Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval most fog lejárni az összes államilag támogatott félévem (terveim szerint amikorra 2013-ban diplomázok), de még szeretnék továbbtanulni, így februárban adom is be a jelentkezést Msc-re.
A probléma az, hogy a jelentkezés, hogy fog ebben az esetben mûködni? Jelentkezhezek állami képzésre? (vagy valami módon visszadobják a jelentkezést? Esetleg felvesznek és akkor átpréselnek kerekperec önköltségesre? Esetleg a túlképzõs y alapdíj + x Forint / kredit módon perkálok majd?)
Minden infóért hálás vagyok, elõre is köszi!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ez a fura a mai világban.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
De ez is csak azért érdekel mert így ki tudom számolni, hogy az adott tárgyat hogyan is kell szóbelin teljesítenem, mert szeretnék egyetemre menni, de szerintem arról le is mondhatok mivel a fizika írásbelivel jól beszoptam és nem is sikerült valami fényesre.
Ez alapján a számítás alapján viszont biztosan esélytelen az egyetem mivel ha 5-re sikerülne a szóbeli akkor is 59,3%-os lenne az egész fizikám és így esélyem sincs a bejutásra sajnos 😞
Persze nem írtál hülyeséget, de nem minden vizsga 100+50 pontos.
Crumeron: ezt nektek nem mondták el órán 200-szor? Nekünk eléggé a fejünkbe lett verve minden érettségivel kapcsolatos tudnivaló 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
pl: 76 + 35 = 111
111 / 150 = 0,74 (X100) tehát 74%-os az érettségi vagyis 4-es
tehát van az írásbeli az egy jegy és van a szóbeli az is egy jegy.
Ezeket átlagolják és abból jön ki a végén egy jegy vagy, hogy van ez?
De egyébként ha ábrákat kell rajzolni, akkor asszem azt szabad ceruzával megrajzolni, de utána át kell írnod tollal!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Ez egy értelmiség... gratulálok...
ceruzával írta a matekot
Létrehoztunk egy csoportot, amelynek tagjai különbözõ bécsi egyetemek (WU, Uni Wien, TU, MedUni) magyar hallgatói.
Célunk, hogy a hozzánk hasonlóan magyarként Ausztriában tanulni kívánó diákokat segítsük, valamint biztosítsuk számukra az egyetemi jelentkezéssel és az ausztriai élettel kapcsolatos tudnivalókat.
Különösen fontosnak tartjuk ezt a feladatot a megváltozott magyarországi felõsoktatási rendszer miatt, tekintve, hogy az ausztriai egyetemi szakok többségén még mindig ingyenes az oktatás.
Amikben tudunk segíteni:
- Egyetemi jelentkezés, felvételi
- Német nyelvi elõkészítõ
- Lakhatás
- Adminisztráció (tartózkodási engedély, egészségbiztosítás,
diákigazolvány, stb.)
- Munkavállalással kapcsolatos lehetõségek
Elérhetõségek: [email protected]
facebook: at4hu
youtube: http://www.youtube.com/watch?v=3RMOeaBbcoA
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
nekem volt olyan évfolyamtársam az egyetem aki gimibe szín 2-es3as volt felvették fizetõsre aztán egy félév után gyanúsan átkerült államira kb 3a átlaggal😄😄
csak lestem azután szépen megcsinált mindent kb nulla tanulással csak mert az apja nagy kutya....szóval a felsõoktatás másvilág
de egyébként az egyetemen ilyet is meg lehet csinálni pl mást küldesz be magad helyett, megvannak elõre a zh-k stb....
szóval sajnos lehet:S:S
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Positive Mental Attitude
felállt kiment asztalhoz felszedte telóját körbe ment a termen fényképezte a többiek megoldását aztán leült és bemásolta 😄 tanár meg le se szarta
jah mondom oké én kérek elnézést 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Tudnátok 3 példát mondani irodalmi hõsiességre?" kérdésre (legalább) 148 hozzászólás érkezett a gyk-n. De már törölték.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mikor én gimis voltam akkor kezdett el szép lassan terjedni az fb itthon is , de a hazai riválisai pl. iwiw még messze elõtte jártak felhasználószámban és persze a szolgáltatásai is gyerekcipõben jártak.
Mikor érettségiztem , 2008ban , emlékeim szerint tömve volt ez a topik , most meg ha kicsit visszagörget az ember már 2011 nyári hszek között találja magát.
ennyire népszerûtlen lett azóta az sg vagy csak mindenki facebookon sírja már el manapság a bánatát? <#nevetes1>#nevetes1> 😄
Közepet néztem origón, elég lazának tûnik, nem csalódtam benne. Emelt már egy fokkal húzósabb volt, de abban se volt olyan, amit kis odafigyeléssel ne lehetett volna megoldani.
Mondjuk ez szvsz minden tantárggyal így van.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Másodikat cáfolom 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
vagy fordítva: aki analízis zh-t szeretne, az meg valószínûleg nem fog ilyen feladattal találkozni, mert valószínûleg emelt matekot csinál
Nekem azóta, mikor pár éve ez volt az egyik feladat, hogy ha 2kg narancs x forint, akkor fél kg narancs hány forint..
Na azóta csak röhögök az egészen.
Majd vizsgaidõszakban vagy egy analízis zh-n meglátják mi is az igazi kihívás. 😄
Inkább írnék még pár ilyen "jaj de nehéz volt" matek vagy bármilyen érettségit. 😄