Guns N\' Roses
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'Ezt a dalt az a srác írta, akinek...akinek a nevére nem emlékszem.\' - Axl bemutatja Izzyt egy koncerten a Double Talkin\' Jive\' című dal előtt
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
I look a little bit shame
With a real big mouth
If you wanna know about Catherine
If you won't want it out
Get up 'cause
I am standing on the corner
Follow me and I'll remind you a lot
And you're be hysteric, still again
Mother fucker let me tell you about
Something, if you fuck with me
I fuck your mother, your sister
'Til and your best friends
And I lay a moment, put hand away
And then pick it in
I pull it out, I grab your face
And put my cum in your mouth
You're a queen's girl
Don't cool
I said queen's girl
Cool
And you got it
hát igen. arra a 3 sorra nem egészen úgy emlékeztem, ahogy igazából van😊
\'Ezt a dalt az a srác írta, akinek...akinek a nevére nem emlékszem.\' - Axl bemutatja Izzyt egy koncerten a Double Talkin\' Jive\' című dal előtt
amit Axl rappel azt meg lehet nézni a koncin, ha beállítod, hogy feliratos legyen
El is toom gitározni az eljét. 😊
Egyébként a szájgitár kb. így mûxik (szemléletesen, érthetõen):
1, Az erõsítõt beleteszed egy sitteszsákba. (igazából persze nem, csak hogy érthetõ legyen)
2, a zsák száját összefogod, és beledugsz egy vékony slaggot,locsolócsövet
ergó az erõsítõ által adott hang a csövön keresztül jut ki a nagyvilágba
3, a csõ végét a szádba veszed, és mellé teszel egy mikrofont
4, gitározol, az erõsítõ hangja belemegy a csõbe, a másik végén (ami a szádban van) kijön a hang, és ahogy tátogsz, változik a hang.
Ezt otthon úgy próblhatod ki, hogy a discmaned fülhalgatóját, ha ien pici, akor beleteszed a szádba (nem kell összenyálazni😊), és ahogy tátogsz, máshogy hallod a hangját.
Kb. valahogy így mûxik
És ha le tudod szedni a szöveget, azt amit Axl "rappel" azt is légyszi írd le! Thx
Amúgy találtam egy rohadt jó Rocket Queen élõ felvétel verziót, ahol túlénekli az albumverziót. Reggelente arra kelek. + rájöttem legjobb szám a Don't damn me. Csak nem lehetett hozzá akkora showt csinál mint egy sweet childhoz, you could be minehoz, knockin on heavens doorhoz, de tartalmilag akkor is túlszárnyalja az összeset.
ööö...igen, a hangszínváltót😊 bár fogalmam sincs, mi az, de biztos <#vigyor>#vigyor> ebbõl is látszik, mennyit értek a gityókhoz
Ezt hogyan csinálta? Mert szerintem pedált nem nyomott meg, mert késõbb, más kameranézetbõl kimerevítettem a képet, és egy darab pedál nincs ott. (vagyis csak 1, de az a wah pedál).
Szal hogyan válthatott át torzításra?
A suli udvarán folyamatosan walkmannel a fejünkön énekeltünk, idióta haverom meg minden nap elõadta az Axel féle pörgést....hehe.... 😊)
de ha én most elkezdeném sorolni a kedvenc részeimet, huh...de a legeslegjobb az, mikor Slash Gilbyvel gitározza a Wild Horsest, és Axl meg Duff odamegy énekelni😊))
461: na de azért mégiscsak jobb lenne, ha megint összeállnának...a velvet revolveres felállás nem elég <#vigyor2>#vigyor2>
jaj ezt muszáj elmesélnem: szept. valahanyadikán volt itt, százhalombattán olyan hogy battai napok. és jött egy olasz együttes, akik U2 meg queen meg mittomén még milyen számokat játszottak😊)) és egyik bnõmmel elterveztük, hogy beordibáljuk nekik, hogy játszanak gunst (persze mindezt angolul), de már nem volt hangunk. és én meg szépen fogtam magam, odamentem a mûsorvezetõhöz, és rávettem, hogy kérdezze meg az együttest, hogy játszanának-e guns n' rosest, és eljátszották a Knock-knockot😊))))))))))))))))) úgy mondták hogy 'közkívánatra guns n' roses'. ja, én képviseltem a közt 😄DD úgyhogy tök happy voltam. lehet hogy hollywood roset nem igazán fogok hallani, de ezek az olaszok is baromiak voltak. bocs ha kicsit hosszúra sikeredett
446: sajna nem mindenki reagál így, mikor elõször hallgatja meg a gunst. egyik osztálytársamnak kölcsönadtam a greatest hitset, és tetszett neki meg minden, de azt mondta rá, hogy light rock. de nem akartam leüvölteni a fejét...az a baj, hogy a mai fiatalok ( mondjuk az annyi idõsek mint én, vagyis 14😊))) ) azt hiszik, hogy a rock egyenlõ a slipknotttal...na mindegy
444: én március óta szeretem😊))))) hehe, jó sok idõ <#vigyor>#vigyor>
És a Radio - X-en a A Guns és társai.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Híres boros palack😊
Az mi az?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Õ nem igazán, elég sokan voltunk ott hegyalján😊
mind1...má nem lesz gondja holta napjáig...nem kell énekléssel pézt keresenie 😊
Kuss!-magyarázta.
sazl : c
azért van még pár magyar zenekar akik igyekeznek visszaállítani a klasszikus rock hatását...
nekem csak 1 gnr albumom van azt néha hallgatom a knocin és a sweet child nagyon jó számok.
slash nagyon jó gitáros axl király énekes...kár h feloszlottak ha folytatnák több ember térne át a jó rockra 😊)
Kuss!-magyarázta.
Most már legtöbb embernek van otthon netje, vagy ott vannak a haverok+zenegép.
Az utolsó rock and roll banda. :-)
az biztos hogy ha egy mai kamasz gyerek Gunst hallgat,nagy a valószínûsége hogy van neki otthon net mert a mai médiából sajnos nem nagyon ismerheti(onnan nem folyik más csak a nox meg a romantik,azok viszont üzembiztosan😊
örülök hogy van még kereslet az igényes zenére,bár a legendás formáció már nincs együtt még 50 év múlva is tudni fogják az emberek kik is õk!