MayDay

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
heheeeeee minnyá kezdõdik mayday 😊

ThePartyFace
Akkor nemtudom <#nemtudom>

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

fluga
má nincs fenn az a baj😞

ThePartyFace
origon volt fennt sokaig...azota valoszinuleg leszedtek, de azert nezz korul😊

fluga
sziasztok+
nincs meg vkinek, vagy vhol a u make the rules klip?

köszi

<11:21:09> <®>

>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<

végre felkerült a www.freeparty.hu-ra a teljes mayday 2005-ös anyaga (köszönet érte HUN]Andreas8413-nak)
a letöltéshez regisztrálnod kell,ami nem több cirka 1percnél
tessék letölteni,darabolni és visszaosztani 😉 enjoy 😊

>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<

VinylToy
Szerintem oda se tudnám feltölteni, de az az érdekes hogy közben letölteni tudok bármirõl 😞)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Narcotic Syntax
ha még müködne a whitelabel... 1sms/ mayday 2005...

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

VinylToy
Nem hiszem el, egyik szolgáltatóhoz sem tudok csatlakozni, és másnál is olvastam ezt a hibát, de nincs megoldás 😞

Nem lesz Mayday live szettetek 😞

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

PResident Evil
biztos, szegény nem látott még életében 😄

lehet csak megijedt mer villant a vaku <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ahaaa, akkor azért láttam arról a részrõl jönni a mentõsöket 😄DDDDDD
PResident Evil
nézz a szemébe és megtudod ! <#nyes>

ThePartyFace
Miert mienen?

ThePartyFace
naszal ja...es az ilyeneket elobb utobb megszoktad...elvannak, te meg csak elhaladsz mellettuk. meggyozodtem rola, hogy nem akarnak bantani, majd heves monologizalasba fogtam az ezsgéfórumon a drokok felszamolasarol es hatasairol!!!4

PResident Evil
linkeljünk be gázos képeket

- a csaj nem tudja mien rendezvényen van !

PResident Evil
plakátnak ^^

gabber_saviola
thx

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

PResident Evil
kopirájt ! 😄

ThePartyFace
Hé! Ez az én dumam és tegnap eleg sokan ertetlenkedve fogadtak😄DD

cement
Avalon a neve

respect to the man in the ice cream van

gabber_saviola
Hali! ez milyen winamp szkin?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

cement

hatter sajat keszitesu minden mertekben
teccig? 😊

PResident Evil
te egy hõs vagy 😄

ThePartyFace
lol
jaaa, ertem...ha bekapcsolod a geped, bebootolsz es rogton neten vagy! ahha! Atlattam a szituaciot, wázze😄

PResident Evil
most ültem le :o

ThePartyFace
Tessek majd ertesiteni engem, ha lesz...ha mar baszol valaszolni msnre😛

ThePartyFace
Hat nemvagom, de volt egy pillanat amikor elgondokoztam, h akkor most lexyek liveolnak, vagy Avril Lavigne koncertezik elottem...szerintem errol beszelhetsz😊

PResident Evil
nincs

PResident Evil
eddig 1 tracket nem azonosítottam tehát más 😊

ThePartyFace
Megvan mar valahol a teljes mix, normalis minosegben?

ThePartyFace
Ja
Meg az effekteket is akkor hasznaltak, mint tavaly...meg talan volt par zene, amit kicsereltek, pl vicious love😊 Az odatekert nagyon az elejen:

PResident Evil
most hallgattam meg Lexy & K Paul 2004es mixét és döbbenten tapasztalom hogy ugyanaz... néhány effekt más 😮

ThePartyFace
Ja...iszonyatos modon tudnak szenvedni az emberek...kora reggel mar mindenhol ultek, ahol csak lehetett. Remek kisugarzasuk van olyankor amugy😊 Sok depis fej...száksz nekem se volt kedvem tobbet vigyorozni😛

cement
szerintem ami még hiba volt h keves volt az ulohely, a nepek hajnal tajban (mivel elfaradtak, mint mi is) a foldre kenyszerultek ulni (mi kitartoan vartunk mig felszabadul szek), es ugy nezett ki egy csomo resz mint a csovestelep 😄

ThePartyFace
Mi nem tetszett a wckben?😊 Szerintem a lehetosegekhez kepest normalisan volt kitalalva es elegendo is volt.
Nekem nem volt gondom a kidobokkal...csak nem azert gecized le oket, mert a hangos szippongatasok kozben kirangattak egy rosszul kialakitott toi-toi budibol es addig vertek, amit a mentosok vittek el?😄DDDDDDD

na fain buli volt, én nagyon elvoltam. legjobbak sztem: Joris Voorn és Christian Valera. a wc sztem szarul lett megoldva, a kidobók meg gecik voltak... a zene kárpótolt mindenér 😄
amúgy most volt haláleset? én egyszer láttam csak a mentõsöket
na ezek azok 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nemfeltétlenül drogosok akik napszemcsiben vízzel járkálnak.

cement
amugy tenyleg mi fel nyolc korul jottunk el es mar csak a drogosok nyomtak szinte, azert is jottunk el h minket ne nezzenek annak, mi anyag nelkul vegigtancikaltuk az estet, jo en ittam egy kicsit de nekem az az 5 vodka meg 2 jager nem tud beutni, foleg ha tancolok.

ThePartyFace
Szerintem a legjobban akkor jarsz, ha lenezed az asvanyvizzel rohangalo napszemuveges drogosokat... ha lenezed oket, nem akarsz veletlenul sem azonosulni veluk^^

JO-JO-JO, abbahagyom😄D

cement
láttam, de nincs kedvem filozofalni 😞
amugy meg nem hasznalok semmit, pedig maydayen kerdeztek 3an is kapasbol h kell e laszti, meg jottek oda h kersz inni a piambol meg ilyenek, de nem vagyok olyan naiv h beetessenek

ThePartyFace
Irtam privit, gazopoké<#hehe>

ThePartyFace
Ez engem is erdekelt volna😊
Pont tegnap elott lefekveskor olvastam ujra egy Meat Katie interjut es ha nem esett volna egybe Mayday-el, ide mentem volna, az tuti😊

Amugy ha tegnap elhatarozom, hogy nem engedek a Mayday kisertesenek, akkor se tudtam volna kivel elmenni ide, mert a tarsasagom 95%-a elkotelezete magat a hungexpo mellett...
Ebbol ujabb hipotezist rittyenthetnék a buta tomeg viselkedeserol, de visszafogom magam😊

VinylToy

Mayday helyett lehet inkább ezt választottam volna, ha fenn laknék 😄

cement
hatigy nem 😄. na mind1 tizenakarhanyezer ember kozt felesleges ilyennel erolkodni 😄

cement
hehh, nem 😄 de most mi a faszt mondjak? 😄 nem voltam se leopardmintas, se szazegykiskutyasmintas ruhaban, mint egyesek 😄

ThePartyFace
hááááááááát😄
A flashstick volt a kulonos ismertetojeled?<#idiota>

cement
pattogtam mint a hulyegyerek, dehat aze mentem 😄
milyen szerelesben voltatok? hatha lattuk egymast. rajtam egy vilagoskek energie polo volt sotetkek csillogo mintaval, altalaban 2 flashstickel a kezemben maszkaltam

ThePartyFace
Jah ertem...new experience! Akkor tuti odaig meg vissza voltal lexyektol😊)))