The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
ja, csak nem gyõzöm csinálni a sok munkát. szal picit gáz.
és én magam írom a sztorit és így lett az elsõ 3 csillagos filmem 😄.
hol a fenében tudom beállítani forgatásnál, vagy film készítésnél, hogy azt a ruhát hordják a szereplõk, amit én akarok nekik szánni? a filmben. mert amúgy ott az öltözõ, tom.
de pl egy 2dik világháborús náci vs amcsis filmben ne má mindenféle hülyeségben rohangáljanak fel-alá 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hmuda
Várd meg míg lesz jobb forgatókönyvíró iroda. A legjobb képes négy csillagos könyveket írni és a megfelelõ körülményekkel felvihetõ ötösre.

A sztároknál meg nézd meg mi a gondjuk és javítsd ki.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Legend Killer
és a sztárjaimnál mindig van felkiáltójel és mindig szarok.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
hogy lehet 4 és 5 csillagos filmet csinálni?

Legend Killer
végre magyar!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

feltettem a the movies és utána a kieg magyarosítást és király<#eljen>.

Legend Killer
és feltettem a stunts and effetcs magyarosítást és nem magyar :S 😞(.

Legend Killer
The Movies: Stunts & Effects (Pc) Cheat Kódok

Nyomd meg az ENTER-t játék közben, és üsd be a kódot a konzolba. Siker esetén a cheat active feliratot fogod látni a képernyõn.

no hurt - Nincs sérülés
all clothing - Összes ruha
moviemo - Minden elérhetõ lesz
byebye - Nem lesznek rivális stúdiók
kmt - Sosem fogy el a pénz
awards - Minden fesztivált megnyersz
setset - Összes felszerelés
biged - Nagyobb leszel
toth - Minden ingyen
noway - Ingyen sztárok

igen, lenyomom az entert, beírom, h kmt és pause, mer vmelyik gomb a pause belõle... és akkor mivan? nincs is konzol, nem is aktiválja.
játszottam korábban vele csalás nélkül, de a rivális stúdiók lealáznak mindig.

help.

Hellósztok! Nemrég kezdtünk a haverommal egy The Movies fórumot, de sajnos kevesen vannak rajta , ha van kedvetek , jöjjetek fel ide: The Movies Fórum !
zoliii
valakinek van mentése ahol már minden díjat és oklevelet besöpört?

Fido4life
Na 2 hónap után végre értékli valaki a munkámat 😄 A helikopteres díszlet szerintem a stunt's and effects tagja, de mellette sok más FAN-ok által készül modokat is használtam filmemhez. A te alkotásaid láthatóak valahol ?

Grat a filmedhez, mestermunka!És rengeteg meló van benne.Én már csak tudom, mert én is csináltám néhány alkotást.A helikopteres díszlet benne van az alapverzióban vagy csak a kiegben?Fent van most is a játék a gépemen, csak rég játszottam vele.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Fido4life
ja általában ez van hogy a beta tele van jó ötletekkel (lásd GTA SA Beta videót youtube-on) aztán megcsonkítva jön ki piacra.. Mondjuk én azt nem értem hogy a játéknak mára már semmi tábora nincs, és kiegészítõbõl is csak egy jött ki, pedig még bõven lehetett volna fokozni az alapötletet..(teszem azt, saját script készítés)

Hmuda
Mert sehol nem jelent meg.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

zoliii
ez azért egy kicsit jobban tettszik amúgy nem lehet valahonnét meg szerezni?

Fido4life
mert ez gondolom a beta

zoliii
nálunk ez a verzió miért nem jelent meg?
The Movies

Fido4life
ha valakit esetleg érdekelne:
Half Blind Episode 1
A többi rész megtalálható adatlapomban. Folytatás a nézettségtõl függ 😄 (nomeg a gépemtõl most nagyon szarakodik)

Ó ember milió köszi,megmentetted a filmes karrierem.<#integet2>

Titan
Ha jól emlékszem, akkor fogni kell egy építõt és rá kell húzni az épület mellett megjelenõ megfelelõ ikonra. Mozgatni lehet és bontani azt hiszem...

Sziasztok,lenne pár kérdésem,hogyan lehet épületeket diszletet lakókocsit lebontani?Mert nemjöttem rá.Tudnátok egy magyar nyelvü honlapot mondani?Még nagyon kezdö vagyok a játékban,és szeretnék többet tudni.

Törölt felhasználó
Driver frissités
Fido4life
Sziasztok ! Lenne egy problémám a játékkal, miszerint az hogy karaktert csinálni a star makerben, illetve a játékon belül öltöztetni õket lehetetlen a képeken látható grafikai bug miatt. Leggyanúsabb számomra a 64 mb-os Geforce 4MX kártya lehet bár azzal eddig nem volt ilyen jellegû probléma más játékoknál (sims 2 is szépen fut) Bármiféle segítséget köszönettel fogadok.

zoliii
tud valaki ehhez a játékhoz végigjátszást vagy valami féle mentést.
elõre is köszönöm

zoliii
hát ja fõleg jobb grafikával

Lacee
jó lenne egy második rész 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

zoliii
lesz ennek a játéknak még folytatása?

akyyy
nincs valami pénz kód?😞((

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
az miért van hogy ha alttabozok, majd visszamegyek, akkor az emberek tök feketék lesznek?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Legend Killer
Nemtom, sry. Majd talán más segít.

Pls S.O.S help
díszlet szerkesztésnél hogy kell egy tárgyat a másikra tenni? PL íróasztalra számítógépet
Elõre is köszii
Legend Killer
tökjók, gang war teccik nekem... lekaptá az oldalról cumókat hozzá h ilyen pro lett a gang war? Zenét te dobtad alá? 😄

Legend Killer
Ühümm, lövésem sincs. Még próbálkozom. Kösz.

Hmuda
Az se mindegy, hogy melyik irodában írják a forgatókönyvet. Ha van már fejlettebb irodád akkor ott kell megírniuk (a régit akár le is rombolhatod, hogy legyen hely máshoz). Ha elég jók az íróid akkor mindenképpen jobb könyvet kell összehozniuk a jobb irodában.

Legend Killer
van olyanom, már egész nagy a park, de vmiért a csillag akkoris 2, pedig próbáltam díszlettel is... lehet h nekem nem megy csak.

Risu Führer
két csillagosnál? akkor gondolom az elején lehecc de majd fejlõdni fognak a forgatókönyvíróid és abból az irodából is lesznek fejletebbek amiben a filmeket írják.de a díszelttõl meg a színészektõl is függ a film értékelése. de ha lesz olyen épületed amiben te állítod össze a filmet akkor látni is fogod hogy amit csináltál addig, az a film mennyi csillgot fog kapni.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Legend Killer
Hogy tudok két csillagosnál jobb filmet összehozni? Meg amikor rendes géjmet kezdek, mindig vmelyik köcsög rivális stúdió leköröz és elviszi az összes díjat, pedig iparkodtam és semmi, pls help, thanks.

Risu Führer
szevasztok.
tudtok mondani egy olyan oldalt le van írva hogy a star maker-ben hogyan lehetne megcsinálni híres színészek arcait? nekem Robert DeNiro-é kéne.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

mikszer
Sziasztok, ki tudja, hogy mi a játékban levõ zenék eredetije? Nem találtam róla listát sehol a neten.. (A "Hows about that" az a Flip fantasia a Cantalooptól, a "The Big Adventure" az Indiana Jones, a "The lovers" a Begenung in Venedig a Begegnungsból, de a többivel már megakadtam...) Elég, ha csak párat mondtok...

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

nah sikerült feltennem a játékot 😊 kicsit fura, ilyennel még sose találkoztam, ezt írta ki: couldn't find library MSVCR80.DLL (required by C:\program files\common files\mocrosoft office\office12\msoxmlmf.dll fingom nem volt mit akar, le kellett szednem az office-t, és csak úgy sikerült telepítenem a játékot 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Titan
Kár érte! <#szomoru1>
Szerintem elég adaptív és jópofa játék! Csodálkozom, hogy ennyire kihalt pedig úgy rémlik mintha még mindig 15K-nál jár az ára ennek a játéknak...

Hmuda
Volt de az érdeklõdés hiánya miatt leszedtem.

Titan
Nincs ennek a játéknak valami magyar rajondói oldala?

Azelõtt, mielõtt formatáltuk a gépet 😞
Igen, pontosan. Legfrisebb 1.1-es patch, ATI Radeon Driver, DirectX 9.0c.
Régebben elindult.
Hmuda
Hmm. Patch, driverek, directX, stb? Ezek mind a legfrissebbek?

helló! valaki segítsen!

elindítom a játékot, végigmegy a Lionhead logó, és utána elmegy a kép, csak hang van, kérlek segítsetek!!!!!!!!!
hello nem tudod h mi lehet a gond h feltelepítem az alapjátékot(nem eredeti és valami olasz v spanyol nemtom) és a Stunts & Effects kiegészítõ telepítése mikor betölt az elején a kis ablakba h ellenörzi a windowst vagy mit utánna átlépne a rendes telepítéshez akkor kiir valami hibát angolul h nem egyezik meg az eredeti játék nyelve a kiegészitöével akk most mit csináljak mi lehet a gond?
Hogy tudom a trl fájlokat vmi avi vagy mpeg formátumba átrakni?

Anybody
Ok megpróbálom de csináltam 5 filmet egymás után ugyanazzal a 3 stábossal és ugyanannyi volt a skill-jük mint azoknak akit nem használtam.<#buck>

Hmuda
Használd õket, ha jól emléksze akkor õk csak munka közben fejlõdnek (a 60-as 70-es évek környékére asszem nekem már majdnem maximumon volt az elsõ csapatom skillje).