Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
na de. szerintetek, ha rádugom, és a zöld eltûnik, de sehogy se világít, mire utalhat?
Minden töltés elõtt ki kell sütni (kb. cellánként 0,9-1V -ra meríteni)
A töltési idõ a kapacitás / a töltõáram * 1,4 óra.
Tehát: 1200 mAh kapacitású az aksi, 250 mA a fegyverhez kapott "buta" töltõ töltõárama (rá van írva), akkor 1200/250 * 1,4 = 6,72 órán át kell rajta hagyni
Megfelelõ alap aksi, de az, hogy ki kell sütni minden töltés elõtt, az macerás, így gyakoribb helyette a NiMh, mivel minden másban nagyjából megegyeznek.
Ha hosszú ideig akarod tárolni, akkor merítsd le legalább 40%-ra (vagy alá), és tedd hûtõbe.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Illetve érdekelne még hogy Budapesten van-e valami szakbolt, ahol érdemes vásárolni. Ebbõl következõleg szeretnék beszerezni egy red-dot célzót is, úgy tudom a fegyver tokyo mauri kompatibilis, ez azt jelenti hogy a hazai forgalomban lévõket rá tudom tenni? És ha nem vagyok nagyon telhetetlen, megkérdezném még azt is hogy milyen 0.20-as BB-t érdemes vásárolnom?
2009-ben gyûrûzött be a "világválság",dráguló lakás és autó hitelek,munkanélküliség,infláció, általános elszegényedés. Ezek a dolgok mindenkit érintenek.-->Tartalékok felélése, kevesebb játék, fegyverek eladása és a pénz inkább családra költése,lyukak betömése.
Ugyanakkor a szervezett játékok belépõje jelentõsen drágult-->nyugtázás,adózás,ellenõrzés,folyamatosan emelkedõ egyéb költségek. Kötelezõ mentõ,pálya bérlés,víz,benzin,segítõk bére stb stb.
A játékok sokszor egymásra vannak szervezve,a játékosok létszáma viszont csökkent. Egyre többen szeretnének a tortából szelni a szeletek száma viszont csökkenõ tendenciát mutat..kialakulnak a 40-50-70 fõs játékok azok is 2500 ft-ért,kezdõkkel,hájkep tárakkal egyre alacsonyabb színvonallal és marad utána a keserû szájíz.
A megszûnõ honlapok miatt nem aggódnék. Egyszerû a képlet. Felesleges lett a honlap (a mienk is elhagyatott lett). Facebook csoport a tagoknak,csapatnak. Egyszerûbb a kommunikáció és a szervezés is gyorsabb. Aki meg akar úgyis megtalál. Rengeteg csapatot megtalálsz arckönyvön és a kontakt is könnyebb így velük,mint a honlapokon.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
2. DMR-rõl, SPR-rõl hallottál már? :) Lángrejtõ is van rajta, mégsem rejteget semmit :) Amúgy meg, a 6x-os nagyítás valóban a Hubble-hoz közelít..
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Jah fújd át vele, de azért ne tocsogjon :P
Ha így sem jó, keresd azt a részt, ami közvetlenül szorul, aztán marad a belenyúlás.
És szép a fegyver kezdeményed! :D
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Volna egy hatalmas gondom az M9-es GBB Fém szánas Berettammal.
Az a helyzet, hogy nem siklik hátra a szán teljesen, hogy felhúzzza a kakast és így mikor elsütöm utána csak gáz távozik a csövön át. Tudna-e segíteni nekem ennek a probléma megoldásában?
Elõre is köszönöm!
Persze, kellemetlen, ha "kinézik" az embert, fõleg ha sok a hiper szuper hûen öltözött tag :D
Na meg a MARPAT alapból jó minden dress codes játékra is.Abban szerintem nincs olyan játék ahová ne mehetnél.
PSN ID:misi2mezei
Fõleg,hogy dress codes játékon alapból kilõve.
Szerintem egy jó MARPAT sokkal jobban is rejt.Nem véletlenül azt használják a tengerészgyalogságnál.
Ti mit gondoltok?

Mert akárhogy is keresem nem találok...
Milyen néven kellene keresni?
Vagy muszáj lesz azokat is külföldrõl rendelni?
2-es probléma. kis csavarral nem tudod esetleg állítani a mountod szélességét, hogy rámenjen ?
Legalább linkeld már be miket vettél !!!!
innen rendeltem ingyen posta, 19$, paypal, 2 hét a posta de megérte:
persze azt nem tudom hogy jo-e a te ak-dra is
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Az egyetlen megoldás lenne, ha valahogy leszedném az iron sightot, de az a gond, hogy ezen van az a visszatartó pöcök továbbá egy kis lyukas rész a végén, ami egyáltalán fenntartja az egész felsõ fém takarót az akksin.
(a nagyobb gond meg a kettes képen "látszik", sajnos a buzi dboys-os szerelõsín nem 20mm, mint az a szabvány szerint és hiába húzom rá a scope mountot erre a kis buzerványra, lehullik...)
Utóbbi nagyobb gond, az elsõt lehet megoldanám úgy, hogy az iron sightot lefûrészeljük valahogy az elején és rácsusszan a mostani megoldás, de ez?... tesóm részben esztergályos, talán lesz valami ötlete.
amugy én is egy elég élethü as tulaj vagyok, fém-fa ak-m elég igazinak fest, csak zörög a sok bb a tárban :D
Bár velem is elõfordult, hogy otthagytak a pályán és talpig felszerelésben, ak-val a hátamon kellett gyalogolnom, a dunaparton millió ember elõtt :))))Mondjuk fostam is, de nem volt mit tenni se telefon se semmi ....

rejtve szállitani tár üresen, fegyvertöl külön, akksi külön fegyvertöl, minimum csatlakozok kihuzva...
eljárás, hát örülhet ha visszakapja, mivel nem az elöirásnak megfelelöen szállitotta igazi fegyverként járnak el ellene :(
én is elcsomagolva dobozában tár, akksi nélkül viszem, igaz mivel külföldröl vettem, nincs mkh kártyám ebbe beleköthetnek, bár álitolag csak a magyar forgalmazoknak kell ez mivel enélkül nem adhatnák el.. külföldön nincs ilyen, ezért talán ezt elnézik ha kapok ellenörzést...
figyeljetek oda, nem ugy sétálni hogy válladon a fegyver, mivel emberek beparáznak és hivják rendöröket...
sok a buta ember, aki még azt is bevenné hogy bb-vel lö az igazi is...
ami most külön nekem móka, hogy most vettem észre, hogy bassza meg nem is elég széles a felfogatója a fegyveremnek, ezért nem megy rá a scope mount, így persze nem fogom a red dotot se felszerelni
király, mert ha ez nem szabványos nem tudom honnan szerzek ilyen mountot, tehát ment 16 ezer forint a levesbe, kurvajó, pont jókor jön az ilyen is amõgy
na mindegy végiggondolom még azért