Fejhallgatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kéne kis segítség, tanács Beats Dre Dre témában. Studio 2-el kapcsolatban lenne pár kérdésem. Aki tudna válaszolni pár kérdésemre az kérem írjon itt vagy privátban.
Igazából nem játékra hanem zenére és filmre kellene,néha játékra is. 25 ezer forintért tudnák hozzájutni az USA-ból.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Lenne egy olyan kérdésem hogy szeretnék venni egy fejhallgatót otthonra zenére és játékra használnám 30000ft a keretem rá és az lenne a legjobb ha sennheiser vagy mondjuk beyer lenne mit ajánlanátok??
Kérdésem az lenne hogy, Sennheiser hd 203 és a sennheiser hd 202 között mekkora a különbség.Jobb vagy nem jobb a 203, 400Ft az ár különbség az árgép szerint.
Tuti király darab,már nem gyártják sajna...15 rugedli volt az ára anno...Jó kis füles,szuper mélyek,tiszta magashangok...Aki talál valahol használtan, annak nyugodtan ajánlom...
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
A vezeték nélküli fejhallgatókkal mi a tapasztalat? Érdemes, nem érdemes? Van most egy vezetékes, de le szeretném cserélni vezeték nélkülire.
Üdv!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
vettem a napokban egy logitech USB headsetet, 12k volt, de az a baj hogy recseg. ha belefujok a mikrofonba, azt visszahallom a hangszórókból. semmi driver nem volt hozzá. ventrin mérgesek hogy recsegek, egyik ismerõsöm szerint csak be kell állítani. valakinek vmi ötlet, hogy mit csináljak?
Mûködésképtelen Speed link SL 8736 PC hadset-tet vennék. Ha van valakinek, írjon a [email protected]. Köszi!
Fejhallgatót szeretnék venni PC-hez,foleg játékra és néha filmnézésre használnám,max 10.000 Ft-ot szánnék rá,de jobban örülnék,ha 5.000 Ft körül tudnék maradni.Tudna esetleg valaki ajánlani valamilyet?
Már megnéztem párat és találtam olyat,ami tetszik: Sharkoon Rush Gamer, Speed-Link Medusa Stereo,esetleg Logitech Digital Precision Gaming,de az utobbiról olvastam rossz véleményeket.
Megköszönném,ha valaki írna véleményt ezekrol,vagy ajánlana jobbat!
van egy speedlink 5.1 fejhallgatóm, de sajnos elromlott, ha tudtok pls. ajánljatok egy jó szervizt, nagyon megköszönném
ugy gondolom javítható, mert szvsz csak a zsinorban szakadt el a vezeték
ha lehet privátban küldjétek a linket/cimet, mert nem szeretném ha reklámmal gyanusitanának vkit 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
vagy
http://ipon.hu/webshop/product/sennheiser_hd_555/22295
szerintetek?
Thrash \'Till Death
Én most akarok venni fejhallgatót, de nem tudom melyik legyen...
A Sennheiser HD 202, és HD 215-ös közt gondolkozom, de csak akkor venném az utóbbit, ha a 202-esnél szebben szólna...
Hol lehet az országban ilyen boltokat találni?? Gondolom fõleg Pesten, oda meg nem járok minden nap, de szart sem akarok rendelni... :S
VILLARREAL CF mindörökké!
Fejhallgatókat nem érdemes rendelésre vásárolni, mert ha nem tetszik a hangja, körülményes cserélgetni. Mp3 lejátszóval, discman-nal és olyan zenével, melynek ismeritek a hangképét, kell fejhallgatót vásárolni menni. Törvény szerint 3 napon belül vissza lehet vinni az árúcikket a boltba és kötelesek kicserélni (vagy visszafizetni a termék árát), minden magyarázat nélkül. A képlet egyszerü: addig kell cserélgetni az árút, mig rá nem akadtok a megfelelõre.
Amúgy mindenkinek más a hallása. Ha tegyük fel én istenítek egy fejhallgatót, sõt, meggyõzõdésem, hogy a legjobban szól az összes közül, egyáltalán nem biztos, hogy más is osztani fogja a véleményem.
Szóval, a fejhallgató vásárlás személyes ûgy! <#nezze>#nezze>
In Lak\'ech Ala K\'in
sony 4eva /és úgylátom az árát is tartja (zaj-ban 45-ért vettem 2002-ben)/
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Nekem egy szimpla kérdésem lenne, mégpedig, hogy nem-e létezik valami program amivel egykis +hangerõt meg mélyet tudnék varázsolni a fülesembe.
A hangkártyám eléggé ratyi...
Amugy most vettem egy szimpla fülest (sennheiser hd201) van valakinek valami tapasztalata/véleménye róla?
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Szeretnék venni egy ---KOSS PORTA PRO--- fejhallgatót 9900 Ft-ért.
Trance zenét hallgatok. Notebookra lenne csatlakoztatva, valamint mp3 lejátszóhoz használnám.
Ezek alapján szeretném ha adnátok tanácsot.
Csak ez a fejhallgató érdekel, vagy ilyen árban, minimum ilyen minõságû más típus(pl. sennheiser, sony, AKG,...)
Megvegyem, ne vegyem meg, avagy mást vegyek.
És jó lenne ha meg is indokolnátok a véleményeteket!
köszi
Zárt fejhallgatót keresek, amiben jó a mély is (föleg az), a magas meg ne legyen zavaró
Sennheiser HD215 (16E-ért)
Sony MDR-XD400 (14E-ért)
minkettõ 15 körül van, melyik lehet a jobb? (Jó lenne ha irna olyasvalaki aki ismeri a két tipust/márkát vagy esetleg volt alkalma belehallgatni mindkettõbe)
http://www.igazsag.extra.hu
Ráadásul egy AU1 manapság igazán nem nagy beruházás. (~5k-ból meg lehet úszni) Azt meg ugyebár mondani se kell hogy mennyivel jobb bármelyik integrált szemétszarnál' 😊
Ha sikerül rá felerõszakolni az AU4 drivert, akkor pláne jól jár az ember (mint pl én 😊 )
Nameg azt se felejtsük el hogy játékokban is jópár fps növekedést hozhat az inteegrált hangkódek kiiktatása, mivel nem zabálja meg az x százalékos cpu idõt.
Monacor MD-6200
Professzionális sztereó monitor fejhallgató
2-utas, zárt konstrukcióval, koaxiálisan egybeépített, titánbevonatos membránú hangszórókkal, rendkívül áttetszõ, szélessávú, valósághû hangvisszaadással.
Eddig amit hallottam életembe fejest (nem 1et és nem 2õt) mindent üt 😊
hát akkor már csak az a kérdés, hogy a mediamarkt milyen garit ad hozzá, mert ha ugyanilyet akkor tökmind1... ez 25, mm 30, basys 23..
1 napon belül szállítanak, 25 ropi. Ismeri õket valaki? Most próbálom meg kideríteni milyen garit adnak hozzá.
Sürgõs lenne, mert holnapra megrendelném akkor. Köszi
soha semmire nem cserelnem le 😊
Van egy KOSS SparkPlug-om, ami kb januártól egészen mostanáig bírta.
A csatlakozónál megtört a vezeték.
Tekintve hogy örök garancia van rá, szeretném visszavinni, csak nem tudom hogy hova.
Alapvetõen a hama forgalmazza, én pedig a mediamarktba vettem.
Melyik helyen érdemes próbálkozni?
(egyébként ha spec 2 év múlva ment volna tönkre akkor vissza se vinném, de így, hogy 2 hónap...pff)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Új Bontatlan álaputó Sennheiser CX 300 High Quality Fülbe Dughatós Fejhallgatók!
Magas minõségû sztereó fülbe dugható fülhallgató. Erõteljes mélyhang kiemelés, környezeti zajok kiszûrése. Különbözõ méretû (S/M/L) fülgumival csomagolva, hogy minden fülbe megfelelõen illeszkedjen. Ajánlott hordozható MP3/CD/MD/DVD illetve mini játékkonzolokhoz.
Teknikai Tulajdonságai:
Névleges ellenállás:16 Ohm
Frekvencia átvitel:18Hz-21 kHz
Hangnyomás:112 dB
Kapható Színek:Szürke,Fekete és Fehér.
A készlet szinte kifogyhatatlan
Elérhetõségeim:
E-mail cím:[email protected]
Msn cím:[email protected]
Telefom számom:0620-422-22-36
Áruk:5000FT/db
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)