Idegesítő sorozatok!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Bár egyszer véletlenül bekapcsoltam amikor az a Limo vagy Limonádé ment.Hát az valami eszméletlenül gyenge.Olyan szar poénok vannak benne, hogy nekem ég a pofám a "színészek" helyett.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az az osbournes család életét mutatja be...
tudod tesznyélkednek, magyaráznak, meg szövegelnek...
és gondolod milyen izgalmas ?
kurvára...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
szerintem egy értelmes poén sincs benne... elbaszott koppintás...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"get the fuck off" szal nemrossz du 5 órai kezdettel... ha valóság show közül a big bránesz télleg gáz...
felesleges pénkidobás...
😊
A medve nem játék.

Annyira erõltettett a csúnyasága, hogy az már szánalmas. Na, meg bírom, hogy Brazíliában csak Hosé Ármándónak, meg Huilétának hívhatnak vkit? Mert, ha megnézitek, minden sorozatban van belõlük egy-kettõ.
Na, meg amik a Cartoon Networkon szoktak menni, az vmi fenomenális. Nehogy azt hidje vki, hogy én azt nézem, isten ments, csak unokatesómék, amikor nálunk vannak.
brazil, mexikói, venezuelai, argentin stb. szappanoperák
Heti Hetes
Teletabbies
stb.
...
A medve nem játék.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock