Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Az “A” es “C” csoportban jo meccsek lesznek!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Ez a D csoport kabaré.

http://goo.gl/gd6Zi5

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lacee86
Szakmailag szerintem jobb a Vidinek az EL. Ott még némi esélye is lehet továbbjutni, ha olyan csoportba kerül. Persze az meg nézőként nem lenne túl jó, ha Arsenal, Chelsea, Milan stb. helyett sokkal kevésbé ismert csapatok jönnének Magyarországra.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

szucsy89
Milan jöjjön.
smith09
Remélem jön a Frankfurt vagy a Milan.
semmi gond Europa ligaban folyt kov, mar igy is remek penzt kasziroztak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jim Morrison
remélem 2-4 lesz, vagy 1-3 <#zavart1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szerintem eddig.
Szerintetek meddig jut a Vidi?
Count Adyn
Erre tizit adna b+ szégyen..

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sippie
Aztarohadt.. ez nem százas, az tuti.
I sat in this chair twice in the Champions League after knocking out Manchester United at Old Trafford. In this chair with Porto and Real Madrid. It is not something new for the club

fuu ez a nyilatkozat nagyon durva...ilyet nem nagyon latni, aki a sajat csapataval szemben ilyen megalazoan nyilatkozik...ahelyett, hogy a Sevilla ellen kidolgozott volna valami esszeru tervet inkabb nekiall pofazni utana:) ahh pedig jo edzo volt regen es nem zavart az arroganciaja, de ez mar eleg kinos

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lacee86
Oh, hát persze. <#nevetes1>

szucsy89
Internél tárt karokkal várják
LasDen
PSG gyanúsan kinéz neki. Összeharácsoltak egy csapatot, ami azért nem csak kutyaütőkből áll. Már csak Mourinho kell oda, hogy BL győztesek legyenek... :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Ezek utan nem tudom ki fogja alkalmazni,mar csak a PSG johet szoba,vagy esetleg az Inter,nyugat europaban. Amugy meg lassan mehet Kinaba vagy Amerikaba,bar utobbiban se dijaznak az elmebetegseget hosszutavon

6unn3r
Pláne a nyilatkozata után. Képes volt azt mondani, hogy a Portoval is ejtette már ki az MU-t az Old Traffordon meg a Reallal is. Szóval semmi új nincs már a klub számára abban, hogy hazai pályán esnek ki. :D Hátgeci...mindig is tudtam, hogy elmebeteg, de azért ilyen látványosan szájba köpni a munkaadóját...

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Rockynhooo
Szerintem fix ennyi volt neki.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
PL a világ legerősebb bajnoksága
Lacee86
Azért az a "bohócliga" a világ legerősebb bajnoksága... Morinho meg lehet, hogy repül?

Sippie
Special one wahahahhahahaha, micsoda vicc. Bár ez tényleg elég special. A "bóhocliga" 5.-je ellen, trololololo
REALista
Azért Manchesterben ilyen szar játékkal kiesni egy Sevilla ellen elég kínos...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

smith09
Tegnap olvastam, hogy a jövő évi BL szezont a spíler tv közvetíti. Mondom fasza.
Eddig a PL -t nem néztem, most már ezt sem fogom.

A PSG pedig jobban járt volna aha azt a pénzt kútba öntik amit tavaly játékosokra kifizettek, vagy éppen nekünk is adhatták volna.
smith09
Igen, hozzám teszem h C. Ronaldo is sokkal kevesebb golt lőtt a bajnokságban mint eddig.
A BL ben eddig ők az egyetlen címvédők, ezt főleg nekik is köszönhetik.
Majd meglátjuk, hogy a city-n túl jutnak - e ?

Lacee86
Hát, Real kispad ide vagy oda, csak nézzük meg a bajnokságot. 9 meccsből mindössze 5 győzelem a nagy Bernabeuban. Ez azért beszédes...

smith09
Ez igaz, de szerintem a madrid kerete erősebb, ami a kispadon ülöket mutatja elsősorban. A psg kispadján pastore a legjobb játékos szerintem, a madrid nál- 3 - 4 jó játékost is betudnak hozni ha kell. Majd kiderül. :)
6unn3r
De ne felejtsd el, hogy a müncheni meccs már csak presztízs kérdés volt.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

smith09
Kíváncsi leszek hogy a Tottenham támadói mennyire tudnak addigra formába lendülni, most eléggé off on vannak.

A real szerintem tovább jut. Bayern ellen idegenben a psg nek esélye sem volt. Madrid otthon nyer, hazai pályán aratott győzelem ( ? ) pedig szerintem kevés lesz.
Real-PSG hmm

Tottenham-Juve hmmmm

Lacee86
Hát jah, ennek a körnek sétagaloppnak kell lenni nekik. De ez veszélyt is rejt, mert belekényelmesedhetnek. Annak pedig kifejezetten örülök, h a PSG/Real-ból az egyik már most kipotyog. :) Forza Juve!

Szerintem Man City-nek volt a legnagyobb szerencséje a nagyok közül.
bakkerman
Na most kiderul mennyit is er a PSG,innen ha tovabbmennek akkor meg is nyerik szvsz kiveve ha utkozbe kifognak egy City-t

A NYOLCADDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Juventus (olasz)–Tottenham Hotspur (angol)
FC Basel (svájci)–Manchester City (angol)
FC Porto (portugál)–Liverpool (angol)
Sevilla (spanyol)–Manchester United (angol)
Real Madrid (spanyol)–PSG (francia)
Sahtar Doneck (ukrán)–AS Roma (olasz)
Chelsea (angol)–FC Barcelona (spanyol)
Bayern München (német)–Besiktas (török)

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Foleg hogy csak csoport meccs mar eldolt tovabbjutokkal kb. A bajnoki vereseg ezerszer cinkesebb. Bl meg nem lesz igazi kozepcsatar csere nelkul.

szucsy89
sír a sarokban rinyáldóval együtt :D
bakkerman
azt tavasszal megint jön a henger...nem féltem én Zidanet,azért egymás után 2 BL-t nem a szél hord össze csak úgy.

Woodpecker
túróRudeee most hol vagy??

Tyler1
Sport2 M.United-Benfica meccs.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
én ilyet még nem tapasztaltam. Mikor volt ez?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
Nem a BL-hez kapcsolódik, csak tegnap eközben szembesültem vele, de a Sport tv-nél kajak elveszik meccs közben a képet, hogy berakjanak egy reklámblokkot? És nem úgy, mint ahogy az M4 oldja meg F1 alatt, hogy osztott képernyőn azért még látod az eseményeket is, ezek fullban elveszik, hogy nézd a szart. Ennél idegesítőbb dolgot b*zmeg közvetítés alatt ki sem találhattak volna.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SportTv-nél megint formában voltak <#vigyor>
link

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Woodpecker
Juve is lőhetett volna vagy ötöt a barcanak. Az a baj, hogy a törpe már teljesen leszakadt CR-től. Nem tud vezére lenni a barcanak, CR meg döntő szitukban folyamat oda tudja rakni magát. Nem kérdés, hogy a törpe egy zseni, ezt néha meg is csillantja fontos szituban, mint az el classicon, de a döntő szituk java részében csődöt mondd. Juve ellen pont megmutatta mennyire is tud vezér lenni, mikor igazán kellett volna nem bírta a hátára venni a csapatot. Közben CR meg hatalmas legacyt épített fel a back to back BL megnyérésével...

Sippie
<#vomit>
limperatore
Szetbaszott a real igazabol ennyi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

arról beszélek, h most a juve fogott ki olyan meccset, amit a barca anno a juve ellen...első meccsen a helyzeteket vesszük akk pariban lett volna a barca, a másodikon meg mindent mellé fölé vagy Buffon kezébe rugdaltak, egyébként simán guríthattak volna egy ötöst..és akkor a juve a döntő közelében sincs, ilyen a foci...a tegnapi meccs megint ékes példája ennek... annak a kis törpnek, ha a fele bejön amit akart akkor csak sírás lett volna torinóban...ennyi, aki nem csak az eredményt nézi elvakultan az látta...hiába volt tegnap néha jobb a juve, az első negyedórában 3-al mehettek volna...nem nem rugdalták be, a real meg jött 2 lepattanóval oszt jónapot...a kiállítás már sokat nem szart el az egészen...a foci min 30% mázli

Visca El Barça!

Lacee86
Mondod te.Remélem, hogy a kétkedőkre cáfol majd a csapat. Iszonyú nehéz lesz, nem tagadom, de nem lehetetlen.

Effe88
Egész jó döntő volt. A jobb csapat nyert, lsussz passz. Buffon se lesz már BL győztes. Kizárt, hogy a Juve megismételje az idei menetelést jövőre.

bakkerman
<#shakehead><#shakehead>