Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen cipõt 42,5-es illetve 43-as méretben hol lehet kapni?Garage Store-n láttam,de ott csak 44-es van,attól még félek,hogy túl nagy.
Ez lenne az:
Másrészt kérdésem,az ilyen stílusú cípõk téli használatra mennyire alkalmasak?Mert elég vastagnak tûnik,csak kérdés,mennyire bírja a havat,hideget.
к.ιηтнуα.
Narusco: köszi.. csak az ilyen szövetkabát stílussal az a problémám, hogy lehet télre nem elég meleg illetve túl elegáns.😊 16vagyok csak, szerintem ez még korai lenne.😊 de köszi az ajánlást.. ha van egyéb 5leted akk meghallgatom szívesen ;pp

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
😊
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ára 5500FT volt akciósan Gyõrben az Arrabonával szemben lévõ boltban aminek a nevét nem tudom (szerintem ennél olcsóbban nem lehet kapni)
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Egyébként örülök, hogy nektek is tetszik, de a kérdésemre szeretnék választ kapni 😄D
Köszönöm!
cesc fábregas
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
cesc fábregas
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Adidas boltba találok ilyet ugye? 😄
hungary27: köszi, de sajnos nincs köztük olyan fazonú 😞
cesc fábregas
Én a premierben szoktam vásárolni, ott van converse outlet, bár nem tudom h pont ugyan ilyen cipõ van e ott, de hasonlók tuti vannak.
Én ezt az adidas-t vettem meg ott nagyon jó áron:

Timy: 16k-ért láttam hasonlót :|
30 dollár az all star és a szállítás is ált. 30 dollár.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Converse outletet nem tudtok valahol?
Kinéztem egy cipõt de a westendben kicsit húzósnak tartom az árát, viszont nem vagyok pesti így nem igazán ismerem a boltokat itt 😊
Elõre is köszi!
Ja és itt a kicsike (L)
Sporttáska
Fõbb jellemzõk
PVC-vel bevont poliészter, 45x26x25 cm
Nem tudom ez en mi nõies, ott a kép meg lehet nézni sztem egyáltalán nem buzis.. csak nem Arena márkában kéne, hanem mondjuk Adidas..
fotográfik kolomp edisön :D
egyébként a hátizsák már unalmas, tipikus iskolatáska..😊
meg lenne még egy kérdésem..😄
Ehhez hasonló
Ez tökéletes, csak mondjuk Adidasban még jobb lenne. Egyik haveromnak olyan van, de már nem tudja honnan.:\
Hol lehetne ilyen stílusú sporttáskát kapni ?😛😊 és milyen áron?
köszi.
rengetegen lecsajozták az elsõt.. pedig a real madrid hivatalos hófehér + arany színe.. de megértem én.😊
marad a 2.😊
köszönöm még1x srácok <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
melyik szebb? de félek nagyon a fehér betörik, koszolódik s a sok mosástól betörik és csúnya lesz..
szóval a képek:
a fehér drágább, de sztem szebb.. viszont a koszolódás miatt nagyon nem akarom megvenni..
segítséget köszi elõre is ! <#worship>#worship>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
am néztem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem pontosan ez kéne.. most elmegyek oda lehet mutat mást és nem ismerik pontosan ezt a típust..
szal esetleg hogyan tudnám megmutatni neki ha nem tudja melyik ez?😄
jah meg kb saccolj már egy árat..😊
köszi !
real topikba akartam :|
ide meg ezt, mert most láttam meg.. hogy elfelejtettem berakni
bocsi még1x:|
valaki vágja mi a neve a típusnak ami ugyanez csak nem magasszárba?DD:
naonbejön 😄
meg hol kapható ??😄
Vagy ez a mostani 30-50% a maximum?