Photoshop help

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zagar
Üdv!

Hogy lehet egy lányra mikulás ruhát rakni? Nem tudtok valami tutorialt?

tudnátok segíteni?

Hellosztok!
Nagyon jó lenne, ha tudnátok segíteni, mert én már rég keresek egy ilyen fórumot. Szeretnék én is ilyen oldalt ahol ilyen képek vannak:
http://www.flickr.com/photos/celebmuscle/sets/72157601592121367/
Hogy a hírességeket felizmosítják. Mert valójában nem így néznek ki. És, ha valaki tudna ilyen képeket csinálni before afterben tehát elõtte aztán utánna képet. Úgy, hogy a hírességek normálisan néznek ki aztán felpumpálják phtoshoppal. És leírná, hogy, hogyan is kellett megcsinálni mivel csinálta stb az jó lenne. Meg, ha tudtok ilyen oldalakat ahol felizmosítják a hírességeket az jó lenne. ÉS, ha külön elküldenétek a képeket 420x960-as méretben vagy még nagyobb méretben az
[email protected] azt nagyon megköszönném.
Kösz, remélem tudtok segíteni. Mert már rég keresek egy ilyen oldalt ahol tudnak segíteni.

zagar
Jelöld ki elõször is a szemet. Aztán radír...

Sziasztok,sok képet láttam már,mikor egy átlagos szemet megszíneznek extra színekkel,és teljesen természetes marad,nem látszik,hogy szerkesztve lett,vagyis nem annyira.Próbáltam Színcserével,de úgy nekem nem lesz szép. Nem tudtok ötletet adni? Elõre is köszi:Edekee
Akos 001
Hali.
Hogyan tudom photoshopban egy fényképen lévõ tárgy csillogó részeit elsötétíteni?????

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

totya24
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e photoshopban szöveget sorkizárt (justify) módon rendezni valahogy... nekem csak az alap hármat engedi (bal,közép,jobb).
Elõre is köszi..

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Szia!
Én mindíg mentés másként-et használok és mentem 10,2x15,2 vágással is a képet mivel így kell a labornak elküldeni a 10x15-ös papírhoz. A Profi munkákat mindíg No Resize hívással hívatjuk elõ mert így se leesõ rész nincs Fill-in se fehér csík a kép két oldalán Fit-in. De minden papírmérethez be van állítva a vágó ezköz mert az oldalarányok minden papírnál mások. úgy szoktam egyébként hogy retusálás után is mentek aztán kivágás után is. xy , xy-re , xy-re-vá ha nem 10x15-ös a vágás akkor mondjuk xy-re-vá-18x24 lesz. vagy mondjuk tablónál a fekete fehér xy-re-vá-ff lesz. így mindíg tudom mi van kész és minden képem megmarad ami utánrendeléseknél nagy elõny.
Nézd már meg kérlek hogy neked kiszalad -e a vágó a képrõl vagy a szélénél megáll!
köszi Anti
droidika
...passz! (igaz nem tudom mit vágnál és hogyan, de én pl. sose használom, mert ha vágni akarok, kijelölöm a téglalap kijelölõvel és új rétegre másolom oszt kész (igy megmarad az eredeti méret is, ha gond van vissza tudok menni rá))

Sziasztok!
lenne egy kérdésem.
ha behívom a képet és kivágóra kapcsolok -c és mondjuk a jobb felsõ sarokból lehúzom a bal alsó sarokba akkor a vágó kiszalad a képbõl és a kép felszalad. Régebben ilyen nem csinált mert elõször csak a kép széléig lehetett vele menni aztán lehetett a vágást nagyobbra húzni mint a kép.
olyan gyorsan kiszalad mint amikor az excelbe lehúzzuk az egeret és ha lejjebb húzzuk mint amikor lassan mennek a sorok akkor hirtelen elmegy a számláló több száz sort.
nem találtam állítási lehetõséget a beállításoknál
elõrre is köszi a segítséget.
droidika
...kérdezd meg a photoshop v. a photoshop munkák-ban. (bõvebb leírással)

van olyan aki csinálna nekem 1 weblaphoz fejlécet photoshoppal ?😊
droidika
Színcserére csináltam pár képet! (természetesen szebben, a saját izlésednek megfelelõen, több, más szín cseréjével játszhatsz)(az a 100kb naon kicsi, minõségtelen kép lesz)

Nos elõször is file menü- kép- dokumentum mérete- itt beállíthatod a kép méretét kissebre. Aztám mentés másként és mondjuk 5-6 os tömörítést választasz a JPG tömörítésének. De a mentés webre résznél ezt egyhelyen megtudod csinálni de ott is két lépésben.
Ezt a képet egyébként úgy lenne a legegyszerûbb megcsinálni hogy az ékzárak közül egyet pontosan kijelölsz sokszög lasszóval és kiteszed egy üres lapra aztán a világító részeket egyesével kijelölöd és mikor mind ki van jelölve akkor mondjuk befested. Aztán ezt a képet szépen ráhelyezed egyessével a másik képre öszesen kilencszer. Persze töbféleképp lehet ezt csinálni de ez elég egyszerû és gyors
Sziasztok. Hogy tudnám ezt a képet5: http://media.proxnet.hu/upload/20070318/00170896059.jpeg 100kb alá vinni?
Igen jó lenne látni a képet habár én szeretem a sorozatot és úgy tudom hogy 7 háromszög világít egyszerre ha mind világít. Nos a varázsvesszõ kijelölésnél ha kijelölsz egy háromszöget és a következõt akarod akkor jobb egér gombot nyomj és válaszd a hozzáadás a kijejöléshez. így mikor mindet kijelölted egyszerre tudsz rajtuk bizonyos mûveleteket végrehajtani.
droidika
...dobj egy képet! (amit elöttem szóló írt az mind jó, de van még pár lehetõség, pl.: fakító, átszinezés stb., de konkrét tipp-hez látni kellene)(képfeltöltés: #150. hozzászólás)(más topikok: PHOTOSHOP, PHOTOSHOP MUNKÁK)

Aha. Vsak , hog ynagyon sok háromszög van.
Elméletileg ez nagyon könnyû lenne. a varázspálcával W rákattintasz a világító háromszögekre aztán mikor kijelöli ( a % kal lehet hogy játszani kell) akkor vagy befested vagy leveszed a fényerõt róla vagy ráklónozol valamit.
Sziasztok. Szeretnék egy flash preloadert csináálni, ahol a csillagkapu van és bizonyos %-nál fvilágitani kezd egy égzár. Namost.. Megvasn nekem a csillagkapu kép, nagyon jo minöségben, csakhogy az a baj hogy az égzárak világitanak rajta, és hát ugye én azt szeretném hogy ne világitsanak csak, mweert ha világitanak elég bajos lenn a flashben kivilágitani. Tehát én elkéne sötétitsem a világitást, de nem tom hogy. tudtok segiteni?
kb 1 - 1,5 óra alatt meg lehet csinálni. Volt mikor egy képrõl le kellett szednem egy kisfiút aki egy lakodalomban egy másik asztalnál ült. az elõtérben meg egy lány és egy srác. A kisfiú kb a kép 1/5-volt a mögötte lévõ asztalt kellett rátennem a hejére a kockás abrosszal együtt és az asztalt díszítõ virágokat is. Az kemény volt.
droidika
...uhhh, volt vele meló rendesen <#worship>! (nincs mit szivesen 😄)

Köszi a segítséget sikerült
Sziasztok!
Na majd most!kép
kép-2
droidika
Képfeltöltés:
Képed feltöltöd ide, vagy én erre az oldalra szoktam, utánna a kép url-jét beilleszted, a kép beszúrása, vagy ha csak hivatkozni akarsz, url beszúrása menüpontba! (megnéztem volna a képeket 😄)

Na most talán sikerül!
Szia!

Ha csak kontrasztot kell hozzá adni meg a fényerõvel játszani az nagyon könnyû. Ha viszont ki kell javítani a sérüléseket, az idõigényes buli.
Ime két kép ( sajna csak ekkorába lehet feltenni)
köszön az infókat. megnézem majd a tutorokat, leírásokat.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

droidika
TILBURY:
néz meg ezt,
+ezt és szerintem legközelebb, olyan oldalon kérdezz ami nagyobb forgalmú:
pl. itt
vagy itt!,vagy találsz segítséget, még a nálamlévõ linkeken is! (GOOGLE a barátod 😄)

Sziasztok!
Nagyapám fény között találtam néhányat, amit beszkenneltem. viszont a képek minõsége elég ratyi (még õsrégi fekete-fehér képek). Fõleg a homályossággal van gondom. Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e valahogy "feltuningolni" ezeket a régi képeket élvezhetõre?
Elõre is thx.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

ha valaki esetleg kifejtené,akkor ide is megteheti:[email protected]
Hello!Arra szeretnék választ kapni,hogyan lehetne megoldani,hogy az én arcomat be tudjam illeszeteni valaki másik arca helyett.Elõre is köszönöm.Photoshop cs2 van,magyar nyelvû.Kezdõ vagyok.<#vigyor4>
Hali nekem is ugyanaz a problemam mint Tsippsy2 -nek. csak en 7 es photoshopot hasznalok 😊 de nagyon kellene a problema megoldasa mert naponta hasznalom melohoz. es nem rakhatok mindennap uj wint h 2 orat hasznaljam es azzal annyi. Legyszi segitsetek!!!!
törölt hozzászólás
Tsippsy2
Hi mindenkinek 😊
Hihetetlen nagy gondban vagyok!
Már vagy 3 hónapja aktívan használom az Adobe Photoshop CS2 9.0-ás verzióját. ÉS egyszer csak egyik gépindítástól a másikra.. elszállt...
Miuán betöltögeti a dolfokat, bead egy üres kis ikonok nélkül egy szerke palettát, és befagy az egész Photoshop, majd a végén kiír valami hardwre or sowftware gondot...
Na most még azt el kell mondanom, hogy közben a jó indítás, és a hibás indítás között a windows fonts készletét feltöltöttem még úgy 4000 font-al. És pár XP csinosító progit is, ezenkívül a Tuneup-pal rendbeszedegettem...
Na persze miután megjelent ez az állandó lefagyás, azóta ezeket a progikat leszedtem, töredezettségmentesítettem, sõt még olyan progikat is leszedtem, ami lehet hogy zavarta régen is, és tessék már 3x újra raktam és nem megy.. Ugyan úgy befagy..
Pl: a kis paletta része megjön csak épp üres... , a felsõ eszköztárban nincs semmi....
és vagy 20 percet kell várni mire kiadja ezt:
"Unable to continue because of hardware or system error. Sorry, butthis error is unrecoverable.

Mit tegyek help!!!!!!!!
????????????

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

JB arts
Animation paletta! csináld meg ott!

JB arts
Kijelölsz egy kívánt területet, majd edit/define brush preset...
Ennyi, majd a végén mentsd el!

JB arts
Értem a szöveget de mit csináljak?!
Photoshop CS2

lac coo
Hali !

Photoshopban lehet-e, és ha igen akkor hogyan létrehozni új ecseteket?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

krpsycho
Hali! Nem tudja vki véletlenül annak a tutornak a linkjét / oldalát ahol olyan képet lehet csinálni PS és ImageReady-vel hogy egy ilyen ajtó mozgás lesz a képen??

(kcsbubi-nak is ilyen a neve) <-- ugy lett csinálva, csak elfelejtettem 😄

köszi

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

lol nagy a segitõkészség de már emgoldottam <#mf2><#nezze>

Sziasztok!
Help kéne, eltünt a PS bõl a fehér szinem és csak helyette világos sárga van noss ezt hol tom vissza állitani????

A Ap-ban elmentett gif tele háttérrel jelenik meg a telefonodon?
"hogy a highlightnál látszon az, ami hátul van" ez amúgy mit jelent???
Nekem Sony Ericsson k508i van adatkábellel, ha felszáradok a csipeszen (bálban voltam hajnalig), megnézem, hogy az általam eddig leírtak mûködnek-e átlátszóként...
daeemoon
Se gif formátumban, se más formátumban nem mûködik (mivel a png is támogatja az átlátszóságot)

???
daeemoon
nem nem semilyen formátumban

S ha az elmondottak után gif-ként mented?
daeemoon
Sajnos ez nem elegendõ 😞

Amennyire sejtem: Fájl, új, és a feljövõ ablakban alul a Kitöltés legyen átlátszó.
daeemoon
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, de annyi helpet szeretnék kérni, hogy hogyan kell csinálni AP-ban átlátszó gif-et? Ugyanis mobilteló témákhoz kellene az, hogy a highlightnál látszon az, ami hátul van.
THX elõre is

üdv.: daeemoon