Dj Tiesto

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Az a vicc ,hogy pont a pop és a house dolgai fogják vonzani az embereket és nem a best of trance slágerei 
Pedig még engem is érdekel a dolog pont emiatt mert mai napig a legnagyobb zenék között ott vannak a régi zenéi. Element of life,Adagio for Strings,Love Comes Again,Nyana és a Traffic is na és persze a remixei erre most rá vagyok kattanva ->
Jaimy & Kenny D - Caught me running (Tiesto's Summerbreeze Remix)

Az más kérdés ,hogy 6-7ezret még így sem ér.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nem én találtam ki a "világszenzációt"...
ha egyszer világszenzáció, nincs mit tenni! :D

és lesz olyan birka, aki kiad 3-4 ezret a traffic-ért és a többi ezerszer is megunt zenéért :)

ha csak belegondolok, hogy a szomszédoknál az ASOT 450 live tourban 7 nagy trance név + Armin is benne foglaltatik, itt meg elvárják hogy T mai popgagyi színvonalával egyedül bevonzza az embereket? brrrrr... :)
shad0w
fura belegondolni, h mostanra már 4k-t sem adnék ki tiestoért, pedig anno... :/

don't give a fuck

desigo
világszenzáció?
lol...
2010. MÁJUS 22. BUDAPEST - TIESTO > KALEIDOSCOPE WORLD TOUR ÉS MÁRCIUSBAN JÖN A DVD ÉS ÁPRILISBAN A VILÁGSZENZÁCIÓ > BEST OF TIESTO CD ! - TEHÁT MÁJUSBAN 2 LEMEZ BEMUTATÓJA!! JEGYEK AKCIÓBAN 1.000 DB CSAK 3.900 HUF-TÓL, FEBRUÁR 08-TÓL A WWW.TICKETBOX.HU -N!
Ma este egy online rádión a legfrissebb trance mixem pörög 22:00 tól
LINK
kovecses
Lassú de nem rossz.
Lehet a sajátjai most hullámvölgyben, de talán remixeivel még felkapaszkodhat...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!

Ancsee
http://musicreal.ucoz.hu/ gyertek és látogassatok el az alakulóban lévõ oldalamra várok mindenkit :)

shad0w
tiesto forever :P

don't give a fuck

JohnnyNapalm
na és Steve Forte Rio az szerinted ki?

Tetszik! Ez is :D
gabi89
:D Nekem bejött Ferry se véletlen tolta :P

Még egy készülõ darab
Moby - Shot In The Back Of The Head (Tiesto Remix) PREVIEW
http://www.youtube.com/v/G3uqKLfF-50

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

shad0w
cserébe ez mondjuk nem is jó :D

don't give a fuck

gabi89
:D

Amúgy nem vágom ,hogy Tiestonak mi köze van hozzá mert az eredi szám ilyen tök lassú és ott nincs tiesto neve sem feltüntetve.
Ez viszont már tuti az remxixe erre nem mondhatod ,hogy más miatt jó -
Muse - Resistance (Tiesto Remix)
http://www.youtube.com/v/Bzo6BYmd2zw

Eredeti:
http://www.youtube.com/v/EBAyVhfm_kA

kovecses
Ez is csak Steve Forte miatt jó?!

gabi89
Sok szar között azért csak csinál 1jó zenét is titti :D

Tiesto & Trentemoller Miss You (Steve Forte Rio Reedit)
http://www.youtube.com/v/sD_7RYWAvmQ

kovecses
Jaja, egész jó!

Adaaam
kovecses
(Jerome Isma - Ae Remix)

kovecses
Egy feldolgozást keresek.
Elõadó és számcím érdekelne.

A refrén valami hasonló:

"There's a bigger boy call my name, on and on again"

gabi89
+1
Elég jól tolta volt pár nem tetszõ house,minimal zene meg 3óra körül mint marhaságok pakolt egymásra 128bpm-re 136-38-at is :D de amúgy rendben volt a sett az utolsó ráadás óra meg felejthetetlen. Az volt mér a 5.óra megkezdett óra a settjében és veretett rendesen mozogni alig bírtunk már :D
Az új albumja leszámítva 1-2zenét viszont szánalmas ettõl még :D

Hát nem tudom! Nekem nagyon tetszett a veszprémi buli. Bár lehet, hogy azért mert elõször voltam Tiesto bulin...
the Spaceman
hát valahogy úgy...

kovecses
Nem csodálkozok már semmin. A Veszprém kész katasztrófa volt!

desigo
kár érte
pedig régen,hogy szerettem...
Hát nem tudom. Ez a mix nem valami nagy durranás <#szomoru1>

Nekem azok a zenék, amiket a Veszprémi buliban tolt, azok eléggé bejöttek. Amik meg a Koppenhágai Elements of life 2 DVD-n vannak, az egyenesen fenomenális <#worship>
sikeresen elérte az utóbbi idõszakban, hogy az õs trance-esek nagy része, akik sikeressé tették anno, kb. masszívan a semmibe nézik

érdekes belehallgatni a club life-ba is, az utóbbi 10-12 mûsor single-jeit volt szerencsém meghallgatni - konkrétan hallgathatatlan a legtöbb track, minimallal ötvözött, discoshit jellegû tucathouse minden mennyiségben.

jövõre bye bye top3...
Trance Angel
Hát igen, eladta magát Tiesto is.. Viszont szerintem nem rossz. Valamibõl meg kell élni és Amerikában nagyon ezt a stílust nyomatják.

TVelvet
uristen ......
shad0w
:DDDDDDDD

don't give a fuck

AntiHero
Jól van Tiesto csináld csak max jövõre nem megyünk rá:D:
http://www.youtube.com/v/FThuVI_maAs&hl=en_US&fs=1&

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Engem ez a Back in your head is kicsit idegesít, mármint a csaj hangja.

Zeneileg nem rossz.
Az új albummal is ez a gondom.

Bár a Fresh Fruitot pl. zeneileg sem tudom hová tenni, eléggé langyi.
De pl. nagyon tetszik, ahogy a Kaleidoscope 5:20-nál beindul, és utána az Escape me, a You are my diamond és az I will be here teljesen felpörgeti az embert.

Csak az a nyávogás ne lenne benne, zeneileg egyébként tetszene.

Lehet, hogy életemben elõször azt fogom mondani, hogy Armin a király? (Eddig akárhányszor ezt mondtam volna, eszembe jutott, hogy Tiesto is ott van, sõt, még "jobban" ott van)

Avanti Roma!

Atika :o)
En meg remelem hogy elektro iranyba fog haladni :) de azert a houst is szeretem :)

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

kuci06
Three 6 Mafia ft Sean Kingston & Flo-Rida (produced by Tiesto) - Feel It

http://www.youtube.com/v/PyCDstRYMM4

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

donyyy20
Hát ez tényleg egy fos album lett... Kuka ez is meg a Rádió Show-k is...

Markus Schulz For President!

autoszimulator
Nekem még a Knock You Out tetszik, de ez is csak fellángolás szinten sajna, sosem lesz olyan, amit évek múlva is elõveszek, mert rám jön hogy hallgatnám

.: mobilize.hu :.

Errõl az albumról max a Louder Than Boom nagyon odabaszott (ahogy Veszprémben is), a többi eléggé langymeleg volt. A korábbiakhoz még csak hasonlítani sem lehet :(

Inkább a house irányába haladjon, mint ebbe az éneklõs langymeleg irányba :)
Bár a Tegan & Sara - Back in your head mixe sem volt piskóta...

jó ha néha meglepetésszerûen betesz vmi másabb mûfajt, de hogy az a terve, hogy össze-vissza keverje a stílusokat - pont olyan lesz mint vmi falusi dj, aki ide és odakap - így csak a neve marad, ami egyedi

és az pedig szépen lecseng.
gabi89
és sajna marad is ez az irány... :(

A nyíregyi buli elõtti VIVA-interjúban nyilatkozta:
A következõ misszióm, amit végre akarok hajtani, hogy véglegesítsem az új hangzásvilágomat. Nemsokára megjelenik az új albumom, a Kaleidoscope, amin rengeteg másféle hangzás lesz, mint az eddigi megszokott. Sok közremûködõ is lesz.
A dj szettjeim is lassan távolodnak a trance zenétõl, és megpróbálok egyre több mûfajt a stílusomba bevonni, mint az electro, vagy a house. Egy kicsit átfogóbbá próbálom tenni az egészet.

Tök olyan, mintha 2 hét alatt össze kellett volna dobni valamit :(

Avanti Roma!

Adaaam
Kaleidocrap. Szörnyû. Ezek a számok egyáltalán nem hasonlíthatóak a régiekhez, nagyon rossz irányba ment el az új albumával.

everything's better with music

Én nagyon csalódott vagyok az új album kapcsán :(
Az utóbbi hónapokban két fantasztikus CD-t is sikerült megvennem: ATB - Future Memories és Armin: Imagine - The remixes

Hát ezekután ez az album....

Pedig az Elements of Life évekig a kedvenc CD-m volt. Még mindig beleborzongok a Ten seconds before sunriseba és az Everythingbe. Most szóljatok hozzá.

Avanti Roma!

kovecses
Még jó hogy ez nem vocal trance, de már lassan a trance kategóriát is megkérdõjelezném...

Nme baj majd Paul Van Dyk helyre rak minket 24-én, mert Tiesto nagyon elb*szta ahangulatunkat!

gabi89
Ez nem vokál trance !! Ez pop -trance és a kettõ **** nem ugyanaz.

Carloska
Vocal Trance 4 ever!

Carloska
Imádom az albumot kedvenc stílusom a vocalos zenék !!!!!!!!!!!!!!!

kovecses
Sajnos egyetértek, még az agyonnyúzott I will be here elmegy...

azért promo cd, mert ha megfigyeled minden számban ott figyel egy férfihang ami ezt rögzíti is a hallgatókban.

Egyébként szörnyû lett az album, Tijs is lesüllyedt Moto Blanco, Bimbo Jones és Dave Aude szintjére: popsz*rokat remixel és velük kollaborál. egyetlen zene volt, ami úgy ahogy tetszett mégpedig az LA Ride. A többi kuka (na még esetleg a Century-t megtartom magamnak). A remixek talán majd segítenek a dolgon.

Semmi más, csak melódiák

gabi89
Szerintem is :(

Éneklõsebb trance ? Azt akartad mondani ,hogy popzene :D pop - trance...
Keményebb meg jó ha 2-3van rajta az se igazán trance. Na majd a remixek hátha bár az már nem tiesto érdeme lesz.