_18.03.2006.mp3.html

Westbam Live @ Mayday Budapest 18.03.2006

http://rapidshare.de/files/16000439/_Mayday_Hungary_2006__Westbam_Live___Mayday_Budapest_18.03.2006.mp3.html

Hot X Live @ Mayday Budapest 18.03.2006 part 1 + part 2

http://www.megaupload.com/?d=JFTCHPD8

Luke Slater With Drummers Live @ Mayday Budapest 18.03.2006 part 1 + part 2

http://rapidshare.de/files/16007339/Luke_Slater_With_Drummers_Live___Mayday_Budapest_18.03.2006.rar.html

Misa Salacova Live @ Mayday Budapest 18.03.2006 part 1 + part 2

http://www.megaupload.com/?d=SA80PBAM

phall

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Agy Halott
nahh meg kerek 10 olyan szavazatot, aki nem ebben a honapban regelt az sg-re és feltoltom nektek!
prezi

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Sáry
én is szavazok

1 szavazat 😊
Agy Halott
sziasztok! Mint látom nem tudtok belépni a torrent oldalakra mert nincs regelés és ezért a 2006-os MayDay-mix-et sem tudjátok letölteni. arra gondoltam, hogy ha !SOKAN! kéritek, akkor akár ftp-re is felnyomhatom nektek és ingyé leszedhetitek!
Szavazatok kérek! Minimum 10-15 embernek már megéri!
fluga
nemtudom, de még azt akartam írni, csak elfelejtettem, hogy egy darab kidobóval nem találkoztam, a staff pedig normális volt, de lehet hogy ez csak a "crew" felirató nyakbaakasztónak, ill a fehér karszalagnak szólt..<#beka3><#nyes>
nekem annyira tetszett a cucc, hogy bár a vipre is felmehettem volna eszembe sem jutott..
szerintem jobb volt a helyszín mint a pavilonok. sokkal igényesebb, egy ilyen bulihoz illik. a hungexpo kicsit "szigetes"😊

VinylToy
A 828-as link miért nem jó?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

az endlessen sincs... nincs vkinek egy meghívója esetleg? (már ha egyáltalán olyan rendszerbenmûködnek most)
prezi
htx -.-

háát kicsit felemás érzéseim vannak a bulival kapcsolatban: a technika nagyon jól meg lett oldva, gyönyörûen kihasználták a hely adta lehetõségeket. Az elõadókból számomra 3 kiemelkedõ volt: Luke Slater (a dobossal közösen fergeteges zenei showt produkáltak), Secret Cinema egy egészen káprázatos live acttel, és Takkyu Ishino aki szintén különleges szettet játszott. Tehát a buli mindent összevetve nagyon jó volt, csak vmi hiányzott nekem az egész buliból, lehet hogy csak a helyszín volt szokatlan, de lehet hogy csak simán rossz hangulatom volt.

u.i.: egy-két kidobó elég komoly módon volt paraszt. csak szerintem, vagy nektek is volt ilyen benyomásotok?
fluga
majomparádé: reigsztrálás nincs. ollé.

JAST
csõcs! sry ha már volt: mayday hungary 2006 settek

Agy Halott
MAJOMPARADE
ENDLESS
Jó töltögetést!
prezi
link pls

fluga
a búgás sajna erõsítési hiba volt, akárhány emberrel beszéltem, mindegy hogy neten vagy rádión hallgatta, a búgásott volt. techinka rulz.

Agy Halott
VinylToy-nak igaza van!

prezi - akkor lehet tolteni!
prezi
kell -.-

VinylToy
szerintem sávszélesség kérdése, illetve program beállítás.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Petka
Hogy sikerült felvenni? 😄 Nekem kb 2 percenként megszakadt, meg hát elég trágya volt. Kis búgás.... 😄D nemgááázz 😄DDD

Majomparádé - Endless (torrent oldal)
fluga
ó
mijazaz mp és e??

Agy Halott
Hy! A tegnapi Rádió-DeeJay / MAYDAY-Exclusive 10 órás mixet felvettem mp3-ba és le lehet tölteni, aki akarja! Feltettem az MP-re és az E-re! TÖLTSÉTEK!
fluga
na gyerekek megvolt szép volt megérte jóaz. nem volt tömeg (olyan agyontaposós mennyezetrõl izzadtság csöpögõs)viszont remek szellõzés, de azért nem volt túl hideg sem, elvileg cigizni nem lehetett bennt, a "tûzszünet" tartott vagy 10ig, aztán mindenki rágyújtott már bennt is, de nekem nem tûnt fel hogy cigi füst lett volna. a piák többékevésbé a szokásos szinten voltak, sõt, csak az volt idegesítõ, hogy a "power recycling" jegyében nem adtak ki pezsgõs üveget, hanem kitöltötték neked mûanyag pohárba....dettó a redbullnál. na mindegy, itt van ojrópa, örüljünk😊 a zene is rendben volt szerintem, bár Nyuszi sokkal kevesebbett hozott mint vártam volna, talán meg kellett volna cserélni Budaival😊) aki viszont odatette a tekergetést de addigra már csak a legelvetemültebb versenyzõk tudták ezt mozgással is értékelni, a többiek visítottak mint a malacz.
a többiek is megtették amit lehetett, igaz westbamig csak üldögéltünk és alapoztunk, de aztán a technoguru már nekünk is belevarázsolta a boogeyt a lábunkba, mentünk is be az elsõ sorokba, középre, ahol meglepõen nem voltak százezeren, egész jól elfértünk, és a hangcucc is megmutatta amit tud. meg persze a hibáit is. néha a komolyabb bassoknál úgy éreztem, hogy vagy most kiszakad a membrán és egy szép röppályát leírva homlokon csókol valakit, vagy pedig azt éreztem, illetve hallottam hogy rettenetesen dobozhangja van. ezt leszámítva egész jó volt a hang is. mire jó a cigifüst? pl lézerrel megvilágítva baromi jól néz ki, nézegettük is egy darabig, aztán jött collins és behnam akik hoztak egy formát, amit nem fogunk beírni a nagykönyvbe, dehát lenyomták a tavalyi himnuszt is, az piros pont. japó haverunk szerintem valami eggészen fergetegessel köszönt be a hallójáratokon, nem lehetett leállni. members of mayday..háát én nem tudom mit keresett az a 20vonagló ember a szinpadon, de igen szánalmas látványt nyújtottak...errõl ennyit elég is. talán ha egyszer az enter the arena-t is lejátszanák örülnék. najó sonic empire azért dícséretes volt. aztán a jó öreg marco, akiben nem kellett csalódnunk, az én lábamból kihúzta az utolsó maradék energiadarabkákat is, ami még kitartott nyusziig, de aztán (legalábbis nálunk) jött a "Nagy Tsütsch" és lazítottunk egyet, regenerálódtunk, ami annyira jól sikerült hogy fel sem tudtunk utána állni. a folyón túlra a megszokás kedvéért átnéztünk, de eddigre már bezárt a red pulse, és az amúgy eddig viszonylag normális, fiatalokból álló banda kezdett felhígulni mindeféle aljanéppel, kafferokkal, hasonlókkal, úgyhogy én a távozás ilyenkor igencsak rögös mezejére léptem. summa almárium, a helyszín jó volt, a technikai feltételek magasan jobbak mint a hungexpos pavilonoké, ruhatár gyors pontos korrekt, wcbõl volt sok és többé kevésbé tiszták, gyorsan be lehetett jutni és én úgy vettem észre hogy nem volt semmi olyan kellemetlenség ami beárnyékolta volna ezt a szép március estét. úgy gondolom ezek mind ellensúlyozzák azt, hogy csak két terem volt. úgysem tudunk egyszerre öt helyen igaz?

prezi
tud valaki adni linket live ?!

akyyy
mét van banon?😮

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Falabu
Hát bizony nem szép, de 1x van mayday aki meg annyira hülye hogy nagyon (10x) az meg haljon meg(képletesen értve a meghalást)!

Eszembe jutott "hájper openeer", mikor 7 körül a nap kezdett feljönni és az emberek arcvonásai láthatóvá váltak! jóaz😄

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

háát én is jobbra számítottam, mondjuk az eredeti himnuszokat meg se közelítik. sztem a legjobb még mindig a Culture Flash😊
Newlt nem tudom mi a francnak teszik be 4:30 tól 5:30-ig 😞(((
A remix pedig tényleg nagyon jól sikerült neki sztem is...😉
Persze, hogy ismerem... Tech Time-on szoktuk együtt nyomni a...Dance-t😄!