MayDay
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<
végre felkerült a www.freeparty.hu-ra a teljes mayday 2005-ös anyaga (köszönet érte HUN]
a letöltéshez regisztrálnod kell,ami nem több cirka 1percnél
tessék letölteni,darabolni és visszaosztani 😉 enjoy 😊
>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<¤>> <<
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Nem lesz Mayday live szettetek 😞
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
jaaa, ertem...ha bekapcsolod a geped, bebootolsz es rogton neten vagy! ahha! Atlattam a szituaciot, wázze😄
Meg az effekteket is akkor hasznaltak, mint tavaly...meg talan volt par zene, amit kicsereltek, pl vicious love😊 Az odatekert nagyon az elejen:
respect to the man in the ice cream van
Nekem nem volt gondom a kidobokkal...csak nem azert gecized le oket, mert a hangos szippongatasok kozben kirangattak egy rosszul kialakitott toi-toi budibol es addig vertek, amit a mentosok vittek el?😄DDDDDDD
amúgy most volt haláleset? én egyszer láttam csak a mentõsöket
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
JO-JO-JO, abbahagyom😄D
amugy meg nem hasznalok semmit, pedig maydayen kerdeztek 3an is kapasbol h kell e laszti, meg jottek oda h kersz inni a piambol meg ilyenek, de nem vagyok olyan naiv h beetessenek
Pont tegnap elott lefekveskor olvastam ujra egy Meat Katie interjut es ha nem esett volna egybe Mayday-el, ide mentem volna, az tuti😊
Amugy ha tegnap elhatarozom, hogy nem engedek a Mayday kisertesenek, akkor se tudtam volna kivel elmenni ide, mert a tarsasagom 95%-a elkotelezete magat a hungexpo mellett...
Ebbol ujabb hipotezist rittyenthetnék a buta tomeg viselkedeserol, de visszafogom magam😊
Mayday helyett lehet inkább ezt választottam volna, ha fenn laknék 😄
A flashstick volt a kulonos ismertetojeled?<#idiota>#idiota>
milyen szerelesben voltatok? hatha lattuk egymast. rajtam egy vilagoskek energie polo volt sotetkek csillogo mintaval, altalaban 2 flashstickel a kezemben maszkaltam