perverz állat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Haverom csapos volt egyik kocsmában.
Olyan buszmegálló elõtt volt a kocsma, hogy le lehetett szálni, majd a busz végigment a falun és öt perc múlva jött is vissza, és ment tovább.
Az alkeszok, meg rendszerint addig bementek egy fröccsre.
Szóval bejött a kocsmába a faszi, és vodkát kért.
A feles vodkát egy pillanat alatt megitta,
majd azonnal telehányta a pultot, meg a követ.
A barátom épphogy el tudott ugrani az okádék útja elõl.
Aztán a faszi röhög egyet, és közli, hogy elmegy, mert jön a busza.
A haverom meg megfogta, hogy: "nem baj, megy másik busz is, de ezt itt akkor is felpucolod".
És a fickó szépen fel is pucolta a cuccot, és a végét 500 forintot is adott a barátomnak.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Szerinted jókedvemben mentem oda? :)
Befejeztük a kaját, erre megkérdi töllem egy haverom, hogy a salátát miért nem ettem meg. Mondom neki, televan bogárral, mutattam is, volt vagy 2-3 muslinca vagy mi benne.
Ránéztem a tálcájára és elkezdtem röhögni, õ már megette a salátát :)))
Naszóval, kihoztuk tálcán a kaját, jókis babfõzelék husival, leültünk egy asztalhoz az egyik szélére.
A másik szélén egy részeg ült és nézet bambán magaelé és dülöngélt, de ez nem is tünt fel nekem elöszõr.
Már épp kaptam volna be jóizüen az elsõ falatot, amikor éktelen nagy kiabálást hallottunk mögüllünk. Kb azt kiabálta egy nõi hang, hogy nemszégyenli magát, mit képzel, hogy idevizel. Odanéztem és egy nagydarab szakácsnõ rontott rá a részeg emberre, aki épp dülöngélve felállt, felemelte a széket (fém lábú és kemény fa ülõkéjü szék volt) és elkezdett kiabálni, hogy õ nemis hugyozott ide, nézze meg. Ekkor emelte fel a széket, amirõl csurgott le az "anyag".
Mindez töllünk 2-3 méterre.
Nekem és kettõ másik haveromnak ekkor ment el az étvágya :)
Viszont az egyik "vidékibb" srác simán evett tovább, mondván, hogy õt nemérdekli :)
IBANEZ UV777 Rulez
BP, nemtom melyik kerület, török/görög vagy vmi hasonló gyorsétterem.
Kimentek az egészségügyiek 1 kis ellenörzésre és az egyik mártásban 6 FÉLE SPERMÁT találtak.Na ez az undorító!
Jó étvágyat gyerekek...
www.satriani.com
\"Life is around you and in you.\"
Amúgy nem értem hogy lett a perverz állat topicból "Hányás" topic :)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Ez kb. 2 éve volt, de azóta is ezzel cukkolom :))
shit happens
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Vagy lehet hogy az a beteges szokásuk hogy fiatal fiukákat hívnak fel a lakásra és ott korrepetálásra kényszerítik õket.
V9ykn8_TZL0
Egyszer beszallt egy öregasszony a lanyaval. A nö hatra, a "lanya" elöre. A csaj az elefantember nöi kiadasa volt egy rozsas kendövel a fejen. Körülbelül 1.90 magas es ket tonna. Hatalmas nagydarab allat es a feje kajakra ugy nezett ki, mint egy szörnyetege. Azon a nön semmi nem volt a helyen. Csorgott a nyala es artikulatlan hangon morgott meg nyögött, szuszogott.
Na az öregasszony bemondja a cimet es elindulunk. Az elefantasszony meg el kezd dölni ram. En preselödök fel a kocsi ajtajara es közben engedem le az ablakot, mert a csaj olyan büdös, mint egy görenynek a vegbele. Mikor mar majdnem agyonlapitott, felhorkan es visszaül egyenesbe.
Pffff...na ezt megusztam....
Nem telik bele 10 masodperc, elkezdödik az egesz elölröl. Ez igy ment vagy 10-szer. Döles, szuszogas, nyaladzas, büzles, felhorkanas, visszaegyenesedes.
Megyünk az uton, mar alig varom, hogy odaerjunk az uticelhoz, egyszercsak a csaj horkan egyet es elhallgat.
Tök kuss a taxiban.
A csaj elkezd dölni ram es mar kajakra rajtam fekszik. En az ajtora preselödve.
A csaj nem mozdul vagy 2 perce.
Fasza! Ez megkrepalt itt nekem mindennek a tetejebe....
Mar epp szolni akarok az annyanak, hogy valami nincs rendben a kislanyaval, mikor egy eddiginel is nagyobb, dobhartyaszaggato horkantas hallatszik es a csaj visszall egyenesbe.
Ebben a pillanatban megerkeztünk a cimre. Kiszalltak es en olyan gyorsan huztam onnan a csikot a benzinkutra, autot takaritani, kezet mosni, atöltözni, mint egy veszett vaddiszno.
Megyel ki péntek este a szokásos helyemre, látom, hogy haverom, már széthányta az szórakozóhely elötti teret. láttam, hogy vmi tésztásat evett. jó. megy heze, mindenkivel kezet fog, velem is, miután elment, egy fél percre rá, észrevettem, hogy tiszta tészta, meg olyan hányásféleség a kezem. bazmeg, nem most meg a kezét, amit lehányt, és utána még kezet is fogott velem.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
talán azért mert nem volt gyomra az illetõnek hogy szóljon neki...
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
bazz szálok fel a buszra (vidéki vagyok) érted fasza busz, suli után, kajak fáradt vagyok.
Felszállok, szétnézek, csak fejeket látok, télleg senki nem állt, pont annyian voltak amennyi ülõhely. Nézem, van ott két hely...
mondom jééé, fasza, pont leülök. Nagy lelkesedéssel megyek, virulok van hely...
erre lelülök, sõt lehuppanok, lecsapok a helyre...
nézem midneki engem néz... és vágják a pofákat...
bazz érzem mi ilyen büdös...
LENÉZEK !!!
ERRE SZANASZÉTVAN HÁNYVA ALATTAM MIDNEN !!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
fogtam a lábamat a nyakamba tettem, az ablakot kifejeltem, és úgy mentem hazáig...
tudom ez nem ide illik, de aki bazz behány egy buszra... és még az állomáson szálltam...
de hogy letakarítani nem tudják ???
tiszta ideg voltam...