Foci gólok letöltése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
a szerencsétlen webböngészõd is tölt fel netezés közben már nem azért
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Szar Bayern, szar Bayern :)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Világverseny volt ez biztos!
A 2002-es Vb-n,a 2000 vagy 2004-es Eb-n volt!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Aki tudja,hogy honnan tudniám letölteni Nistelrooy Német-eknek(amit a kommentátor csak oh no-val kommentált) gólját az legyenszives dobjon egy linket!
Azért kérném,mert beszéltem róla a barátnõmnek és szeretném megmutatni neki!
A segítségeteket elõre is köszönöm!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
2005. júl. 28. 15:00 | Privát | Válasz | #16
Aki gyûjti a focis videókat vagy filmeket, annak ajánlom ezt a Maradona DVD-t.
RUDEE eztmég1szer please a linket mert nekem a régi nemjó
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
ugyanakkor megvan az a gól, amivel megszereztük a selejtezõtagságot a jugók ellen? amikor seggberúgták a finnek egymást és úgy lett gól...vmikor 98-99 környékén
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Ötlet valakinek?
Köszke
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...