ABIT NF7-S / ABIT NF7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hanghoz mit kell beálítani, feltenni hogy 5.1 ben szóljon?
az extra csatornákat nem tudom mûködésre bírni :8
Resurrection!
amikro rámegyek a testre a jobb oldali hanszóro helyett a bal oldalin szól 😞
vki tudna segíteni?thx
az 1-3 az a két szélsõ....
még nem tettem be pont azé írtam h elkerûljem ezeket.. és biztosra menjek...
akkor a két szélsõbe ??
B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!
lusta vaok bekukkantani a szinekhez😛
Nálam 1-3-ban van dual-ban,de állitolag keveset nyom a latba.
Nem kellet nekem semmitse állitgatni a dual-hoz BIOS-ban.
Everestben meg tudod nézni dualban vannak-e a ramok.
és most mûködni fog dualba... ???
a másik meg h meik slotba kell tennem h dualba menjen ??? mert van két lila majd elkülönítve egy fekete... akkor most a két lilába tegyem ??? és a biosba vmi kell állítani h elinduljon a dual ?
B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Repatarurgyán
A következõ a gondom: Régebben elég volt neki 1.75 V feszkó, ma már csak 1.9 v nál stabil a rendszer, ami melegedéssel jár, s játék közben kikapcsol.
Milyen ventit tegyek a procira?
Ezután is emelni kell maj a feszültséget, hogy stabil maradjon?
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Súgás.
Brumm.
Ha súgás van benn, az tényleg nem baj, de a brumm az baj.
Valszeg szar akkor a kábel, vagy földhurok vabn, vagy az erösitövel van valami.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Feltevésem szerint három eshetõség lehet:
1.: NF7-S v1.x-rõl van szó. (azok még nem voltak felkészítve a 400Mhz-es ramokra)
2.: A haverod vagy nagyon különbözõ ramokat akar használni.
3.: Az idõzítésekkel babrált valamint.
Nálam 333Mhz-es, samsung ramos noname modulok mentek 400Mhz-en gond nélkül, és mennek még ma is.
A többire:
Nálam a Soundstorm nem recseget soha, igaz sajnos némi alapzajt folyamatosan hallani lehetett a hangszórókból. A hardwerdoctort felejsd el szerintem.
Van a gépembe egy abit nf7-s és az integrált hangkártyát használom. Ez egy öthangfalas Philips Hi-Fihez van kötve és pár óra játék után elkezd recsegni a hangkártya. LAN partyn pedig egész nap jól ment két kishagfallal.
Ezen kívül felraktam a HardwerDoctort és játékok köben állandóan risztott a Vio voltage miatt. Miután csökkentettem ennek a minimális értékét 0.1 volttal jól ment.
A haverom is szidja az ugyan ilyen lapját, mert neki van egy 3200+ barton és nem viszi a lap a RAMot 400-on.
És az uccsó kérdés: mi a normális hõmérséklet a lapnak?
Elõre is thx!
Tomshardware-n találsz leírást, most lusta vagyok belinkelni.<#nyes>#nyes>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem szorzózáras?
NF7-nél lehet szorzót állítani, csak a BIOS_ban enabledre kell állítani a CPU Interface-t!
Amugy nem a memóriagyártók ármánykodása, hogy 2x annyi modult vegyél <#hehe>#hehe>
de ha megis lenne 10 15% az a gyakorlatban ugysem erzodne meg.
Kb. 10-15% körüli sebességnövekedés memóriaolvasás/írás terén, AIDA32 tesztekkel lemérve. Értékeket nem tudok mondani, de másfél évig volt NF7-S deszkám, és lemértem anno mikor megszereztem a gépet.
Egyébként ezt most is bárki eljátszhatja, fogja, és kipróbálja dual és single chanell módban is.
a socket A s athlonokon kimutathatosag hataran van a dc mod sebessegkulonbsege a single channel hez kepest.
ezert irtam, hoyg nincs ertelme, de ha te meg tod magyarazni, hoyg mi ertelme akkor meghallgatom szivesen.
legyszi ne az intel vagy az amd 64 rendszerekkel gyere, mert azokon van ertelme, es nem arrol volt szo.
na puszi.
lehet hogy windoz alaol is lehet frissiteni, akkor ha mukodik a rendszere megprobalhatja.
Azért a 0-nál nagyságrendekkel több...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
amugy dual channel semmit nem gyorsit athlon xp rendszereken. 0 ertelme van.
Gyakori az áramszünet, vagy mi?
Egy BIOS frissítés végrehajtása nem bonyolultabb egy egyszerû program telepítésénél. De komolyan.
Nem kell attól félni.
További mákod, hoyg enkem is NF7-S van, szóval részletesen le tudom neked írni.
Viszont a bios frissítést inkább kihagyom ,nem kockáztatom meg hogy elveszítsem a lapomat amikor kapok újat nagyon hamar 😊. Ez a gép kell apámnak....
Próbálj egy BIOS frissítést, valószínû, hogy ez kontakthiba, dehát próba-cseresznye.
UI.: Mondjuk ettõl még fura hogy miért memóhibát sípol.....
Zsolo: kell neked az az FDD drive? 😉
(egyébként nem találkoztam még ilyesmivel)
A következõ problémám van: Nemrég raktam át dual channelbe a memómat (2x256DDR400) 1-es és 3-as slotba. A gond a következõ: Ha be van dugva az FDD kábel (ami ugye közvetlenül a 3. slot melett van) akkor memóriahibával sípol, ha nincs akkor szépen fut a gép dual channel módban.... Találkozott már valaki hasonlóval?
Jah, majd elfelejtettem: NF7-S em van 😊
Erre a CPU Thermal-Throttlingra én is kíváncsi lennék....
Egy kérdés: Van egy beállítás az NF7-em BIOS-ában amivel nem vagyok tisztában, ez a CPU Thermal-Throttling ez mi?