Kontaktlencse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kontaktlencse vásárlással kapcsolatban lenne egy nem rég indított oldalunk.
A Kontaktlencse.sLink.hu ( http://kontaktlencse.slink.hu/ ) oldalon szeretnék mindenkinek segítséget nyújtani, aki kontaktlencse vásárlás előtt áll vagy hasznos információkról szeretne tájékozódni.
\"Erről van szó!\"
pred
Az a baj, hogy lencse nélkül elõjön a kancsalság, fõleg, ha fáradt vagyok, lencsével viszont jó minden, csak ez valamennyire a látásom rovására megy.
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
Tavaly nyáron durvább volt a helyzet, akkor folyamatosan rosszul láttam, mozgott a szememen a lencse minden pislogásnál...
\"Erről van szó!\"
pred
\"Erről van szó!\"
pred
Ha ásítok pl. és könnyezek, akkor arra a pár mp-re viszont tökéletesen látok. Lehet a szemszárazság okozza ezt? Érdemes lenne vennem mûkönnyet?
\"Erről van szó!\"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
azért eladó, mert ritkán használom, és azóta romlott a szemem, és majd kell másik.
3000 Ft/ doboz
pred
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
pred
Vagy száraz levegõ?
Sérülés a szemeden/kontaktlencsén?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ha nem boldogulsz, menj vissza a dokihoz aki felírta, hátha kisebb dioptriával meg fog oldódni:-)
Amúgy fura, mert itthon nem nagyon elterjedt ez a fajta korrekció, pedig jóval olcsóbb megoldás, mert a tórikus lencse mindíg drágább....
pred
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
Tudnátok nekem javasolni olyan kontakt lencse márkákat és fajtákat a piacon amik jelenleg a legjobban ár és érték arányban? Vagy ami nektek bevált és évek óta használjátok. A lényeg, hogy havi lencsét szeretnék venni, de minõségit és nem túl drágát( értem ez alatt hogy max 20000-at tudnék áldozni 2 dobozra mivel nem ugyan olyan dioptriájú a két szemem)
elõre is köszi!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
pred
\"Erről van szó!\"
Érdekelne a véleményetek az online kontaktlencse vásárlásról. Egy barátom ajánlotta a www.lencse.net oldalt, de nem tudom merjem -e használni? Nem gond, hogy nem vizsgálják meg a szemed? A lencse cserénél? Új vagyok még a témában nagyon😛
Köszi!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"