Windows Server 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi

Kösz a segítséget
a radeon vezerlopanelja is megoldodott,csak nem tudom hogy hogyan 😊
Be kellett valamit allitani hogy betudja tenni?
Esetleg a directx-et hogy hasznalja?

Icebird
Blaster:
--------
FixBlast
WindowsServer2003-KB823980-x86-ENU

Sasser:
-------
FxSasser
WindowsServer2003-KB835732-x86-ENU

mindkettöt nézd meg és utánna rá a patch, mert vissza mászik.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

itt irnak rola valamit,csak nem ertek nemetul:
http://www.secuser.com/alertes/2003/blaster.htm

Ja és még nekem olyan is bejön,hogy ha netre lépek fel,akkor max pár perc mulva bejon egy ablak hogy shutdown blabla és 1 perc mulva megszakitja a kapcsoltat,és ujraindul a gép,de csak ha netre kapcsolodok.Volt nekem ilyen xp-nél is,de ott letudtam irtani a symantec w32 blaster worm tooljával,de itt nem akar mukodni.
Volt másnál is ilyen esetleg?Tud valaki megoldast?Irnak valamit a symantec oldalan,de nem is ertettem teljkesen.
Ha valaki tudja valameilyk problemamra a valaszt please help!
Elõre is kösz!

udv

KOBE!!
Olvastam hogy volt a windows server 2003-mal olyan problemad hogy nem tette fel az ati vezerlopultjat neked sem.Érdekelne,hogy megoldottad-e,mert en is ezzel kinlodok.
Ha igen,ird mar meg,hogy mit csinaltal vele.
Elõre is kösz!

KOXX
aha ha jól dudom

Ja és ugyanannyit tesz fel kb,mint az xp?

Nekem a lényeg az lenne.hogy stabilabb legyen meg gyorsabb,vagy legalább egyik,nem sokat jászok,ugyhogy az nem annyira erdekel ha 1-2 játék nem jön be vele.Bár akkor biztos pont az nem jonne be,amivel jatszani akarnek 😊

KOXX
can hozzá crack

lck
Mi a helyzet a 180 napos használattal?
Ha valakinek lejárt format C: után újra tudta rakni?
KOXX
amúgy nekem amikor már teljesen be volt állítva tök ugyanúgy nézett ki mint az Xp és nem volt szinte semmi új, sõt nem támogat nagyon olyan dolgokat hogy otthonra jobb lenne mint az Xp. Meg azt ne felejtsd el hogy ez server win, serverre épül az egész úgyhogy szerintem hagyd csak az Xp-t fent. max teszteld le és eldöntöd hogy melyik jobb neked pauly

KOXX
stabilabb és gyorsabb is, bár nekem nem ment fel a 4.4-es ati driver + a hálókártya driver, de ha kicsit lejebb +nézed ott levan írva hol találsz hozzá progit ami beállítja az egészet. ja és ezt nézd meg,érdemes: http://win2k3.try.hu/

Üdv

Engem az érdekelne,hogy stabilabb -e a 2003 mint az xp.
És gyorsabb-e.Vagy ugyanolyan mint az xp,hogy pl pár hét után már jelentõsen belassul az egész.
Grafikai programokat jobban kezeli esetleg?

Elore is kosz!

Pheel
A PHP.ini-ben kapcsold be a register globals változót.
Sziasztok!

Tudja valaki, hogy windows 2003 szerveren, hogyan lehget azt beállítani, hogy egy ûrlapból elküldött adatokat, amiket fejlécben küld egy php script át tudja venni!Ugyanez linux alatt mûködött, amióta windows 2003 szerveren van a honlap nem müköüdik ez a funció!
Elöre is köszi a segitséget!

Laci

www.sg.hu
A frissen regisztrált hozzáférésedet biztonsági okokból a jelszóváltástól számítva minimum 24 óra múlva használhatod!

tuljutva a regisztrácios nehézségeken.
Maffya
Amd 2600+ (barton magos )Nf7 es lapba 512 rammal.

KOXX
milyen procid van?

Maffya
Van egy olyan problémám ha telepiteni akarok 1 progit (win xp van fent) ezt a hibaüzenetet kapom tudtok segiteni ???

16 bites Windows alrendszer
config.nt.A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és a Microsoft Windows alkalmazásokhoz.Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra. BEZÁRÁS KIHAGYÁS

Ha tud valaki segiteni ilyenkor mit lehet csinálni????
Kösz.

2XP

Hi
Van egy pár program ami nem hajlandó elindulni server2003 alatt pl.:Manhunt,World Championship Pool 2004.
Van erre valamilyen megoldás?

Az alaplapi (SIS) LAN driver nem megy fel nekem erre a rendszerre, inf hibát ír ki, és ugyanez a baj a videókártya driver-el is.
pontosabban Enterprise edition rendszerem van
a videókártyám: RADEON 9600 PRO
4.4 driver-el próbáltuk
Mi erre a megoldás?

Hi Mindenkinek!Tud valaki Windows 2003 Enterprise Edition Server aktivizációs crack-et? A mai napon lejár! Elõre is köszi!
Taranov
Nem, egy másik levelezõszervert üzemeltem be, az ISMail-t.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Rá lehet valahogy venni a 2003-at, hogy idõt szolgáltasson (NTP)?

Taranov: sikerült megoldanod a POP3, SMTP gondot?
Én is a standarddal próbálkoztam, de csak a POP3-at látom...

Taranov
Ez relatív, de kb. annyiból áll, mint az XP telepítése.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nem

bizar
Szivesen!!!

bizar
A Telepítése bonyolult?

kösz szépen a csomagot

bizar
és hol lehet megtalálni azt a nyelvcsomagot?

Icebird
privibe küldtem, mert csak ez a lelõhely van😊 Aztán nehogy levegyék.

és hol lehet megtalálni azt a nyelvcsomagot?

Icebird
#211-et olvasd el!

más:
PowerQuest-VolumeManager 2.05 a Partition Magic szerver változata. De csak win2000 szerverhez van! Ahoz hogy win2003 alatt tudjuk használni, állítsuk a telepítõ exet win2000 kompatibilitásra, és feltelepítés után az indító exet is!

Icebird
és a 2003-ról tudsz másolni?

kösz, megoldódott. a win2003 valami miatt nem tudta kezelni a hálókártyát, pedig az 127.0.0.1-es ping-re jött válasz (ami elvileg a kártya maga). kicseréltem a kártyákat és azonnal mûködött. Microsoft javascript:put('worship')
bon
Már megjelent régen a Windows 2003 Server magyar változata. Szerintem fölöseges lecserélned a XP-t a Win2003-ra hacsak nincs szükséges a oprendszer szerver funkicóira (IIS, Active Directory, DNS Server stb.). Elõfordulaht, hogy nem fut el minden ami XP vagy frissítésre lesz szüksgé, hogy megfelelõen müködjön a program.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tertovan
Hello
Szerintem ennek segitsegevel nezd meg hogy jo e neked...
VMware

Ha Windows XP-m van, érdemes lecserélni 2003-ra?Elfut rajta minden, ami XP-n is?Ha az angol 2003-ra felteszem a magyarosítás pack-ot, ugyanolyan jól fog mûködni v. érdemesebb megvárni,amig megjelenik a magyar változat?Egyáltalán mikor jelenik meg a magyar változat?Tudom sok kérdés, de nem sokat tudok eddig a 2003-ról és nagyon gondolkodok rajta, hogy fel kéne rakni.A válaszokat elõre is köszönöm.
bizar
a office itt van!: www.katzwarez,con/index.html.office

Tertovan
ipconfig mit ad vissza?
hibanaploban van valami halozatra vonatkozo bejegyzes?
linked van a kartyan?
a sebeseg jol van bealitva?
a kliens jol van bealitva?
stb stb....
hm?

hogyan lehet a hálózatot elindítani??
nme akar adatokat küldeni, se fogadni!
ha valaki tud egy helyet ahonnan a Win Server 03 Enterprise-hoz lehet letölteni magyar nyelvcsomagot akkor jó lenne ha leírná vagy elküldené ide:
[email protected]
vagy
[email protected]

elõre is kösz!

hub? vagy router?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Tertovan
Ez aranyos 😊

Nektek 2003 alatt jól mûködik az Outlook Express?
Nálam csak a szöveg jelenítõdik meg az e-mailban, semmi szín semmi grafika.

Icebird
bizony😊

sumi
hali.1 kérdésem volna.az office 2003,a nero,na + a játékok is futtathatóak rajta?

SoDI---
Hello. 2000-es probléma, de elég általános ahhoz, hogy ide rakjam...

Tehát. Van tartomány.
Vannak gépek.
Kevés az IP, amit kaptunk a sulinettõl.
valahogyan mégis be akarom léptetni mindegyiket a tartományba.
mit csináljak?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

mycso
Nekem a Total Commander 6.02 van a 2003-on

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol