Guns N\' Roses

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ez volt kiírva😊))) bár enyhén kételkedek a felirat hitelességében, mert néha-de csak néha-vannak benne bakik...de az biztos, hogy ezt írták

\'Ezt a dalt az a srác írta, akinek...akinek a nevére nem emlékszem.\' - Axl bemutatja Izzyt egy koncerten a Double Talkin\' Jive\' című dal előtt

sz4bolcs
Köszike, hogy leírtad, fullra mint ha nem ezeket mondaná, csak részletek stimmelnek. Nem jön ki a ritmusra, pedig perfect ismerem ;-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

na ez lenne az (már ha jól feliratozták):

I look a little bit shame
With a real big mouth
If you wanna know about Catherine
If you won't want it out
Get up 'cause
I am standing on the corner
Follow me and I'll remind you a lot
And you're be hysteric, still again
Mother fucker let me tell you about
Something, if you fuck with me
I fuck your mother, your sister
'Til and your best friends
And I lay a moment, put hand away
And then pick it in
I pull it out, I grab your face
And put my cum in your mouth
You're a queen's girl
Don't cool
I said queen's girl
Cool
And you got it

hát igen. arra a 3 sorra nem egészen úgy emlékeztem, ahogy igazából van😊

\'Ezt a dalt az a srác írta, akinek...akinek a nevére nem emlékszem.\' - Axl bemutatja Izzyt egy koncerten a Double Talkin\' Jive\' című dal előtt

sz4bolcs
thx :-) ha pontosabban megtudod pliz ird ide köszi

hm...én meg sajnos nem írtam le, mikor néztem. megjegyezni meg nem sokat jegyeztem meg belõle. majd holnap elkérem nagynénéméktõl a dvd-lejátszót, mert nekünk nincs😞 gépen meg nem tudom megnézni, mer letörlõdött az a program...de vmi catherine-rõl beszélt, meg volt benne egy olyan rész, ami érdekes módon megmaradt bennem😊)) olyasmi hogy: 'megb*szlak téged, az anyádat, a húgodat, a barátaidat...vagy valami hasonló😊 de majd még megnézem😊

sz4bolcs
nekem nincs meg dvd-n rocket queen, de a "rap" szöveg érdekelne :-)

jéé...értem
amit Axl rappel azt meg lehet nézni a koncin, ha beállítod, hogy feliratos legyen

Törölt felhasználó
Jaja, a Don't damn me, az télleg qrvajó, én már régebben rájöttem! 😛
El is toom gitározni az eljét. 😊
Egyébként a szájgitár kb. így mûxik (szemléletesen, érthetõen):

1, Az erõsítõt beleteszed egy sitteszsákba. (igazából persze nem, csak hogy érthetõ legyen)
2, a zsák száját összefogod, és beledugsz egy vékony slaggot,locsolócsövet

ergó az erõsítõ által adott hang a csövön keresztül jut ki a nagyvilágba

3, a csõ végét a szádba veszed, és mellé teszel egy mikrofont
4, gitározol, az erõsítõ hangja belemegy a csõbe, a másik végén (ami a szádban van) kijön a hang, és ahogy tátogsz, változik a hang.

Ezt otthon úgy próblhatod ki, hogy a discmaned fülhalgatóját, ha ien pici, akor beleteszed a szádba (nem kell összenyálazni😊), és ahogy tátogsz, máshogy hallod a hangját.
Kb. valahogy így mûxik
sz4bolcs
Fogalmam nincs, de érdekelne ez a szájgitár. Mi a lótúró van a szájánál, amikor nyomatja? Sokat találgattunk haverral, de még nem jöttünk rá mi lehet az. HELP
És ha le tudod szedni a szöveget, azt amit Axl "rappel" azt is légyszi írd le! Thx

Amúgy találtam egy rohadt jó Rocket Queen élõ felvétel verziót, ahol túlénekli az albumverziót. Reggelente arra kelek. + rájöttem legjobb szám a Don't damn me. Csak nem lehetett hozzá akkora showt csinál mint egy sweet childhoz, you could be minehoz, knockin on heavens doorhoz, de tartalmilag akkor is túlszárnyalja az összeset.

McGrady
😄

Kuss!-magyarázta.

479: ez nem fair <#rinya> nagynéném igazán elvihetett volna magával (nem nézték volna hülyének egy 1 éves kisbabával, ááá)

ööö...igen, a hangszínváltót😊 bár fogalmam sincs, mi az, de biztos <#vigyor> ebbõl is látszik, mennyit értek a gityókhoz

McGrady
lehet h átkapcsolta a hangszínváltót a gitáron

Kuss!-magyarázta.

Törölt felhasználó
Üdv. Azokat kérdeznék, akik látták a tókiói koncertfelvételt. Szal az érdekelne, hogy a Rocket Queen közben, miután Axl reppelt egyet, utána a Slash gitározik. Na amikor abahaggya a szájgitárt, kis ideig normál hangon emgy a gitárja, aztán hirtelen átvált torzítottra.
Ezt hogyan csinálta? Mert szerintem pedált nem nyomott meg, mert késõbb, más kameranézetbõl kimerevítettem a képet, és egy darab pedál nincs ott. (vagyis csak 1, de az a wah pedál).
Szal hogyan válthatott át torzításra?
Én még azon szerencsések közé tartozom, aki '92-ben élõben láthatta õket a NÉPSTADIONBAN!!! 13 éves kis csicskák voltunk, de már ott csápoltunk haverommal a szakadó esõben, derekunkra kötött kockás ingben! Phúú...de jó is volt!
A suli udvarán folyamatosan walkmannel a fejünkön énekeltünk, idióta haverom meg minden nap elõadta az Axel féle pörgést....hehe.... 😊)
már hogy ne lenne rajta?😊 persze hogy rajta van

de ha én most elkezdeném sorolni a kedvenc részeimet, huh...de a legeslegjobb az, mikor Slash Gilbyvel gitározza a Wild Horsest, és Axl meg Duff odamegy énekelni😊))

sz4bolcs
tokio

melyik dvd-n?

sz4bolcs
Ugye a dvd-n nincs rajta az Estranged, Rocket Queen, meg a jobb számok? Megvan ugyanez ripben (avi) ugyanez a felvétel, de minden szám rajta van, nem vágtak ki semmit. Amúgy para-city a durva, annak az elején slash úgy gitározik azon a dobozon, mint egy isten, nagyon jók a kamera beállítások.

sz4bolcs
Amúgy ezen a tokio koncerten nagyon nem volt hangja. Találtam legjobb élõ felvételek közt, egy élõ rocket queent, az majdnem olyan mint az album verzió, sõt még rá is tesznek egy lapáttal, fenomenális.

sz4bolcs
"I'm been here before..." (?)

na még egy hozzászólást muszáj
461: na de azért mégiscsak jobb lenne, ha megint összeállnának...a velvet revolveres felállás nem elég <#vigyor2>
jaj ezt muszáj elmesélnem: szept. valahanyadikán volt itt, százhalombattán olyan hogy battai napok. és jött egy olasz együttes, akik U2 meg queen meg mittomén még milyen számokat játszottak😊)) és egyik bnõmmel elterveztük, hogy beordibáljuk nekik, hogy játszanak gunst (persze mindezt angolul), de már nem volt hangunk. és én meg szépen fogtam magam, odamentem a mûsorvezetõhöz, és rávettem, hogy kérdezze meg az együttest, hogy játszanának-e guns n' rosest, és eljátszották a Knock-knockot😊))))))))))))))))) úgy mondták hogy 'közkívánatra guns n' roses'. ja, én képviseltem a közt 😄DD úgyhogy tök happy voltam. lehet hogy hollywood roset nem igazán fogok hallani, de ezek az olaszok is baromiak voltak. bocs ha kicsit hosszúra sikeredett

443: júúúj...az hatalmas. feltûnt nektek mit csinál Axl (tokiói koncin) a don't cry közbe? mikor énekli az elsõ verszakot...tök meglepõdtem. egy ilyen halál szomorú, gyönyörû szám közbe olyan pofát vágott😊)) de tök cuki😊
446: sajna nem mindenki reagál így, mikor elõször hallgatja meg a gunst. egyik osztálytársamnak kölcsönadtam a greatest hitset, és tetszett neki meg minden, de azt mondta rá, hogy light rock. de nem akartam leüvölteni a fejét...az a baj, hogy a mai fiatalok ( mondjuk az annyi idõsek mint én, vagyis 14😊))) ) azt hiszik, hogy a rock egyenlõ a slipknotttal...na mindegy
444: én március óta szeretem😊))))) hehe, jó sok idõ <#vigyor>

435: jaja😊 megkaptam egy ismerõsömtõl a welcome to the videost meg a tokiói koncertet, aztán elkértem nagynénéméktõl a dvd-lejátszót, és egy héten át néztem 😊 a garden of eden klipjét meg már korábban láttam gépen, de szar volt a kép, és mikor néztem a tévében, hát szétvetett a röhögõgörcs😄DDD nem tudtam eldönteni, hogy Axl baromkodását, Slasht, a 'háttértáncosokat' vagy a cuki ugráló pontocskát nézzem😊 kurvajó klip😊

Kit--Kat
JAhh, meg a Boston - Smokin és társai😊
És a Radio - X-en a A Guns és társai.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

McGrady
azon szokott menni a Hold the line? meg a White Wedding?

Kuss!-magyarázta.

sz4bolcs
axl??? tényleg? van online rádió?😊

Híres boros palack😊

Kit--Kat
KDST Rádió mûsorvezetõje(régi rock).
Az mi az?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

sz4bolcs
Õk gyártják a Rákóczi-palackokat. :-)

sz4bolcs
Mit csinál? :-))

Kit--Kat
GTA SA-ban Jól nyomja a Rádiózást😄D
Õ nem igazán, elég sokan voltunk ott hegyalján😊

sz4bolcs
Hegyalja?? Kérdeztem már, hogy ismered-e Tóth Gergõt?

sz4bolcs
Na.. Axlt inkább hagyjuk nyugodni békében. :-) Jó volt, szép volt, elég volt. Maradjanak meg a fejekben olyanok, amilyenek voltak. W. Axl Rose R.I.P. 1990, mint a klipben.

Kit--Kat
RULS, én hegyalján hallottam, de áhh, Slash-t meg AXL-t külsõleg is visszaadták teljesen.

McGrady
😄D

Kuss!-magyarázta.

rezsofiz
jah 😄
sztem a gyerekeinek sem kell majd😄

sazl : c

McGrady
szegény...
mind1...má nem lesz gondja holta napjáig...nem kell énekléssel pézt keresenie 😊

Kuss!-magyarázta.

rezsofiz
jaja ismerem. jok nagyon

rezsofiz
huh hát a 2002-es mtv awardson énekelt, brutálisan szörnyû volt. welcome to the jungleben nem tudta kiénekelni a hangokat meg megállt néha mer tüdeje nembirta... nagyon rossz volt látni 😞

Kit--Kat
A Hollywood Roset ismeritek? Valami eszméletlen, hogy visszaadják a Gunst mind zeneileg mind külsõleg.

McGrady
igen? nem hallottam mostanába énekelni csak a gnr-es korszakban

Kuss!-magyarázta.

rezsofiz
jaj inkább ne folytassák, axl hangja valami borzaszto lett :\

McGrady
😊)
azért van még pár magyar zenekar akik igyekeznek visszaállítani a klasszikus rock hatását...
nekem csak 1 gnr albumom van azt néha hallgatom a knocin és a sweet child nagyon jó számok.
slash nagyon jó gitáros axl király énekes...kár h feloszlottak ha folytatnák több ember térne át a jó rockra 😊)

Kuss!-magyarázta.

sz4bolcs
Én nem régen, 3-4 éve vagyok guns rajongó. De Guns a Led Zeppelines korszakom után jött. :-) Csak szépen sorrendben. Tehát 16 évesen hallgattam (nem hallottam, mert tuti hallottam már elõbb is) meg tõlük elõször zenét. Apám nem ismerte õket, mert nem old rock (onnan mindent ismer), és akkor már épp nem volt, amikor hallottam. Elõtte kiskoromban csak rágógumis matricáról, pószterrõl ismertem õket. Most vagyok 20 éves, és mint egy drog.. nem tudok tõlük szabadulni, annyira függõ vagyok. Nem gyógyítható antibiotikummal, és Comába lehet tõle esni. A bort már csak úgy hívom, hogy Nightrain, ha elhagy barátnõ, Don't cryt hallgatok, ha mérges vagyok, Don't damn me!, ha jó a kedvem knockin on heavens door, ha szar, akkor Estranged, ilyenkor November raint, részegen Rocket Queent (és minden másikat), másnaposan Yesterdayst, haverral a kedvencét, One in a milliont, reggelente You could be mine-t, és Sweet child-ot, mérgesen pedig Welcome to the jungle-t. Énekeljétek és hallgassátok Ti is!!!
Most már legtöbb embernek van otthon netje, vagy ott vannak a haverok+zenegép.
Az utolsó rock and roll banda. :-)

ChevyG
sajnos igazad van!
általánosságban írtam,nekem legalább is ez jött le de lehet hogy tévedek.
az biztos hogy ha egy mai kamasz gyerek Gunst hallgat,nagy a valószínûsége hogy van neki otthon net mert a mai médiából sajnos nem nagyon ismerheti(onnan nem folyik más csak a nox meg a romantik,azok viszont üzembiztosan😊

ChevyG
hmmm, attol még hogy eddig nem irtam a topikba még ismerhettem elötte, egyébként 5.S korom óta imádom Õket. és az se most vot....
hát igen sokan rászoknának ha ismernék õket,aki meg csak futásból az rögtön lerokkerezi õket pedig van mondanivalója is annak amit csináltak

McGrady
tesóm rászokott, mióta megmutattam neki 😛 😄

Kuss!-magyarázta.

úgy látom van aki még most fedezi fel õket,gondolom a fiatalabb korosztályba tartoztok(ez nem baszogatás!)
örülök hogy van még kereslet az igényes zenére,bár a legendás formáció már nincs együtt még 50 év múlva is tudni fogják az emberek kik is õk!

sz4bolcs
...this called... don't cry :-)