PC-s Pub

Oldal 1 / 37Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Jól eltűntél, Ollie... A fórum is kihalt... a szmájlik sem működnek, a motor az összeomlás szélén...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Munkahelyen (hehe) laptopon játszom, Asus Rogstrix, valami GTA 1050-es kártya, tehát nem valami csúcslaptop ez, de azért kvázi gamer laptop. Na most azt figyeltem meg, hogy egyes játékoknál bizonyos hanghatásokra beszaggat. PUBG-nél mondjuk elszáguld egy motor, és akkor leáll a képernyő egy pillanatra. Nem minden alkalommal, teljesen váratlanul, recseg is a hangszóró, beszaggat a játék. Na most fel fogok hívni egy laptopszervízt, hogy ilyenkor vajon milyen beállítást kellene kikapcsolni (mer Dying Lightnál is csinálta, de miután kiszedtem pár opciót a grafikai részből, abbahagyta), de azért ha van tippetek, van itt valami grafikai kukabúvár aki találkozott már ilyesmivel, az megoszthatná velem a véleményét, hátha már ma este összerakom pl. a pubg-t.
Amiga
Kicsit leült a kedvenc topikom már megint. :-(

Amiga
Hát... jó sok minden történt azóta. Idén lesz 10 éves ez a topik. A barátságunk meg kb. 20, igaz-e Ollie? :-)

Amiga
Jaja! :)

ollie
Pörgessük! :D

Amiga
Egy up ide, ahogy mondani szokták. :D

Amiga
LOL, ja. :-D

Régen Ollie-val nagyokat beszélgettünk itt...

Jó pörgõs topik. :)

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

ollie
Jaja. :D

Amiga
Ollie-nak csütörtökön megszületett a kislánya, Eszter...

Ch_Slater
BUÉK

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

BBird
Tudom. Emberek jönnek-mennek a csapatban, honlap frissül, de több, mint fél éve 87% -n áll. Aztán pár hete hírezték magyarosítás portálra, hogy ez nem fedi a valóságot, sokkal kevesebb %. :-)
Jó is lesz Oblivion mellett magyarban nyomni a jó öreg Morrowindet. Vagy mi lesz az 5. rész címe? Lehet akkor fogunk játszani magyarul a 3. epizóddal. ;-)
(de gonosz vagyok, sorry)
Ch_Slater
halad az, csak lassan..
http://morrohun.uw.hu/new/index.php

Amiga
Na igen...

BBird
valaha... de azóta sincs fordítás!? :-)
Amiga
Mit találtam... valaha ez a topik volt a Morrowind elsõ hivatalos fordító topikja. <#nevetes1>

ollie
jah :)

Ch_Slater
:)

Amiga
Ollie, itt vagy még?

ollie
Gyokusho Mizutani

Ez a japán nevem :DDD

ollie
Ja, az ok, a neten keresztûl amúgy is egyszerûbb. Na meg a dollár most a béka feneke alatt van, a mai középárfolyam 204,65 Ft.

Amiga
Ez a topik a megboldogult Morrowind-fordításé volt... :-)

Amiga
Tessék, itt van az étlap. Mit adhatok?

Egy vodkát kérek sörrel...Köszönöm...

Amiga
Valami Katakis-szerû, de csak neten keresztül kapható, ill. az installálás után bejön egy weblap, ahol 20 dolcsiért a trialt aktivizálják. Úgy 223 mega.

ollie
Mi a neve annak a shot em up-nak? HA tényleg olyan jó, akkor megveszem majd.

Amiga
Jó neked :-) Nekem két napom maradt idénre.

ollie
Ok, amúgy meg ma nem dolgozok (meg még pár napig nem), de a holtmail-es vagy inviteles címemre tudsz írni.

Amiga
Szia Ollie!

Írtam mélt, de lehet, hogy nem olvasod:

Szia!

Jó ez a PC GURU, adtak mellé egy másik CD-t is, három játékkal ,az egyik a
Robocop fps kipróbálható verziója, a másik egy shot-em up trialja, ami
ANNYIRA de ANNYIRA jó, hogy simán megvenném a fullt is.!
Az újsághoz adtak egy A2-es óriásposztert is, azt kitenném a szobánkban a
szekrények hátuljára (Sims2, a promo plakát). Mondjuk a Doom3 poszter sem rossz. Mondjuk ezért nem is
kérném toled az újság teljes árát (1796), hanem mondjuk 1600 pénzt.

Ok így?

ollie
Én nem megyek kosárra a nõnap miatt, mert viszek anyumnak virágot. KSZ tud róla.

Amiga
Este NBA!!

Én is csak szurkolni fogok.

Katának kivánj boldog nõnapot.

ollie
Még nem néztem meg õket, vasárnap du egy kicsit játszottam a wizardry8-al, meg megnéztem a far cry demot. Hát eldobtam az agyam! Ha a morrowind tetszett grafikailag, akkor ez a nonpluszultra!

Amiga
Na, hogy tetszettek a gamek???

ollie
Ja, értem.

Amiga
Ja, csak hát fps-em is annyi van... A TW 2003 pályái meg hozzáadhatók a 2004-hez. :-)

Aking? A mowwowind fordítás kudarca után fórumot váltott?

ollie
Hopp, egy bizonyos aking-el most találkoztam a prohardver fórumán...

ollie
Pedig a MOHAA-val jobban jársz, mert így is van már 2 golf programod... Elvégre írtani is kell a népet 2 labdaütés között :))

Amiga
Képzeld, a CDGalaxisban megjelent egy halom gamma budget áron (olyanok, mint a MOHAA, BF1942...). Szerintem a Tiger Woods 2003-at ma megveszem, de a másik szemem sír, mert a mohára már nem maradt.

ollie
Ez nem univerzálisan igaz, hanem az õ játékukra, specifikusan arra, amire írták. Úgy hogy ne ijedj be. Hogyan tudnának már egy univerzuális patch-t csinálni? Nem õk írják a drivereket. Amúgy milyen játékról is van szó? Amúgy meg azért sem igaz, hogy mindenhol rosszul jelenítené meg, mert akkor menne a szemétbe az összes 8500-as kártya is.

Amiga
Ja, lehet, hogy feléledt...

Itt a Codemasters állásfoglalása a Radeon 9100-ról...

We now have a workaround for the Radeon 9100 problem. The card does not display the DirectX shader routines correctly, so we have produced a file that disables some of these routines and allows the game to be displayed without the missing graphics.

Az a gáz, hogy néhány játékot ténylg peccselni kell, hogy egyáltalán fusson. Ahogy megszûnik rá a támogatás, dobhatom a szemétbe. Még nagyobb baj, hogy újabb Catalyst driverek elrontják még azt is ezen, ami eddiig mûködött... A shaderekkel van a baj. :-(

ollie
aha, azt hittem az otthoni géppel van gond.

az is lehet, hogy van egy alaplapi integrált (ami most valami miatt "felébredt") és van egy külön kártya benne

Amiga
Most ismeretlen eszközként jegeltem a problémát, de hát a háló meg a net mûkszik gond nélkül, nem értem...

ollie
Amiga, van még gond a hálókártyával?

ollie
hálókártya. nem állítottad a bios alapra, esetleg reszetelted? csak menny a biosba és tíltsd le a LAN-t.

ollie

Amiga
Amikor indítom ezt a rohadt gépet, kijön, hogy új hardvert talált: PCI ethernet controller.

Mi a rák ez?

Amiga
Ezért van az, hogy a gazdag emberek között több a bõrrákos.

ollie
Eh, erre még nem is gondoltam... lehet hogy be kéne ülnöm, egy klinikára és megnézetni mi van a bõrõm alatt? ;D

Oldal 1 / 37Következő →