Windows Server 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uristen mien oldalakat találtam....
Nagy szerencse h rábukkantam
http://premiermedia.net100.hu/signup.php
http://spiryt.tx.hu/ dd
ChevyG work
köszi!!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Nyisd meg a "c:\Windows\system32\drivers\etc\" könyvtárban található kiterjesztés nélküli hosts nevû fájlt a notepad programmal.

A "127.0.0.1 localhost" sor alá írd be a letiltani kívánt weboldal címét, elé beszúrva a 127.0.0.1 szöveget, pl.:

127.0.0.1 frodo.axel.hu
127.0.0.1 ad.adverticum.net
127.0.0.1 www.accoona.com
127.0.0.1 a.windowsitpro.com
127.0.0.1 msfn.us.intellitxt.com

ChevyG work
Sziasztok!

Hol lehet letilteni/feloldani weboldalakat?

Üdv!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

mrzed001
Esetleg Domain szintû bejelentkezére gondolsz, azaz a userek a szerveren lévõ account-okkal authentikálnak a kliens gépekre, ott pedig ugyebár azt tesznek amit akarnak (vagy amit a group policy megenged nekik)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Dj Faustus
Nézz körül az Active Directory környékén, ott lehet felhasználókat is kezelni (Active Directory - felhasználók és számítógépek, users mappa), illetve nézz utána a Központi felhasználói profiloknak.

Sziasztok!
Az alábbi problémára kérnék segítséget!

Van 20 db P4-es gépem XP-vel egy laborban. Van 2003 szerverem.
Regiszrált egyedi bejelentkezés kéne a gépeken, de a felhasználó bármelyikhez ülhet.
Hogyan tudom beléptetni õket a szerverre, hogy az csak regiszráljon, de a vezérlést visszaadja az egyedi gépnek? Nem terminálként akarom használni a P4-eket, csak azt, hogy kik használják!!

Windowsal lehetséges? Esetleg más szerverrel? Hasonlóra gondolok, mint a Novell ZEnworks.

Várom mielöbbi segítségeteket.
[email protected]
Hellotok
Valakinek van olyan Ati drivere amit fut Server allatt pl:2003! ??????pls..írjon
hispan2
Érdemes váltani XP Prof HUN-ról Server 2003 Enterprise HUN-ra?
Vagy inkább átfogalmazva: mit tud illetve mit nem tud a 2003, amit az XP nem tud/tud?
Alapvetõen munkára használom a gépet, ritkábban játékra, videó konvertálásra. Nem akarok addig váltani, míg nem tudom, mit tud a 2003 és miben szenvedek esetleg hátrányt vele...
Gondolom aki használja, el tudja nekem mondani ilyen irányú tapasztalatait. Elõre is köszi.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Hi
Winchestert hogy tudok mountolni ?

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Hello mindenkinek!
Tudna valaki küldeni nekem Server 2003 Enterprise-hoz crack-et,vagy,hogy hol találok?Nagyon fontos lenne,mert nem talalálok sehol és amiket a fórumon találtam,azok sem mûködnek!😞
Tertovan
a felesleges szenvedesek elkerulese veget ajanlom hogy minnel elobb valts angolra...

Jah ott az 2 re van állítva de nem tudom átállítani nagyobbra mert azt mondha hogy a távoli asztal ebben a modban csak egyidejüleg két felhasználot kezel le.
vagy valami ilyen szööveget ír ki

esetleg magarul tudnád mindeni? mert tök magyar mind a kettõ!

Hello nem mind a 2 szerver az én tulajdonomban van 😊

Tertovan
pl:
elinditod a terminal services configuration-t jobb klik az rdp-tcp-en es a sessions -nal belitod amit akarsz.

Tertovan
Q. How do I connect more than two users to Windows 2000 Server or Windows Server 2003? How do I connect more than one user to Windows XP Professional?

A. If you are running Remote Administration mode on Windows 2000 or Windows Server 2003, no more than two concurrent users are allowed and there is no way to increase this unless you change it to Application Server mode. Application Server mode requires client access licenses and a licensing server. If you are using Windows XP Professional this number is limited to 1 remote connection and there is no way to increase this number.

http://www.microsoft.com/technet/community/en-us/terminal/terminal_faq.mspx

amugy az nagyon erdekelne hogy te uzemelteted a servert?
/ugye nem valami ceges server?/

Ileltve hogy ne dobjon ki 5 perc tétlenség után

HEllo!!

Nekem csak anniy gondom lenne a Szerver 2003 oprendszerrel hogy egyszerre Távoli Asztalon csak 2 en tudunk bentlenne és ez ne melég! mert hárman vagyunk!
Esetleg nem tudtok nekem rá valami megoldást mondani hogy hogyan lehet eszt orvosolni? elõre is köszi!

daxan
Ok, a probléma megoldódott. Az audió eszközöket kellett engedélyezni

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

2XP
A kép nem látszik, de ezt megcsináltad?

http://www.msfn.org/win2k3/sound.htm

daxan
Ezt írja ki:

daxan
Köszi! Mostmár megint nemjó valami. Ha le akarok játszani egy zenét akkor hibaüzenetet ír ki, pedig minden audio driver telepítve van.

daxan
Üdv! Valamiért ha felmegyek a netra akkor mindig hibát ír ki és újraindul: The system process 'C:\WINDOWS1\system32\lsass.exe' terminated unexpectedly with status code 128. The system will now shut down and restart.

Ááá, már mindegy, azért köszi.

Felraktam, és amint bedugtam az USB-s külsõ racket, dobott egy akkora kékhalált, hogy csak na. Hogy azért ne legyen egyértelmû, a pendrive-omat simán beolvasta, viszont az USB-s csatlakozójú MP3-lejátszómat viszont nem érzékelte. Úgy DEL, XP vissza. Francba.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tertovan
egy kis osszefoglalo:
http://www.microsoft.com/hun/windowsserver2003/new_in_r2.mspx
http://www.sulinet.hu/tart/cikk/Rdc/0/29339/1

Üdv!

A kifejezett szerverfunkciókon kívül mi a különbség a 2003 SP1 és a 2003 R2 közt? Mert én is fel akarom rakni az otthoni gépre, munkaállomásként.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

2XP
Ezt gondolom vehetem személyes sértésnek is, mivel én már 2 éve használom asztali os-ként, és sokkal jobban meg vagyok vele elégedve, mint az xp-vel. Ráadásul nálam a 180 napos trial van fenn, a félévi újratelepítgetés nekem megér annyit, hogy legális windowsom legyen.

gordonmail
Ez engem nagyon zavar:
"Hogyan alakítsuk át Windows Server 2003-unkat... asztali oprendszerré"

Nem akarok annyira kötöszködni, nade a Server szó mibõl ered? Nos ez NEM otthoni felhasználásra van megtervezve, így inkább használj Professional SP2-õt. Azért nem Home Edition, mert annak már tényleg nincs értelme, mert..Aki meg nemakar, az meg nem ért hozzá. Igen, nem ért hozzá. Úgy bírom vannak olyan fejek, akik huha fikázzák a Linuxot, holott még a Windows-hoz is hü*yék.

(O_o)

Rapid81
Hajj mindenki!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Win2k3 szerver képes-e több internetkapcsolatot kezelni, és megosztani? Ugyanis hozni akarnak egy 256Ks-s wireless netet, és nem akarok külön gépet berakni neki, hanem a mostani szerverbe az ADSL mellé akarom berakni. A server tudja mindkettõt használni és meg tudja osztani a két kapcsolat között a forgalmat?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ffxi
Van 2 vinyóm(40GB, 200G😎 és a 40-esre installálom a rendszer úgyhpgy nincs benn a 200-as, akkor utólag már nem is ismeri fel a win. De viszont ha úgy telepítem, hogy benn van akkor rendbe. Miért van ez? win2003 server-nél van így, ami ugye 64bites. Lehet, hogy azérrt?
Köszi

Fákjúal!

Ebben nem tudok segíteni de nekem hibátlanul mûködött a régi Radeon 9200-al is meg a jelenlegi X200-al is nem balhézott a driver miatt.
Nem tudom miért csinálja a balhét Nálad.

hi
mien ati driver kell ehez az op rencerhez?
9600se m van aticsud al valamit kiiraz elején hogy en mtudta inicializálni a drcivert a többi drivernek meg inf hibát ír ki.,..
átnyálaztam a topikot 2X er is 😞 help me plz

sziasztok,

frissitettem win2003 serveremet windowsupdaterol 5db biztonsagi frissites volt, azota ez a szar win server a kovetkezot csinalja:

1. kb 1-2 orat tokol az "applying computer settings" ablaknal
2. vegul bejon bejelentkezo ablak ctrl+alt+del, beadom jelszot es kijon a leallito ablak, hogy adjam be milyen ok miatt allitom le gepet

gepre fel van telepitve recovery console, de fog sincs mit kene csinalni, gondolom eltavolitani ezt az utolso 5 updatet de consollal hogy tudom ezt mecsinalni? pls ha valaki tudja akkor segitsen! koszi!

2XP
Idõközben megtaláltam a probléma okát. A helyi biztonsági házirendben nem volt engedélyezve a bejelentkezés üres jelszó esetén. Most már elérhetõ mindkét gép megosztása a másikról is, ám a net még mindig nem akar mûködni.

2XP
Adott két gép, melyeket közvetlenül akarok összekötni hálókártyákkal. Azonos munkacsoportban vannak, a munkacsoportok megjelenítésénél látszik is mindkét gép, de egyikrõl sem tudom a másikat elérni. Azt írja a hibaüzenetben, h lehet, h nincs jogom a hálózati errõforrás használatához, illetve: bejelntkezési hiba: a felhasználói fiók korlátozása. Hol lehetne ezeket engedélyezni? Minkét gépen server 2003 van.

Sziasztok!
Kellene egy kis segítség a win serv 2003hoz.
Hiába "veszem meg" 😊 Akkor is lejár. Szóval valami normális "patch" (vásárlóprogram)😊 kellene. Remélem valaki tud segíteni.

Ugy hallottam lehet olyat csinalni win2003mal hogy szabalzozni egy masik szamitogep savszelesseget.standard edition van fenn nekem.tud valaki segiteni?

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO

Ami biztos, hogy mielött kimentem a netre már fenn volt a nod, ezután frissített is, A win 2003-hoz tartozó javítások valóban hiányozak, ez sajna az én hibám, de állandó nod védelem alatt jött be a vírus erre még azt mondanám megbocsátható, de hogy teljes rendszerellenõrzés alatt sem talált semmi vírus, ez már dúrva. Igaz nem vettem meg 1 demó verziót használok, de ki kellene próbálni mielött befektet rá az ember. Nehogymá azért hogy demó nem fog vírust..
Sajna gyalulni kellett a 2003-t de legalább most a javító patch-eket már az elsõ körben rátelepítettem.

Csak halkan, mert ez illegális...

Harder
Így látatlanban is valószínûbbnek tartom, hogy vmit te rontottál el de nagyon. Az egy dolog hogy nem frissítetted, az sem biztos hogy elsõre jól állítottad be, vagy lehet hogy rossz törést (boccs ha megvetted 😊 ) használtál és nem is frissített.
Azon lehet vitatkozni hogy melyik jobb, kinek melyik fekszik jobban - de azt hiszem azon kár lenne, hogy a NOD32 egy ilyen blaster szintû vírust (ráadásul nem is újdonságot) meg tud-e fogni vagy sem..
Én arra tippelek, hogy a frissítés nem volt sikeres.

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Nos, kipróbáltam ezt a Nod-ot, és csúnyán leszerepelt...
Bejutott Nod mellett a gépemre egy olyasmi vírus mint a blaster frankón 1 perc után leállítja a gépet. Jót tudom, hogy a javító patcheket fel kellett volna tenni, de akkoris anno a panda xp alatt(javítópatc nélkül) simán fogta a blastert, meg nemrég volt még 1 olyansmi vírus vagy féreg(nevét nemtom), ami szintén ezt játszotta el(1 perc után lövi a gépet), azt is fogta. Pedig hogy dícsérték a Nod-ot, mindig a legfrisebb adatbázissal haszáltam és paff..

2XP
Nortont el kellene felejteni... Megbízhtatalan, nagy, lassú és sok vele a baj. Használjátok inkább a NOD32-t!

Hi
Én a symantec antivirus 9. akárhanyas verzioját használom, a sima norton nem megy fel rá sajnos, kiváncsi leszek az uj 2005 ös megy e majd rajta
Sziasztok!

Kérdésem a következõ: Létezik-e Panda antivírus szoftverbõl olyan változat amit win2003 alá tudok telepíten?
Ha nem, akkor milyen antivírus szoftvert ajánlanátok server oprendszerhez?
Norton Av kilõve!!

Köszi!!!

Icebird
#222-dik hozzászólás

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy hol lehet engedélyezni win 2003 alatt azt hogy a pen drive-ot vagy egy mobil rack-es vinyót lásson?
Az eszköz feltelepül rendesen a windóws beépített lemezkezelõje is látja, csak filekezelõvel nem látom a meghajtó betüjelét. /Tisztára olyan mintha win98 mellett lenne 1 ntfs partíció. Az se látszik./
Ha valakinek van ötlete kérem jelezze!
Elõre is köszi!

lck
lck
Úgy látom Netrõl elég jól eltünt. Majd délután otthonról felrakom ftp-re és lökök ide 1 linket.