Milyen balesetet láttál?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2006.03.23. csütörtök 08:08
Kórházba szállítását követõen életét vesztette az a 34 éves motoros, aki szerdán délután szenvedett balesetet Székesfehérváron a Kadocsa út Seregélyesi út keresztezõdésében. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy Opel Astra sofõrje feltehetõen figyelmetlenül váltott sávot, aminek következtében a mögötte a belsõ sávban haladó motoros a jármû hátuljának ütközött.
A balesetet szenvedett 34 éves székesfehérvári tartózkodási hellyel rendelkezõ fiatalember életét a gyors orvosi segítség sem tudta megmenteni. Kórházba szállítását követõen meghalt. A baleset körülményeinek pontos feltárására és a felelõsség megállapítására szakértõk bevonásával vizsgálatot indítottak a székesfehérvári rendõrök.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Volt ra pelda 1 defekt miatt 3:20 perc volt, hogy bejutottam a lincoln tunelba. Amint latom te is kint vagy. /merre?/
Nem en kaptam a defektet.<#circling>#circling>
Nekem a MASERATI az autok kiralya !!
egyszer tobb mint 1 orat alltunk a dugoban a 95 oson mert a masik oldalon tehat a betonfalak tuloldalan tortent valami baze... hat faszom😞 kivancsi egy nepseg ez az amerika...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Mondjuk így én se hinném el, de tényleg ez volt... Kb. ekkor tudatosul mekkora erõ van egy autóban, mert meg se rázkódott meg semmi a csaj meg már repült is elõre, furcsa volt látni.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Autóbalesetekrõl tudnék mesélni.
me' lábamban a karika...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
egy a zebra elõtt tilosban (5 méteren belül) álló trabant miatt történt.
az öregasszony meg olyan kicsi volt, hogy még a Trabi fölül sem látszott ki, ráadásul a szembe jövõ szerint majdnem futott...
War. War never changes.
Meg nekem 39.000 Ft-om +30 ügyvédnek, hogy nem bették el a jogsim.
Hiába féktávolságom belül volt + takarás volt + úgy 30-35-el mentem, én voltam a hibás, mert zebrán volt....
War. War never changes.
War. War never changes.
schoma: Az IFA már éppen elkezdte a kanyarodást, szóval nagyon lassan. 😊
Nem látta a két kamiont?
Mennyivel próbálta megelõzni?
Na mindegy...
Az a lényeg, hogy megúszta.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
némi horzsolással megúsztam
persze nem ártott, hogy volt bukó a fejemen
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
vagy fák voltak?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Tudom, én voltam a hülye, azóta kicsit óvatosabb vagyok az utakon...
Videó? Pizzás videó. Nem tudom láttad-e, de pofa elindul a pizzával, majd az út közepén beleáll egy asszem szürke kocsi. A másik, hogy autóversenyen nyuszi át akar szaladni a pályán. Balról jön, átér a kocsi elõtt, de (szembõl nézve) a kocsi jobb sarka (tehát a balelsõ része a lökhárítónak) szétkeni 😞 A nyuszi élete max 0.1 másodpercen múllott...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE