24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
magon keress rá erre : 24.s0 és rakd méret szerint sorba
soo277
nCore meg Buthumen en nem találom

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

soo277
Már ugy is csináltam ,csaka 9edik évad jön be

Darthmushroom
tegyél a 24 után egy pontot :D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

soo277
Az a gond ,hogy bent vagyok a nagy torrenteken ,de nem találom XD

grebber
Kb bármelyik torrentrõl.

Next PC upgrade: 2022

soo277
Sziasztok,nem tudja valaki honnét tudnám letölteni a régi évad részeit?köszi

Csacsi
Visszahozták mindkét régi fõ ellenséget... Az oroszokat..és a kínaiakat :)

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kaplan
Nagyon ügyesen építgették eddig a sorozatot, ez a rész pedig iszonyat durva volt. Bár láttuk már ezeket a fordulatokat, de végig képes fenntartani a feszültséget a sorozat, a kivitelezés, a jelenetek pedig rettentõen profik.

Azt kell, hogy mondjam, hogy a várakozásaim felett teljesít a sorozat és egy szavunk sem lehet az igazi 24 hangulatra. Jack valóban visszatért, eddig 8/10. Nagyon kíváncsi vagyok az utolsó két részre, azért itt eléggé kemény internacionális csiki-csuki kezdõdött el.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szolnokboy1
Kurva jó rész volt megint!!!!

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

grebber
Elég lezüllött lett szegény :(

DVD-extra volt.
http://www.youtube.com/v/PZ4vKxNgnPI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.24spoilers.com/2014/06/13/24-spinoff-kate-morgan/
grebber
Most kezdtem el nézni ezt az új évadot.

Ennyire nem emlékszem a régi sori végére vagy tényleg nem volt ilyenrõl szó hogy Chloet elfogják stb?

Riddick21
Ahol a halott elnök = valószínûleg sehol. Chloe gyorsabb volt szerintem :)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

desigo
Az elnök úr ott van a fürdõmben,csak tudnám miért német?

Csacsi
Hol a faszba volt a néma óra???????

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darthmushroom
Nem a régi színvonal a sorozat, de azért a feeling megvan remélem még folytatják bejön ez a Kate+Jack páros, de egy Kates spin offal is elégedett lennék, bírom a színésznõt jó volt a Chuckba meg a Dexterbe is.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

VinylToy
Szerintem Jacket megkéri Heller elnök, hogy kísérje el Margothoz, mert feladja magát, ott lesz a rajtaütés, de az elnök úr valamilyen oknál fogva mégis meghal, Jack megesküszik neki, hogy megbosszulja Audrey miatt. Klisé, klisé hegyek. A beteg, haldokló George Mason esete, ugyanilyen volt a második évadban.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Kaplan
Én is így éreztem, de néhány rész óta átálltam az eredeti nyelven, angol felirattal való megtekintésre. Egy középfokú angol tudással simán érthetõ, egyszerû nyelvezete van. De megértem, ha nem akarsz ezzel 'szenvedni'. Magam is nehezen adtam fel a kényelmet. :D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kár, hogy mindig ilyen lassan jön a felirat.
Nekem ezzel se lenne gondom. Elvégre ezt várjuk a sorozattól :)
Ez nem Lost, hogy minden rész végén legyen egy WTF.
Ha így történik, elég elcsépelt, sablonos és kiszámítható dolog lesz: 3 óra hossza alatt Jack kiszabadul, és kinyír minden orosz genyát. Már láttunk ilyet párszor.
Szolnokboy1
nem tudom, az oroszországot is csak tippelem.

Margot-nak jó szar hangot adtak a magyar szinkronban...
És az oroszországi részeket is Londonban forgatták?
Szolnokboy1
"De mikor lesz ugrás az idõben? Most vagyunk az évad felénél."

Tippre 2-3 részen belül letudják a terroristákat, utána Jacket elrabolják az oroszok és elviszik oroszországba. Az utazáskor lesz ugrás.

Igen, vele végül is én is el tudnám képzelni. Ha csakugyan nem lesz több évad, indulhatna egy spinoff vele a fõszerepben, teljesen más címmel. Vagy ez nem mehetne ilyen símán? Lennének jogi akadályok vagy effélék? Nem értek hozzá. De mindenesetre úgy néz ki, mintha a készítõk Jack nyomdokaiba akarnák léptetni. Bár annál a jelenetnél csalódtam kicsit, amikor kiszabadította magát. Azt hittem, láthatunk majd egy lábbal nyakroppantást Jack módra. Erre kinyúl a késért.<#szomoru1>
De mikor lesz ugrás az idõben? Most vagyunk az évad felénél.
Szolnokboy1
OMG!!!! :O

http://www.youtube.com/v/_pvtSHJEBHk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Szolnokboy1
sztem kurvajó igazi 24-es rész volt tele remek pillanatokkal, alig várom a következõt!

Victor1103
Ezzel a Morgan ugynokkel eltudnam kepzelni a tovabbi folytatast de Jackkel eroltetett lenne. Amugy tetszik idaig az evad de tenyleg ujat nem tud mar felmutatni csak hozza a szokasos szintet. Kezdtem is furcsalni hogy eddig nem volt CIA-ban hunyo aki tobb kapura jatszik erre tessek..

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

És hogy hozzátegyem, ami a témát illeti, hát, végülis a mindent megmentõ hõs Jackból elég volt 8 évad. És más terrorizmussal foglalkozó sorozatban sem vágyom már erre, tehát például a Homeland ilyen szempontból sokkal korszerûbb. Ezt a mostani sorozatot el lehetne vinni más irányba, de persze egy bekattant pszichopata Jack sem lenne jó. Szerintem le kellene ezt valahogy zárni az évad végén, bízom benne, hogy leforgattak egy ilyen befejezést arra az esetre, ha nem nagy a nézettség.
Én a készítõk helyében már az 5.évad végén kinyírtam volna Jacket a kínaiak által. Azért az sok mindent elmond, hogy európai sorozatokban (pl. Polip) meg mertek lépni a készítõk efféle durva fõszereplõcserét. De amcsi sorozatba kell a golyóálló, mindent túlélõ hõs.<#fejvakaras>
Szolnokboy1
Az tény, hogy elég repetitív, de már évek óta ilyen. Lássuk be, nem nagyon lehet már ebben a témában újat mutatni. A készítõk helyében én Jack lelki/idegi állapotával fûszereztem volna meg a sorozatot. Valahogy érzékeltettem volna, hogy Jack idegileg leépült és ezt valamilyen betegséggel/állapottal prezentálni.
De az is érdekes lett volna, ha az egész évad Jack menekülésérõl szól (esetleg a fentiekkel kiegészítve) és nincs terrorfenyegetés/elnök/Ódri/Chloe, aztán a következõ évadban szépen újra teljesen vagy részben behozni a régi sémát.

Én viszont nem látom azt, hogy felpörögne a sorozat, és hogy ne ismételné a régi önmagát.

Kiszámítható fordulat volt, hogy a csaj mégis az anyjával van. A végét pedig nem értettem, hogy miért volt olyan hú de nagy fordulat, hogy epizód végére kellett kiemelni? Genyómuter kinyírta a lelkiismeretmarta võt. Ki hitte volna, hogy ez lesz? Azta, mekkora fordulat!
Szolnokboy1
szerintem is. most kezd beindulni.

VinylToy
Kezdünk belemelegedni! Szerintem jó rész volt.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Szerintem nincs.Amúgy elvileg holnap este lesz hozzá...

Csak a feliratok.info-n készül hozzá magyar felirat? Esetleg más fordítás nincs, ami más oldalon hamarabb kintvan?
desigo
Mekkora jó teleszkópos létra volt az elsõ részben :)

Én láttam az elsõ két részt, de elég nehéz most még véleményt mondani róla. Nem rossz, de hiányzik még valami belõle. Talán majd a harmadik résszel, ha megismerjük a "fõellenséget", akkor kicsit változik a lapos hangulat.
én se néztem meg, pláne,hogy idõm sincs nagyon de örülök is neki mert lehet megpróbálom kihúzni az évadot aztán bumm lesz egy jó kis darálós napom, napjaim :D
desigo
nem volt még idõ megnézni :(
Nem pörög agyon a topik.<#wow2>
Az elsõhöz már van, a másodikhoz viszont nem lesz pénteknél elõbb.
A feliratok.info-n még nincsenek készek a feliratok a részekhez. Esetleg valami más oldalon nincs felirat, még ha gányoltabb minõségben is?
Én épp ezért kívánom, hogy ne legyen sikeres. Zárják le ebben a szezonban, amit le kell, és kész.
gabi89
8 évad finálé:
24 (FOX, 20.00) – 8,94M – 5.2/8 (2.8, #7)

Bocsi a dupláért ...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
24: Live Another Day - 1x01-1x02: 8M (18-49: 2.5)

Ami a nézettséget illeti ez egy erõs közepes, és mivel ez csökkenni fog még így simán veszélybe is kerülhet a folytatás.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...