Nõt akarok!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Mindig lehet valami okosságot, tanácsot mondani, de ami neked kell az majd idõvel jön... :)
De ami nem a tiéd hogy veszíthetnéd el?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

zultan
Najó nem akartam másik topikot nyitni szal ide írom mert a nézettebekbõl talán ez a legmegfelelõbb. Szal a hejzet:
Van egy csaj nagyon jól elvagyunk meg minden és a buli elõtti este "meg is beszéltük" h járni fogunk jó ez mindegy,.. ez így szép is lett volna meg minden csak h én a hülye fejemmel élmentem egy másik partyra(és késõbb mentem oda ahol õ volt..) és kissé ittas voltam a lényeg az hogy õ meg "összejött" azaz valaki más tetszik neki mert ezt mondta... én nem tudom h õ csak meg akar féltékenyíteni de így mondta nekem: -esély az van de más van...(aztán megkérdeztem h õk járnak és azt mondta h még nem..) jah ez 2 napja történt:D... nemtudom hogy szerezhetném vissza mert suliban akarom félrehívni és akkor ott vagy mi?? nem akarom elveszíteni segítenétek?... köszi

UI:ha valaki regényt akar írni és:) namindeggy email:[email protected]

Pff

sz4bolcs
Rögeszméje volt, hogy õ mindig mindenkivel õszinte - csak magával nem tudott az lenni. :(

prezi
követendõ példa.

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

sz4bolcs
Hát utolsó beírásaiból azt vettem ki, hogy már nem akarja eltartani senki, utcára került, gondolom most kint csövezik valahol. Utolsó beírása az volt, hogy hazaköltözik, mert kidobta a nõje (bár kétlem, hogy volt neki) és felmondott a melóhelyén, nem tudja mikor lesz újra netje. Hát ennyi. :)

Reménytelen naplopó zsivány, remélem megemberesedik/megemberesedett.

prezi
nagyonnnnn D:

de mi lett vele ? miérrt nem jön sg-re ? :|

sz4bolcs
mikikét örökre megõrzöm a szívemben. :)) a pápai bölcs

PíszLávJuniti
kajak jó volt a szánalmas szövege :)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

sz4bolcs
Nektek is hiányzik mikike? :D

prezi
ezen a topicon besírtam most :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd

Kandurex
ÉN IS ÉN IS ÉN IS ÉN IS DE MÁN MOST AZONNSAL

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hali
fujj fel egyet :DDD

www.napisajto.hu

[HUN]PAStheLoD
értelem a köbön

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

oifvjõoijb
[HUN]PAStheLoD
és ha se merdzsó se nagy IQ-s szõke akkor feleslegesen mentél el :D

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Carlos
Ûber LOL!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
1etértek veled!!!

Þór vígi þessi rúnar

cSuwwi
:)

A netes ismerkedésrõl még annyit, hogy a súlyát FELTÉTLENÜL kérdezd meg, hogy nehogy úgyjárj, mint az egyik haverom, hogy ilyen-meg-olyan bombanõ (irc után). Találkozás után meg: 2 mázsa volt... :)

shit happens

FREAK
ezzel én is egyetértek, diszkóba max a pasiját megcsalni megy egy normális nõ, aki meg nem, annak viríthatod a merdzsó kulcsot....

Riszpekk

shaba23
GregSB-nek teljesen igaza van a distkós lányokkal kapcsolatban. Fõleg a baffalócipõ:))
Broaaf...
FREAK
semmi baj a netes ismerkedéssel, csak szokni kell a mennyiséget meg az arányokat

havi 200 új ismerõsbõl azért akad egy igazi

én 5 éve ismerkedtem meg a barátnõmmel IRC-n, nincs ebben semmi különös

Riszpekk

GregSB
diszkókban a nõstények ama csodás példányait lelheti fel max., amelyek rendkívül áramvonalasak, ám legnagyobb problémájuk, hogy másnap a piros-fekete vagy esetleg sárga-lila báffálójukat vegyék fel. Továbbá azon komolyan elgondolkodnak, hogy ez hogyan passzoljon az új színes telcsijükhöz, és a krokodilbõr hegyesorrú cipõjükhöz.

Egyebet nem tudok elmondani.

The Garrett
nos ott kezdõdik hogy nem ilyen helyeket ajánlok hanem Disko város stb...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

K.András
Most te valoban nöt akarsz, vagy azt hogy csak széditsenek???Mert neten csak széditeni fognak,ha nöt akarsz akkor néz körül a "territoriumod" közelében,bár ismerve téged esélyed megközeliti a nullát.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

maxtor
helyi járatú buszok,egyetem,fõiskola itt érdemes szét nézni

mikike
Hol van sok felszedhetõ csaj?
Melyik chatcsatornát, internetes párkeresõ oldalt, egyéb helyet javasoltok?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

← ElőzőOldal 2 / 2